Orijinalini görmek için tıklayınız : !!!!!konya pistleri!!!!!!
arrmageddon
21-06-2007, 21:27
selam arkadaslar
konyadaki pistleri yeni aldıgım araba için arastırdım sole bir iki yer buldum sizde bakın bakalım....
rixos otelın arka kısmındakı eskı kartıng pisti (drift için süperama duzluklerde cok yarıs içinde ideal ayrıca yan tarafdaki arazide off road için ideal)
fuar otoparkı zindankale tarafındaki... (duz we geniş
geceleri kule site onu otopark:D
ayrıca araba pazarının orası war (zemin bazen pis oluyo ama)
vee en bomba yer macır semt pazarı alanı zemın mukemmel... sureklı tazzıklı suyla temızlenıo ustu kapalı tek problemı pazar gunleri....)
yardımcı olabıldımse ne mutlu bana arkadaslar gidin bi bakın ozellıkle macır pazarı 10 numara....
saygılarımla armageddonarmagan@hot...:hannhan:
selaattin
21-06-2007, 22:12
saol paylaşımın için...;)
rixosun arkasındaki karting pistinin zemini nasıl?? temiz mi? çakıl falan oluyo mu??
biz genelde tüyapa gidiyoruz.. ama pek de geniş bi yer olduğu söylenemez....
araban da hayırlı olsun... seni aramızda görmek isteriz...
arrmageddon
21-06-2007, 22:58
kardesim süper zemın daha demin omer kardesimlede konustum. zemin parlak aswalt hatta esyalarımızı koymak için kulube we wc bile war ama zemin süper. su kapalı otoparkların zemını war ya ondan zaten daha once kartıng için kullanıldıgı için zemin yarısa musait tek problem bazı yerler cok dar yani 1 otomobil genişliginde yerler war. ama genel olarak mukemmel....
ElektroNet
13-07-2007, 21:23
selam.arkadaşlar ne oldu hiç buluşma yapılmaz oldu.ne zaman buluşacaksınız.ben ellerim cebimde izlemek istiyorum sizleri.artık seyirci moduna girdik ama malesef kimse toplanmaz oldu.pistlerde görmek isteriz sizleri :)
rukkofika
17-08-2007, 17:56
slm dostlar bende mayıs ayı basında gs vision aldım ( kabul ederseniz size katılmıs oluyorum :) ben ilk deneme surusumu rixos otoparkındaki eski kart pistinde yaptım , o zamanlar biraz tozlu idi ama dediğiniz gibi guzel drift yapılıyo. daha sonra mta daki pazar yerine gittim orasıda guzel yol tutusu iyi ve geniş bi mekan. pazar yerinin onundeki yeni asfaltta da hız denemesi yapmak mumkun. şimdilik konyada değilim kayseride yaşıyoru en kısa zamanda gorusmek dileği ile...
tekrar memnun oldum ii calısmalr
geceleri realin otoparkı da çok süper sabah 10:00 kışın 11:00 e kadar real kapalı olduğundan hiç araba olmuo harika bi yer
Ben real deyim.Elektro worldde takım lideriyim.Gelirsen buluşalım.Savageye gaz verelim:D
Bende LAMA V4 aldım insallah bu salı kavusacağım sizlerle bulusup eglenceli vakit gecirmek deneyimlerinizden faydalanak isterim kardesimde bi rc kara aracı almak istiyor konyada etkinlik yapılıyormu
slm arkadaşlar...
konya da Üniversitemizde klübümüzü kuruyoruz... işlemlere başladık inş en kısa zamanda sonuçlarız...
konyadaysanız hala görüşelim
msn ve tel imi veriyorum Rc için ikiside 7*24 müsaittir istediğiniz saatte iletişime geçebiliriz...
sefim18@hotmail.com
0542 299 99 98
1haftaya kadar bende konyadayım görüşüp tanışmak isterim
gencoglan999
19-05-2009, 19:11
umarım tanışırız beni yakadan alıp gazlamaya götürecek bir Allahın kulu yokmu:D
irtibat kuralım her konyaya gelişimde tek başıma gazlıyorum bana uyar
Bu topiği güncellemek gerek sanırım evet kimler var konyada her katagoride gazlayacak?
suskunum55
26-07-2009, 17:25
selam bende konya selcuk ünivde ögrenciyim. nasip olursa seneye bulusalım. su an samsundayım. okul acılır acılmaz bir araya gelelim istiyorum. tek basına bu hobby nin zevki cıkmıyor. okul zamnı bosnada oturuyorum eminim bosnada bu işle urasan arkadaşlar vardır. telefon ve msn mi veriyorum beni unutmayın arkadaşlar. bende varım.... ufuk kızıltaş sorma_87@hotmail.com 05066521240
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.