PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : alış-veriş

encrypted
21-10-2004, 21:09
arkdaslar su dolandırıcılık olayını duydum sımdı ıyıce çekinmeye başladım bu alış veriş olaylarından zaten hayatımda hiç alış veriş yapmadım internet uzerinden...........ya hem benim için hem de bilmeyen baska arkadaslar varsa su işi bir ayrıntılarıyla dikkat edilmesi gereken olmassa olmaz ayrıntılarıyla bir anlatın böyle olaylar sirketlerin sitelerindede meydana gelebilirmi parayı gonderipte gelmeme olasılıgı ne

RoCCo
21-10-2004, 21:38
www.towerhobbies.com ve www.rccarinternational.com gibi iki sitede böyle bir ihtimalin olması söz konusu değil . Bunlar dünya'ya hitap eden firmalar sonuçta . Böyle bir aksiliğin olması onların itibarını düşürür . Ayrıca şunun da bilinmesi lazım ki bu firmalarının da kimsenin 3-5 kuruşuna ihtiyacı yok . Hele ki towerhobbies olayı iyice aşmış durumda olan bir firma . Sadece dikkat edilmesi gereken sitede yapılan duyurular , açıklamalar . İşlemler kredi kartı ile yapıldığından insanın içine fazla para çekilmesi gibi bir endişe doğabilir boyle bir durumun meydana gelmesi de milyonda bir ihtimaldir . Fakat yine de güvenemiyorsanız bankanız tarafından eğer veriliyorsa sanal kart açtırabilirsiniz . Böylelikle limiti kendiniz belirlersiniz fazla çekilme ihtimalini 0'a indirirsiniz .

cguckan
21-10-2004, 21:53
ben mesela sanal kart kullanıyorum. Önce alışveriş yapacağım miktarı kartın hesabına yatırıyorum. Sonra alacağımı alıyorum. Böylece towerdan alışveriş gayet güvenli haldeyken daha da güvenli hale geliyor:D:D:D:D

denizfeneri
22-10-2004, 08:56
Daha önce bu konu defalarca soruldu ve cevaplandı. Konu hakkında her türlü detayı forumda bulmak mümkün. İçiniz rahat olsun Tower son derece güvenli...