Orijinalini görmek için tıklayınız : Model Uçakçılara duyuru
!Amorfy.BaRoS+
22-10-2004, 17:15
Formda az kullanan OLmasına rahmen var Mtech Sanırım biz üstümüze düşeni yapmıyoruz ne dersin Makaleler incelemeler filan yavaş yavaş başlasakmı millet ep filan istiyor ama hiç fikir alamıyor neler yapabiliriz.BAk Bir tane iyi ir elektrikli model seçelim gerekne varsa butun ekıp manları toplıyalım lınklı su fiyat hepsini yapalım oyle bir liste cıksın yakıtlı bir tane birtane heli filan ne dersin Ama benim vaktim sade cuma ve belirli gunler ama full gun girerim NE dersin yada neler yapalım ???
yakında ep heli ve ep uçaklar hakkında detaylı şeyler hazırlayacam.sende katkılarınla katılırsın ,brbirimizin eksiği gediğini tamamlayarak güzel bir arşiv çıkarrız.
roadwarrior
13-03-2005, 17:08
Arkdaslar bende size yardımcı olabilirim.
Model uçakların nasıl yapılacağı ile bilgi verebilirim.
Bilmeyenlere yardımcı olmuş oluruz.
Geniş bilgi için: (link vermem eminim yanlış olmaz)
http://k.domaindlx.com/rcmodelstr/ucak.htm
erhanzeynel
20-11-2005, 08:35
iyi de hocam link kırılmış...
saygılar hürmtler...
Evet arkadaşlar bu düşünceniz çok güzel.
HobbyRC, araba konusuna odaklanmış. Bu nedenle siteye gün geçtikçe daha az girmeye başladım galiba.
Özellikle EP uçak konusu çok zayıf kalıyor burada.
HobbyRC'de uçak ile ilgili bilgilerin artması beni çok mutlu edecek.
Tespit ettiğiniz bu açığı kapatabilmek için nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ama sizi kesinlikle destekliyorum.
!Amorfy.BaRoS+
20-11-2005, 13:53
Tarih biras eski abi ama zaman bulanlar yavaş yavaş bişiler eklese hiçde fena olmaz :)
Tarih hiç dikkatimi çekmemiş. Bu üzücü işte.
ben daha önce gp uçak kullanıyodum ama mersindce yeterice uçuracak alan yok.sadece bir uçağım oldu onuda düşürdükten sonra bidaha uğraşmadım.ama uçakta en az araba kadar zewkli.uçuracak yer bulunan şehirlerdeki modelciler ilgilenielerse memnun kalacaklarına inanıyorum.ama ilkuçuşlarını mutlaka yanlarında profesyonel biri ile yapsınlar.
Küçük bir şehirde yaşıyorum ve burada RC uçak ile ilgilenen benden başka birine henüz rastlamadım.
Dolayısıyla bire bir öğrenebileceğim kimse olmadan, hem de mekan sıkıntısı yüzünden zor olan 3D elektrikli bir model ile başladım.
Bu sürecin daha başınadayım ama bildiğim şudur ki: önemli olan KARARLILIK !
erhanzeynel
21-11-2005, 02:33
özellikle kumanda setleri hakkında incelemelerinizi merakla bekliyorum. Malum yeni başlıyoruz alet edavatı toparlamaya başlamalı...
Sanırım ilk inceleme benim alacağım hot 008 ime ait olacak sonrası malum bol bol crash videosu upload ederim millete eğelencelik çıkar :)
modelci54
21-11-2005, 22:31
evet onur bencede uçak işine m_tch ile birlikte el atmanız gerek hele hele şu sıralar depron malzemeden yapılan uçuş ağırlığı epey hafif olan uçaklar ep modellerde hoş bi başlangıç olabilir diye düşünüyorum konu hakkında incelemelerinizi merak ile bekliyorum bu ara bi hafta sonu pazar olabilir bu uçuş olduğunda haber ver de gelelim ne dersin :)
!Amorfy.BaRoS+
21-11-2005, 23:30
Sezonu kapattık abi :) Ama İyi bir hava olursa çagırırım merak etme...
erhanzeynel
22-11-2005, 01:35
Ya bence sezonu kapatmaktan sa inşaat sezonuna girdik desek? ben alabilrsem hot 008 alıp yaptıktan sonra bol bol kapalı alanda yerde gezdircem sanırım.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.