Orijinalini görmek için tıklayınız : Onumuzdeki hafta bi toplaşsak
ersunsoz
25-06-2007, 19:08
Selam arkadaşlar.Ben foruma gecenlerde uye oldum fakat daha onceden uyeliim vardı unutmusum onun bilgilerini.Arkadaslar haftaya ankaradaki tum rc'ciler olarak bulussak bi yerlerde bende savage var ama onroadda kullanırım benim icin farketmez:eek: :cool:
Merhaba, Bu C.tesi günü (30 Haziran) Forumdan Mesut ve bir arkadaşı (Sanırım Samet) Ankara'ya geliyorlar. Melik ve ben onlarla Ahlatlıbel'de buluşacağız. Aslında benim araç parça beklediği için ben araç kullanmayacağım ama arkadaşlarla tanışıp muhabbet etmek için orada olacağım. Pazar günü de Yavru Piste gitmeyi düşünüyorum. Zaten her hafta sonu Yavrupistte buluşmalar düzenleniyor. Eğer sizde bize katılmak isterseniz C.tesi Öğleden sonra Ahlatlıbel'e Pazar'da Yavrupiste bekleriz. (hepimizde Onroad araç var)
forumda yerli sitelerin reklamini yapmak ve yahutta o sitelere ait pist ismi vs.. nin ismini vermek yasaktir !!!!!
kertenkebelek
28-06-2007, 18:11
e nası anlatıcaz derdimizi pistin ismini vermeden?
Atınç abi merhaba bu arada pazar günleri kaçdan kaça kadar sürebiliyosunuz ve çok kalabalık oluyomu?Ben bi gasonroad aldımda kalabalık olmasa iyi olur :D Eğer giderseniz benidehaberdsaredin sevinirim,artıkpist dışında pek kullanamıycam.
Hürricane_06
28-06-2007, 19:28
Bende bı rs4 aldım gelmesını beklıyorum ankaradayım ben de bı aksılık olmassa gelmek ısterım
kertenkebelek
28-06-2007, 22:42
hocam pistin isminin söylenmesinin yasak olduğunu yeni duydum senden.
Pist ismi vermek yasakmı ???
Eminmisiniz?
Ben bu konuda bir uyarı yada yazı görmedim...
Sadece Yerli site ismi vermek yasak diye biliyorum.
ben de öle biliyorum...
atınc abi senden de özür diliyorum ankaradayım ahlatlıbele gelcem gelcem diyorum hep gelemiyorum
Rica ederim Mustafa,
Biz dün Ahlatlıbeldeydik (Melik, Mesut, Samet ve ben)
Bence oldukça güzel bir gün geçirdik.
Tek kötü şey Mesutun yaptığı görünmez kazaydı. Aracının kepi biraz hasarlandı ama becerikliliği sayesinde kısa sürede aracını eski haline getirdi. Resimler ve Videoları en yakın zamanda sitede göreceksiniz.
-------------------
Team Spirit
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.