Orijinalini görmek için tıklayınız : Şampiyon Fenerbahçe!!!
İşte sonunda lig bitiyor.. 1hfta kala fener şampiyonluğunu ilan etti. :D . Hepimizin kazası mübarek olsun..ŞAMPİYON FENERR !!!! :p
laay laay laay laaay lay lay lay laaay laaaayy FEEENEEER BAAAHÇEEEE :D :D :D :D
konvoydan geliyorum süperdi. haftaya daha bir güzel olacak :) sabırsızlıkla bekliyorum :D
Evet sonunda Şampiyon Fenerbahçe :D daha ötesi varmı :) :) kıskananlar çatlasın :D uahauhauahu
yigit1905
10-05-2004, 15:19
şu atmosfere bakın bee :D kim ne derse desin seneye görürüz.trabzonda oynadırımız oyunu hep oynasak allah
yigit1905
10-05-2004, 15:24
aaaa bişi unuttum.bu arada tüm fenerlilerden ve beşiktaşlılardan özür diliyorum çünkü abim uefa kupası maçının biletini kaybetmiş ama bu da var ya neyse alamayan takımlara hasret :D
UNUTMAYIN GS:2000 UEFA AND SUPER CUP WİNNER :D
KISKANANLAR ÇATLASIN
Car_Maniak
10-05-2004, 16:52
yigit sen atmosfer gormemissin bence :) bi gun cimbomlu olmana ragmen bi kadikoy e git.. hatta istiosan son macta git... o zman atmosfer neymşs gorurusun.... OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sampiyon fenerbahce..... ben dier forumda yazmistim fener sampion die...
UNUTMAYIN GS:2000 UEFA AND SUPER CUP WİNNER :D
KISKANANLAR ÇATLASIN
geçecen bu işleri; fi tarihinden kalma anılarla yorma kafanı; bu güne bak sen bu güne... ;)
ya varya ben bu durumu çözmüş değilim. galatasaray lig şampiyonu olsaydi.. helal olsun oynadınız kazandınız kupayıda aldınız derdim.yani kıskançlıktan mıdır bilemicem.. burda bizde zamanında böyle şöyle kupa aldık deyipte komplekse girmeinin bi alemi yok. ;) he bu arada aklıma gelmişken türkiye kupasını alan trabzonsporun taraftarlarını buradan tebrik ediyorum..
timur_polat
10-05-2004, 19:59
Bende TÜm FenerbahÇelİlerİ Tebrİk Ederİm.hayirli Olsun
YoL_GezeR
10-05-2004, 20:03
BEN FANATİK BİR GALATASARAY TARAFTARIYIM AMA YİNE FENERLİLERİN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLUYORUM. ŞAİBE ŞAİBE DEDİNİZ BAŞIMIZIN ETİNİZİ YEDİNİZ AMA TEK BÜYÜK OLAN GALATASARAY KULUBUNDE ŞAİBE OLMAYACAĞI AKLINIZA GELMEDİ BU SÖZLERİM TÜM FENERLİLERE DEĞİL SADECE ÜSTÜNE ALINANLARA
TEK BÜYÜK OLAN GALATASARAY TARAFTARI :YoL_GezeR saygılarımla :p
yigit1905
10-05-2004, 20:36
aziz bey bi maç hakemlerin odasından çıkar ondan sonra hiç bir şey yok denir.unutmadan gs için o işleri geç falan dedi elenor ama siz 6-0 lık maç diye yeri göğü birbirine katıyosunuz.o basit bi maç.ona bakarsanız bizim eskiden daha üstün maçlarınmız var iki takım arsında.2000 senesinde DÜNYA 1. Sİ OLDUK.TEKRAR KISKANANLAR ÇATLARSIN. BU ALEMDE EN BÜYÜK GS KİM NE DERSE DESİN.
ALİ SAMİYENE GEÇELİM GÖRÜRÜM BEN TAKIMLARI ATMOSFERİ.
yigit1905
10-05-2004, 20:44
alın atmosfer bu birinci bjk maçı
kiskanmamak lazım dimi yiğit :D
yigit1905
10-05-2004, 20:46
alın bi tane daha atmosfer :D
sen fb-gs maçindaki atmosferi görmedin galiba.. bunlar çerez gibi kalır yanında
Car_Maniak
10-05-2004, 20:53
aynen yani... ya yigit hic yasadin mi o atmosferi... buna hic dersin onu gorsen bu 1... siz 2 0 yenince manyak galbiyet oluyo biz 6 cekince basit ha??? geeeeeeeeeeccc....
ya arkadaşlar bu sene bedavaya verdik size şampiyonluğu... sırf aksiyon olsun diye... nasıl olsa türkiye kupasını aldık.. kıskanmasın garibanlar.. verdik şampiyonluğu işte.... tabii başta beşiktaş ve galatasaray olmak üzere herkese geçmiş olsun... rüzgarımız biraz sert vurdu bu sene... seneye devirecez işallah :D
tabii bu arada SAKARYASPOR'da süper ligi fethetmeye geliyor... Artık Şampiyon TRABZONSPOR (adı bile güzel be anadolu takımı) olacak... Sakarya'da önüne çıkanı devirecek... seneye korkun bizden.. açın önümüzü durduramazsınız :D :D :D
yigit1905 konu başlığı şampiyon fenerbahçe dikkatini çekerim galatasaray değil..... kıskananlar çatlasın...........
yigit1905
11-05-2004, 18:01
ah bi trabzon şampiyon olsayı o kadar istiyodum ki
yigit1905
11-05-2004, 18:07
fb-gs macındakı atmosfer 55.000 kısıydı yanlıs hatırlamıyorsam ama bu stadda (olımpıyat stadı)80.000 kısı vardı
sadece istemekle kaldın ne yazıkki.. ayrıca ben taraftar sayısından değil tribundeki görüntülerden bahs ediyorum :) tabi sen görmemişte olabilirsin..
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.