PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Selam Arkadaşlar

Tkey
23-10-2004, 00:57
Merhabalar,

Ben Izmirden Tahir.Model araba,ucak ve helikopter olayına cok meraklıyım.Ozellikle Helikoptere.Ucurmak cok zevklı olmalı.

Acemı bolumundeki arabalarla ilgili bolumleri okudum.Cok guze tanıtmıssınız.Cok tesekkurler hepinize.Benım sorum su olacak(girer girmez soruyla basladım ama) verilen sitede parcalar var.Ne bileyim motorlar var da her motor her govdeye uyar mı,ya da montajı nasıl yapacam.Ben aslında montaj olayına cok meraklıyım ama ılk once hazır alıp modify yoluyla mı ıcını ogrensem diyom yoksa hemen bi araba alıp, ugrasarak mı.Bu konuda tecrubeli arkadasların yardımlarını beklıyorum.

Izmirde bulusma yapılıyorsa ben de katılabilir ve sizleri izleyebilirim.Hem tecrube olur benım icinde.

Simdiden sabırla dinlediğiniz ici ncok tesekkurler.Izmıden saygılar Sevgiler.

Penny
23-10-2004, 09:07
aramıza hoşgeldin tahir. :) forumdan herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışır konuları okuyarakta bilgi edinebilirsin.

100kmh2sn
23-10-2004, 10:00
Aileye hoşgeldin Tahir,

Elimizden geldiğince sana yardımcı olacağımızdan şüphen olmasın, ayrıca ''Acemiyim'' bölümünden sonra ''HAngi arabayla başlamalıyım'' bölümünüde okumanı tavsiye ederim, bu bölümde senin gibi aramıza yeni katılan arkadaşların soruları var, mutlaka yardımcı bilgiler bulursun.

Seni sık sık forumumuzda görmek isteriz,İyi seyirler

Cydia
23-10-2004, 10:57
Ailemize hoşgeldin...

FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!..

jrcem
23-10-2004, 12:31
hobbyrc ailesine hoşgeldin, bence aradığın herşeyi bu forumda bulabilirsin

cguckan
24-10-2004, 23:06
aramıza hoşgeldin buluşmalar için izmir bölümüne bakabilirsin

YoL_GezeR
26-10-2004, 22:06
aileye hoş geldin iyi seyirler....

engine02
27-10-2004, 15:15
rc ailesine hosgeldin forumda sana her konuda yardımcı olacaktır bilesin :)

le-bron_mc
27-10-2004, 22:33
hos geldın bende burda yenıyım nerden oldugunu vs. yazarsan sevınırım:hımm: