Boeing
28-06-2007, 16:53
Degerli arkadaslar,
Dun aksam Hatay grubundan Sn.Selim Ozkan,Sn.Serhat ERDOGAN (MKU Univ)
ve bendeniz isin suyunu iyice cikardik :)
Dun yapilan ucuslarda son ucagimiz aksam saat 21:20 sularinda indi.
Inanilmasi guc ama gercek,bizlerde hala dun gercekten o karanlikta biz mi uctuk
diye dusunuyor ve hayretlere dusuyoruz.Selim Kaptan Wing Dragon ile,henuz
egitim asamasinda olan Serhat kardesimiz Cessna 182 tipi egitim ucagiyla benim kontrolumde doya doya aksam serinliginde uctuk :cilgin:
Yere inerken elimde kumanda ucagi hayal meyal goruyordum :) Sagolsun Selim Hocam arabanin uzun farlariyla pist aydinlatma hizmeti verdi :lol:
Bunu bir daha tekrarlamaliyim ki muhtesem bir adrenalindi.
Bulundugumuz alan iskenderunda kullanilmayan havaalani,aprondan kalkip yine aprona iniyoruz. Benim araba apronun bir kosesinde uzun farlar acik,Selim hocamin araba diger ucta onunda farlar acik,Gurman hocam da BMW ile ortadan halojen destek yaparsa bu isi cozeriz.
Katilmak isteyenler icin yaz tarifesi aksam ucuslarimiza basladigimizi gururla duyururuz:cilgin:
Sevgi,saygi ve selamlarimla
Murat
Dun aksam Hatay grubundan Sn.Selim Ozkan,Sn.Serhat ERDOGAN (MKU Univ)
ve bendeniz isin suyunu iyice cikardik :)
Dun yapilan ucuslarda son ucagimiz aksam saat 21:20 sularinda indi.
Inanilmasi guc ama gercek,bizlerde hala dun gercekten o karanlikta biz mi uctuk
diye dusunuyor ve hayretlere dusuyoruz.Selim Kaptan Wing Dragon ile,henuz
egitim asamasinda olan Serhat kardesimiz Cessna 182 tipi egitim ucagiyla benim kontrolumde doya doya aksam serinliginde uctuk :cilgin:
Yere inerken elimde kumanda ucagi hayal meyal goruyordum :) Sagolsun Selim Hocam arabanin uzun farlariyla pist aydinlatma hizmeti verdi :lol:
Bunu bir daha tekrarlamaliyim ki muhtesem bir adrenalindi.
Bulundugumuz alan iskenderunda kullanilmayan havaalani,aprondan kalkip yine aprona iniyoruz. Benim araba apronun bir kosesinde uzun farlar acik,Selim hocamin araba diger ucta onunda farlar acik,Gurman hocam da BMW ile ortadan halojen destek yaparsa bu isi cozeriz.
Katilmak isteyenler icin yaz tarifesi aksam ucuslarimiza basladigimizi gururla duyururuz:cilgin:
Sevgi,saygi ve selamlarimla
Murat