PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaz Tarifesi (Summer time table)

Boeing
28-06-2007, 16:53
Degerli arkadaslar,

Dun aksam Hatay grubundan Sn.Selim Ozkan,Sn.Serhat ERDOGAN (MKU Univ)
ve bendeniz isin suyunu iyice cikardik :)
Dun yapilan ucuslarda son ucagimiz aksam saat 21:20 sularinda indi.
Inanilmasi guc ama gercek,bizlerde hala dun gercekten o karanlikta biz mi uctuk
diye dusunuyor ve hayretlere dusuyoruz.Selim Kaptan Wing Dragon ile,henuz
egitim asamasinda olan Serhat kardesimiz Cessna 182 tipi egitim ucagiyla benim kontrolumde doya doya aksam serinliginde uctuk :cilgin:
Yere inerken elimde kumanda ucagi hayal meyal goruyordum :) Sagolsun Selim Hocam arabanin uzun farlariyla pist aydinlatma hizmeti verdi :lol:
Bunu bir daha tekrarlamaliyim ki muhtesem bir adrenalindi.
Bulundugumuz alan iskenderunda kullanilmayan havaalani,aprondan kalkip yine aprona iniyoruz. Benim araba apronun bir kosesinde uzun farlar acik,Selim hocamin araba diger ucta onunda farlar acik,Gurman hocam da BMW ile ortadan halojen destek yaparsa bu isi cozeriz.
Katilmak isteyenler icin yaz tarifesi aksam ucuslarimiza basladigimizi gururla duyururuz:cilgin:

Sevgi,saygi ve selamlarimla

Murat

koray3062
28-06-2007, 17:38
oldu olacak pistin her 2 tarafına pist başından, sonuna kadar mum döşeyelim daha gerçekçi olur yaktığımızda mumları:D :D

PATO
28-06-2007, 20:36
Allah akıl fikir versin diyorum:).
Ben gündüz gözüyle uçağın önünü arkasını ayırt etmekte zorlanıyorum zaten. Karanlık uçuş uymaz, o kadar adrenalin bana fazla:).

hkn
28-06-2007, 21:18
bence pistin her 2 tarafına pist başından, sonuna kadar mum döşeyelim daha gerçekçi olur yaktığımızda mumları:D :D

Mum döşerseniz 200 adet mum benden :)

Gr3g0r
28-06-2007, 22:48
SÜper Bişi Ya Of Of Canım Çekti En Kısa zamanda Balsa Alcam Bir Uçak yapcam Sonra ise Mıni3d Yi yapcam Ona elektronık aksam takcam

Scorpion_King
28-06-2007, 23:05
çokkötü birşey ya, bende birkere karanlıkta uçurmaya çalışmıştım uçak resmen silüet şeklindeydi bir aşağı bir yukarı gidiyordu sonra bir baktımki yerde:D

Boeing
29-06-2007, 07:54
Gunaydin herkese,

Dun aksam daha guzel bir yer bulduk arkadaslar,bizim sirketin otobus garaji ;)
Video nasil ekleniyor bilmiyorum ama kisa bir goruntu koyabilirim.Mukemmel
bir yer bulduk bu kez.Hem de yani basimizdaki Heliport var ustelik pist aydinlatmasi da yaniyor.Diger taraftan garajin tum projektorleri yaniyordu.

inspire
29-06-2007, 09:41
en iyisi ucaga led bar takin :D

Selim Ozkan
03-07-2007, 15:21
oldu olacak pistin her 2 tarafına pist başından, sonuna kadar mum döşeyelim daha gerçekçi olur yaktığımızda mumları:D :D

Abi romantik ve duygusal adam nasıl belli ediyor hemen kendini. Adam muma çevirdi güzelim alan aydınlatmalarını.

Koraycığım istersen bir de güzel şarap açalım tam olsun :) :)

Sevgi ve saygılarımla,

alipasa
04-07-2007, 23:45
boeing baba sizin bu şirketin ora neresi valla biz nerelere gidiyoruz köprüyü geçiyoruz baba yani uzunyol,başka yakın yerler varsa haber ver gidelim.şimdiden sagol..

Boeing
05-07-2007, 08:06
Iskenderun Demir ve Celik tesisleri A.S.