Orijinalini görmek için tıklayınız : Atatürk ve Türk Bayrağı
WarsteineR
23-10-2004, 02:18
Sitemizin ana sayfasında görülen bir yere atatürk ve türk bayrağının konmasını istiyorum.Sanırım sağ üst köşe bunun için çok ideal.resimde bu olabilir...Yönetimin dikkatinehttp://www.izmirtuning.com/modules/4nAlbum/album/album1/sizden/imza/images.jpg
Teşekkürler
evet güzel olur atatürk ve türk bayrağı katılıyorum sana WarsteineR.
100kmh2sn
23-10-2004, 09:43
29 Ekim için böyle bir düşüncemiz zaten var
WarsteineR
23-10-2004, 20:25
Sebep ? ( 15 karater )
sebeb ne demek ya anlayamaadım biz türk genciyiz o yüzden türk bayrağı olsun vede bu günlere gelmemizde atatürk'ün önemi çok büyük o yüzden :aaaoovv:
engine02
23-10-2004, 20:47
eet bncede ii bi fikir sadece 29 ekim icin deil her zaman olabilir hatta 29 ekimde forumada bisiler yapabilirsiniz ama bnce her zaman hobbyrc.com da bi turk bayragı fln olmalı :)
sebeb ne demek ya anlayamaadım biz türk genciyiz o yüzden türk bayrağı olsun vede bu günlere gelmemizde atatürk'ün önemi çok büyük o yüzden :aaaoovv:
Tabi canım katılıyorum sana.
sebeb ne demek ya anlayamaadım biz türk genciyiz o yüzden türk bayrağı olsun vede bu günlere gelmemizde atatürk'ün önemi çok büyük o yüzden
sen Türk Bayrağı asılmasını istiyosun.. ama msj ında "türk" ve "atatürk" yazmışsın.. Bayrak asılmasını isteyen bi kişi.. "türk" değil "Türk" ve de "atatürk değil "Atatürk" yazmalı.. ama ne olursa olsun sadece 29 Ekim de değil her zaman ve her sayfada olmalı.. hemde hepsinde.. asılmasını büyük bi hiddetle istiyorum :hııııııı:
Aman beyler bu kadar da gazı almamak lazım.
nie biz bu kadar mıyız.. biz Türkiye Devleti içinde yaşıyorsak ve bu devletin Vatandaşı isek.. Hepimiz hayatımızı ulu bir insana borçlu isek.. hepimiz o ulu bayrağı taşıyorsak niye olmasın ki.. Ulu Önder'imiz de böyle deseydi şu anda belki de hristiyanların himayesi altındaydık.. ve şu anda internete giremiyorduk.. bide bööle düşün :hııııııı:
Tamam haklısın da bu kadar abartmamak lazım.
WarsteineR
24-10-2004, 00:40
niye bu kadar abartmamak lazım annamadım ??? Şükrü Abi benim sölemek istediğim şey o resim sürekli olarak kalması...
Bencede güsel fikir olmalı...
WarsteineR
24-10-2004, 02:45
Ana sayfada Sağ üst köşe bu iş için en uygun yer :D :D
niye bu kadar abartmamak lazım annamadım ???
Olayı abartmamak lazım demiyorum. Bu kadar gaza gelmemek lazım. Yani dedikleriniz tamamen doğru , sonuna kadar katılıyorum. Hani cumhuriyet bayramında sitede olur da her daim sağ üstte olsun diyosunuz ya ... Devlet kurmumuyuz da sağ üstte atatürk resmiyle türk bayrağı olucak diyorum bende kendi kendime. Neyse bakmayın siz bana . Solumdan kalktım sanırım gene :)
Koyulsun bence de ana sayfayada , her daim de orda dursun.
WarsteineR
24-10-2004, 11:53
Platy sanırım benden büyüksün yaşım 16...Büyük olduğun halde hala neden koyulsun diyorsan ben bunu anlamıyorum...Ancak her daim dursun dediğin içinde teşekkür ederim
ÇÜNKÜ HEPİMİZ TÜRK GENCİYİZ !!!!! :D
Car_Maniak
24-10-2004, 20:54
cok gusel bi dusunce ama bence bu is biraz daha konusulursa polemiğe dönüşüp tatsız olaylara sebep verecek. yapılsın diyenler el kaldırsın olsun bitsin :D
WarsteineR
24-10-2004, 22:33
Birisi yeni bi başlık altında
Atatürk ve Türk Bayrağı kalıcı olsun mu ???
1)olsun
2)olmasın
ben açmayı bilmiyorumda bi zahmet biri açsın :D :D :D
olmaya gerek yok bence. kararı yonetıcıler vermıslerdır buyuk ıhtımalle. konunun uzamasınada gerek yok car manıak ın dedıgı gıbı.
100kmh2sn
25-10-2004, 09:35
WarsteineR ,
iyi güzel konu açmışsın fakat bu tarz konuların toplulumuzda polemik çıkaracağını biliyorsun, bu tarz düşünceleri özelden bize sorsanda ondan sonra konu açmanın kararını beraber versek olmazmı ?
ben açtığın konuya karşı değilim, ama bu konuda seninle aynı fikirde olmayanlar çıkabilir,buda fikirlerin çatışmasına döner ve bende bunu forumda istemiyorum.
Ana sayfa yada Forumda Türk bayrağı veya Atatürk resminin olmasından taraftar değilim.. Özel gün ve bayramlarda avatarlarımız dahil olmak üzere zaten değiştiriyoruz...
Resmi daire veya kurum değiliz... Site tasarımına ve görselliğe yakışmaz... Bunları webmaster deneyimi olan herkes bilir...
Bu konular böyle konuşulmaz.. Özelden iletişime geçilir.. Konuşulur tartışılır...
Türk'lük ve Atatürk'çülük biyerlere resim asmakla falan olmaz... Konuşmalarda, tavırda, tartışma ortamlarında, Kişilikte vs. vs. belli olur... Biz HobbyRC olarak bunu senelerdir çok iyi yaptığımıza inanıyoruz... Hiçbir karşılık beklemeden kurulan bir site ve forum, ve yine hiçbir karşılık beklemeden bu ortamı oluşturan insanlar bunu çok iyi yapıyor...
Bu konunun açılıp 2. sayfaya uzama nedenini yaşınızın küçüklüğüne ve bunun verdiği heyecana bağlıyorum...
Konu daha fazla uzamasın...
Saygılar...
WarsteineR
25-10-2004, 20:14
ii siz bilirsiniz ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.