PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 36mı 60mı??? sız olsanız hangsını secerdınız nıcın???

rebel
29-06-2007, 14:41
arkadaslar en son 22 den vazgecıp 36 yada 60 almaya karrar verdık ama bunların hakkında fazla bılgım yok bunları detaylı sekılde anlatırsanız sevınırım 36 secenler neden 36??? 60secenler neden 60??? secerdınız ayrıntılı olarak anlatırmsınız yardımcı olan ark cok tessekurler sımdıden herkese kolay gelsın
:) :) :)

dyonizos
29-06-2007, 15:05
samimi bir cevap vermem gerekirse hiçbirisi.
Öncelikle forumlardaki walkera modelleri ile ilgili kimsenin mükemmel uçuyor harika demediğini tekrar hatırlatmak isterim. Walkera başlığındaki her forum bir sorun içeriyor.
Kendim hem walkera hemde trex hemde yakıtlı modellerde bir çok helikopter uçurduğum için size bütçeniz oranında sıralama vermek istiyorum.

Yakıtlı modeller ( 30 yada 50 size)
Trex 600
Trex 450 serisi

Walkera ile ilgili en büyük sorun kumandasıdır. Helikopter için kumanda en can alıcı noktadır. Kumanda üzerinden Expo ve Dual-Rate ayarı yapamıyorsanız o kumanda helikoptere kesinlikle uygun değildir. Nitekim Walkera kumandalarında bu ayarlar bulunmuyor.
Zaten full set 400 mılyon lıraya satılırken kalıtelı tek bır kumandanın fıyatıda bu cıvarda sizce aynı kalıte olmaları mumkunmu.:)

Neyse benım samimi tavsiyem bekleyip biraz daha para biriktirin ve güzel bir şey alın. Yoksa bu hobiden tahmin ettiğinizden daha çabuk soğur ve tahmin ettiğinizden daha fazla para harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bol kırımsız uçuşlar
Tezcan Delibay

SwTaArRs
29-06-2007, 21:59
aynı konuda başka bir başlık vardı.
hatta bir arkadaş güzel bir açıklama da yapmıştı biraz arasanız bulurdunuz.
http://www.hobbyrc.com/forum/showpost.php?p=167117&postcount=5

rebel
01-07-2007, 11:11
arkadaslar yorumlarınız ıcın tessekurrler ben en ıyısı ufaktan ufaktan trex arstırması yapayımmm

rebel
01-07-2007, 11:19
arkadaslar honeybee ler nasıl mesela begendıgım bı model kıng2 nasıl dır walkra yaa gore nasıldır zaten 60 mıs la hemen hemen aynı fıyat
yorumlarınızı beklıyorummm

kelhoca
07-07-2007, 20:48
walkera 39 nasıl sizce t-rex 45 kopyası diyorlar sağlamlık ve elektronikte aynı oranda iyimidir bu 36 ve 60 dan sonra çıkmış yeni bir modelmidir