Orijinalini görmek için tıklayınız : Hobbyrc.com Yerel Kanalda
evet arkadaşlar 17 haziranda Antalya Tuning07 İmportday buluşmasında bizde davetliydik...:cool: O günü görüntülemeye gelen, antalya yerel kanalı olan VTV , OTOBAN programı için çekim yaptı... Eee bizde bu fırsatı değerlendirdik haliyle.. Çok anlık bir gelişme olduğu için profesyonel bi röportaj olmadı ama hiç yoktan iyidir.. gecen cumartasi Tv de yayınlanan programdan bizim bölüm...;oleeea:
sunucu ile konuşan Subaru_WRC_07 nickli ,fatih arkadaşımız...;)
FdUXDr7Ouaw
eklediğim halde çıkmadı bende linkini verdim.. videonun tamamını izlerseniz iyi olur.. bu arada ortada deli gibi dolanan araç benim emek verip modifiye ettiğim eski T-maxx 3.3 üm....
rc türkiyesi için oldukça büyük bir reklam
selaattin
30-06-2007, 19:24
harika olmuş... gerçek bir reklam..!!
30 kişi bakmış ama 2 yorum var.. okadar reklam yaptık.. insan bi teşekkür eder ya... :@
manyaq007
30-06-2007, 21:04
wallahi rc icin cok buyuk bir gelisme olmus ve antalya rc takımı icin inşallah daha da iyi yerlere gelirsiniz..
Adana Rc TeaM ;)
kardes orda adam sormus bu nedir diye??
bence elinin koru diyecektin hala daha nedir diyosa en azinda deki bunlarin oyuncaktan farki ne ? oyle degilmi
bu nedir diyo soruya bak Allahim yaa :) :D :)
ferdinand
30-06-2007, 22:31
teşekkürler,emeğinize sağlık.
Görüntüyü izleyemedim,
Ama sizleri tebrik ederim.
viaconme
01-07-2007, 14:30
Yaza HobbyRC oldukça hızlı girdi... Fuar, yarış, yerel organizasyonlar, üyelerimizin özverili çalışmaları.. Çok kısa bir zaman önce birbirlerinden haberi olmayan insanlar bir çatı altında toplandı ve güzel paylaşımları sayesinde bugünlere geldik... Daha nice güzel haberlere...
Ellerinize sağlık HRC adına teşekkür ediyorum sizlere...
Tebrikler çok başarılı bir organizasyona imza atmışsınız.
Hobbyrc nin herzaman daha ileriye gideceğinden bu arkadaşlarımız sayesinde hiçbir kuşkumuz kalmadığını belirtmek isterim..
ersunsoz
02-07-2007, 22:51
hocam ben festivalin bi tek tmaxxli bölümünü izledim o yeter zaten de ona bi kep lazımmış üstünde hobby rc yazan ilgi çekici bi hemicuda mesela....
hocam ben festivalin bi tek tmaxxli bölümünü izledim o yeter zaten de ona bi kep lazımmış üstünde hobby rc yazan ilgi çekici bi hemicuda mesela....
eğer resimlere de baktıysan orada gani ile kep dolu olduğunu görürsün... (american dahil )
ayrıca standımızda kocaman "WWW.HOBBYRC.COM" afişi vardı..
arabanın üzerinde kep olmamasının sebebine gelince, oda araç sahibinin bileceği iş.. :fifufifu:
cok guzel olmus beyler elleriniz dert gormesın..
Beyler gerçekten reklamın iyisi kötüsü olmazmış. Onun için hobinin tanıtımı için kesinlikle faydalı.
Videoyu seyrettim ve verilen bilgilerin malesef bir çok yanlışla dolu olduğunu gördüm. Hobiyi tanıtırken insanlara doğru bilgi vermek lazım. Yanlış bilgiler vermeyelim. Sonra hobi ile tanıştıklarında bu yanlış bilgilerle devam etmeye çalışmasınlar.
Düzeltmek için belirteyim
- yakıt anlattığınız gibi çok yanıcı ve parlayıcı bir madde değildir. Hatta yanma ısısı 2-3 derece daha fazla olsa üstüne yanıcı madde yazılmasına gerek kalmaz
- Kullanılan yakıt uçak yakıtı değildir. alakası da yoktur
- Elinizde gösterdiğiniz araç değil 3-4 saniyede 8-10 saniyede bile 100 km sürate çıkmaz
- Şu anda 2 saniyeye getirmek için çalışmalara yapılmıyor çünkü 1/8 gas on road araçlar zaten bunu yapıyor
- 250 YTL ye elektrikli dahi olsa model denebilecek bir araç mal edilemez
Yine de tebrikler, keyifli hobiler
DR.Drift
03-07-2007, 09:50
Sağlam reklam olmuş :)
Düzeltmek için belirteyim
- yakıt anlattığınız gibi çok yanıcı ve parlayıcı bir madde değildir. Hatta yanma ısısı 2-3 derece daha fazla olsa üstüne yanıcı madde yazılmasına gerek kalmaz
- Kullanılan yakıt uçak yakıtı değildir. alakası da yoktur
- Elinizde gösterdiğiniz araç değil 3-4 saniyede 8-10 saniyede bile 100 km sürate çıkmaz
- Şu anda 2 saniyeye getirmek için çalışmalara yapılmıyor çünkü 1/8 gas on road araçlar zaten bunu yapıyor
- 250 YTL ye elektrikli dahi olsa model denebilecek bir araç mal edilemez
valla ne desen haklısın... ama olayı "heyecana" verelim.. çünkü plansız-programsız yapılan bir röportajdı... her ne kadar bu konuda tecrübeli bi ark. olsada.. verdiği bilgiler eksik ve bazıları yanlıştı...
olay yerinde olmama rağmen söylediklerini bilmiyordum.. bende tv de izleyince şaşırdım...
ama dediğin gibi, reklamın iyisi-kötüsü olmaz.. bu bir fırsattı, değerlendirmeye çalıştık elimizden geldiğince... ;)
tebrikler ama fatih abi biraz heycan yapmış bide keşke ordaki en hızlı onroad u gösterseydinizde hızı görselerdi
+bide 1/9 demiş
nolur nolmaz şimdi herkez evde çalışsın :D heran kenara çekip röpörtaj yapabilirler
tebrikler ama fatih abi biraz heycan yapmış bide keşke ordaki en hızlı onroad u gösterseydinizde hızı görselerdi
ya alanımız çok dardı.. gp-onroad ları çalıştırmadık bile... diğer off-road larda supur sıyırıp sorun çıkardı.. 1-2 araba ile günü kurtarmaya çalıştık.. ona bile şükür bence :eyweyw:
ensarbaylar
04-07-2007, 21:12
keşke istanbulda da olsa.Ben de böyle bir yere katılmayı çok isterdim.Bazı küçük hatalar olsa da önemli değil aynen devam.:ahhahyt:
Ozancan92
20-07-2007, 15:05
Hobby RC için çok büyük bir katkı bence çok iyi bir reklam...Emeğinize çok teşekkürler...Bu arada araç çok güzel...:eyweyw: ;oleeea:
Hotdragon
01-08-2007, 21:16
Süper :ahhahyt: Hobbyrc olarak çok daha iyi yerlere geleceğimize eminim.
sariavni
02-10-2007, 21:00
gerçekten güzel olmuş daha fazla tanıtmak ve sevdirmek lazım yeni buluşmalar yapalım
çok güzel olmuş elinize azınıza sağlık
Mehmet_Onur
20-02-2008, 00:02
Çok güzel ;oleeea:;oleeea:bir organizasyon olmuş başarılarılarınızın devamını dilerim Saygılar
tanıtım güzel olmuş ellerinize sağlık abilerim
İRFANASICI
14-03-2008, 19:54
eline sağlık
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.