Orijinalini görmek için tıklayınız : İTÜ den izlenimler???
güzel bir gündü biraz az kaldık ama deydi onca yol benim gibi acemiler için çok yararlı oldu. keşke her hafta buluşabilsek.
arkadaşlar resim çektiler artık yükledikleri zaman göreceğiz, beklediğimizden fazla kişi oldu ,
100kmh2sn
23-10-2004, 17:47
güzel geçtiğine sevindim, vedat diye bi arkadaş vardı buldumu sizi ?birde kaç kişi oldunuz ?
engine02
23-10-2004, 18:13
abi gayet gusel bi gunde cokta zevkli gecti vedat abi buldu aracının rodajını yaptık hatta onun mini S ine baktık cok tatlı harbiden gusel gundu 7 kisi wardık sanırım resimleri de koyacagım gelen herkese tesekkurler
jrcem yaw ben sızı nıye hıc gormedım bır turlu tanısamadıkk ne kotuu
engine02
24-10-2004, 15:15
orda baska islerle urasırsan goremessin tabe :D ehum ehum
ne baska ıslerle ugarastım yaww herkese yardımcı olmaya calsııytım bırazda oynadım tabee
sen en yaptınn kocuk onu soyleee
bu arada selcuk abı dan ozur dılıyorum bır kez daha arbasının ustunden gectım antenı kırıldı kusra bakma selcuk abııı ama sen onnume atladın ben ne yapımm yavasladım ama ldu bır aynllıslık ıstee
valla selcuk abi gecmıs olsun ben uzerınden gectıgını gordum ama arabana birşey olmadı zannettim cook gusel bır gundu sağolsun vedat abi de bana hayatımda ılk on-road kullanma sansını verdı super ntc3 kesın alıyorum kasım ayında
jrcem yaw ben sızı nıye hıc gormedım bır turlu tanısamadıkk ne kotuu
tanışmadık mı? ben bej hırkalı, gri kot giymiştim hatırladın mı?
mrserhan
24-10-2004, 20:08
muratcım beni hatırlayabildinmi baree :)
seni o yapışkan cocuktan kurtarmaya calışıyodum :)
arkadaşlar o gun gelen herkeze teşekkurler.
engine02
24-10-2004, 20:11
kurtarmaya deil bn ve serhan abi inad1na murat su arabay1 bi cal1s1rda bi kullanak abi bi tur wersene gibi sorularla murat i cocugun yaninda kil ettikj :D eheheh ama gunumuz gayet guseldi
muahhaahha o cocuk murat ın basına dıkılmıs abi ne zmaan calıstırcan abi calıstırasana hadi abi hadi abi cok komikti yaw ama gusel bı gundu
Önemli değil Muratcan, bişey olmadı antenini de dibinden kırıldığı için kısaltıp yerine taktım. Epey bir insan geldi gerçekten, ben yine emre ben ve muratcan üçümüz olacak diye düşünürken. Gelenlere teşkekkürler keşke pistler yakın olsa da sık sık pistlerde böyle buluşsak. Bu arada siz kulüpmüsünüz gibi sorular oldu, ben de evet diyip internet adresini verdim. Tanılılırlığımız artsın değil mi.
cok cok guzeldıı yanlız o kcuuk cocouk dısında yaw yarım saat yanımda abı ne zaman calsıırıyonn bır kullanım dedı bır de onun uzrerıne serhan abı abı kardesımmı verde bır oynasın demezmıı o daha komıktı vallaha ::))
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.