Orijinalini görmek için tıklayınız : 1 Temmuz 2007 EskİŞehİr BuluŞmasi
cagatayhh
04-07-2007, 00:31
bu hafta da oldukça eğlenceli bi buluşma oldu...özellikle sahibi olduğum E-SAVAGE 'ımı ilk defa rampadan ve tümsekten attlattım:D offroad performansı gp lerle yarışır düzeyde nerdeyse:) bir de pil sorunu olmasa...diorum şimdi keşke SAVAGE X SS 4.6 alsaydım ama pişman diilim tabi yine de:D neyse konu saptı :)... Mustafa abinin Alpine i bu hafta tekrar asfaltaydı...arkasına ağırlık koyup ön kaldıra kaldıra sürdük onu:D gayet de güzel gidiyodu,hot rod hesabı:D Erdem abi de uzun bir aradan sonra sıfır motorlu gs buggy(çok çektin be abi:) ) ile aramızdaydı,neyse fazla uzatmıyım,işte birkaç foto...
cagatayhh
04-07-2007, 00:42
...
yahu ben gittim savage geldi dubalar geldi şimdide pist haberleri alıyorum valla aracımı alıncaya kadar siz uçup gideceksiniz :D ama çok çalışıcam sizin seviyenize gelmeye gayret göstericem. işallah kararımda bir değişiklik olmazsa yokomo almayı düşünüyorum tam bir drift car olucak. çağatay ve ademle kapışırım işallah. umarım aramıza yeni arkadaşlar katılır. nekadar kalabalık okadar iyi. ancak ep araçları olanlar olursa daha iyi olur tabi :D bu buluşmaların devamını bekliyorum bolca resim video lütfen yanlız bırakmayın beni. kolay gelsin
TuninGTi
04-07-2007, 01:38
tebrkler arkadaşlar çok güzel bi buluşma olmuş
ohhh hadi bakalım gene güzel bi gün geçirdiniz anlaşılan. bende benim keple baya oynadım sticker felan derken ilk haline hiç benzemiyo araç :) nazifin drfit arabası haftaya hazır olur galiba onuda merakla bekliyoruz.
bu arada birinden duydum elis te carson raptor diye bi gp moster gelmiş biri siparş etmiş hanginiz bakalım o kişi :) ben gelene kadar iyicene kalabalıklaşın ha :) görüşmek üzere
driver555
08-07-2007, 14:03
güzel bir gün olmuş sanırsam...
hani abi bi iki alev deseni yapsaydınız ya çatay :D :D :D
Görüşmek üzere...
melihoksay
08-07-2007, 15:43
slmben bursadan melih tower hobbies yabancı siteden DuraTrax 1/8 Raze Buggy w/.27 RTR modelbi araba almak istiyorum sizce bu site güvenilirmi
tower çok güvenli bir site gözün kapalı alablirisin istediğini ama gözünü sonuna kadar açman gereken biryer varsa oda GÜMRÜK tür... ;) hadi selametle kal...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.