Orijinalini görmek için tıklayınız : ZiPZaPs MoDiFiYe
DeLLyCeM
24-10-2004, 19:49
SiS Farlı, Dual cell modlu, tranmitter modlu, 97 Supra
engine02
24-10-2004, 19:52
usta bu nedir simdi anlayamadım senin arabansa resmini fln koysaydın da gorseydik ???
DeLLyCeM
24-10-2004, 21:33
--------------------------------------------------------------------------
DeLLyCeM
24-10-2004, 21:43
Arabamın icinde Gp nin resimde görmüş oldugunuz 170 mah lık bataryasından 2 adet bulunmaktadır. iki adet şaşenin icine zor sıgdıgı icin board u ters cevirmek zorunda kaldım cünkü piller boardun alt yüzündeki kondansatörle çakışıyordu. Seffaf koruyucu tabakayı zaten cıkarmak zorunda kaldım. Birde arabaya boyle bir dual cell mod yapınca ortaya sarj la ilgili problar cıktı arabanın kumandası bildiginiz uzere 2 adet aaa pil ile calışıor ve bunlar dual celli arabayı sarj etmiyor bu yuzden 2 adte aa pil kutusu alarak (resimde görünüyor) transmitter ın icinde sarj devresinde kucuk bir degişiklikle 4 adet aa pille calışır hale geldi. yaklaşık 25 saniyede sarj oluyor pil ise 5 dakka gidiyor. (halı üzerinde oynamazsanız). Birde bu arabalarda normal halinde iken led takmak mumkun olmuyor (ekstra pille takılanlar dısında) cünkü arabada 1 adet pil bulunuyor 1.2 volt ta ledi calıştırmaya yetmiyor. Bu dual modu yaptıktan sonra birde sis farı takıyım dedim ve cep telefonu ekran ledleri kullanarak (bunlar baya küçüktür) arabanın kendi pillerinden beslenen sis farları yaptım ve karoserin arka cam kısmına küçük bir switch koydum oynarken ledleri kapatmak istedigimde switchi kapatmam yetior.(resimde gözüküor)
Arabamda 8:25:1 gear ratio set ve 28.000 rpm racing motor bulunmaktadır. Sürati inanilmaz taklalar atarak gidiyor. Micro size arabasına modifiye yapmak istiyen yada bilgi almak istiyen warsa irtibata gecebilirsiniz.
slm bendede supra var bende ıcını fılan soktum arabanın baktım acaba nasıl bır sey olur dıye 2 pıl okı tamam ama sımdıkk eger kuamnda yı 2 pıl ıel calısıtırmaya devam edersek problem oluyormu yadaa ne oluyor cok uzuun suremı sarjda kalıyıor acaaba bırrde pıllerı nasıl koydunu fılan gosteren bır fotoda olursa ıyı olurrr
ayrıca pıllerı ne dıye arıyoruz bırde karakoyde pılcılerde ne dıyıcem yane ayrıca 170 mah lık olanlar fıyatı nedır acaaba
DeLLyCeM
26-10-2004, 01:39
Ya eger kumandayı 2 pil ile bırakılsan yani orj haliyle araba hicbir zaman tam sarj olmuyo ve sarj lamban hep kırmızı yanıo cunku o haliyle arabanın icine koydugun 2 adet 1.2 voltluk pilleri sarj edemiyor o yuzden boyle bi degişiklik yaptım bunu ilk ben denedim böyle bişiy gormemistim nette sadece bazıları ayrı bir sarj aleti yapmıslar ben boyle yaptım ve kumandanın icindeki sarj dewresindede kucuk bir resistance iptali ile oldu. Arabanın orijinal pilini cıkar onu göster alırken yada ben bi ara sana seri nosunu sööliim. ben arabayı yaparken icinin resmini we pilleri nassı taktıgımın resmini cekmiştim ama o göcen forumda gitti arabanın icini acarsam tekrar cekerim.
pekı anladım ayrıca sımdık ıcıındekı o ufacık pıllerı ne dıye sorucaz yane ısmı nedır ben gıdersen ne dıye sorucamm
DeLLyCeM
26-10-2004, 17:52
Arkadasım arabanın icini acarsam su an yapıstırdıgım icin acamıorum sana seri nosunu soyleyemiyorum sen icindeki orijinal pili sök onu götür cıkarması kolay onu gösterirsen werirler
onu ben daha once cıkartmıstım zaten tamam oyle yapımm daha mantıklı tsk ederımmm
pekı pıllerı serımı yoksa parelelmı baglıyorsunn
DeLLyCeM
28-10-2004, 00:43
Piller seri baglı
DeLLyCeM
18-11-2004, 15:24
Piller Gp 120Mah
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.