Orijinalini görmek için tıklayınız : Nismo Coppermix Silvia (TT01)
Arkadaşlar bugun öğlen gelen tt01 imi topladım sonunda test sürüşünüde çıktım gayet güzel gidiyor:D ışık setinde sonradan ek olarak bir sürü ışık bağlanabilir çok fazla boş slot var:D işte çekilen ilk resimleri...
hayırlı olsun kırımsız günlerde kullanman dileğiyle...
keşke başka renge boyasaydınız
hayırlı olsun abicim. ilerleyen vakitlerde bende bi sorun çıkmazsa rx-7 ile aranıza katılcam umarım. ve çok sağlam ve şimdiye kadar yapılmamış(yani en azından ben bu güne kadar rastlamadım) kep fikirlerim var. süpriz olsun diye şimdi pek bişey söylemek istemiyorum ama kep fikirlerim var. hadi şimdiden hayırlısı. kırımsız sürüşler abicim drift moda çevirirsin artık. :D kolay gelsin. hayırlı olsun
savage_ss_4.6
06-07-2007, 04:47
hayırlı olsuna bicim, bu arada eskişehirdeki arkadaşlarada sesleniyorum, ekip büyüyo gelin katılın :P beraber yanlıyalım:D
Ellerine sağlık! Harika olmuş. Kırımsız sürüşler!
nazifcim hayırlı ugurlu olsun . kırımsız sürüşler dilerim . esasen aracı benim driftci gibi kullanacaksan ben gelene kadar kullanma da saglam bi şekilde göreyim aracı :) şaka bi yana hayırlı olsun tekrardan. araçları 4 ledin nereye sıgdırcan bakalım bunları :) buluşmaya giderken seni düşünemiyom 4 araba ehueee
driver555
08-07-2007, 13:50
Kır kır yapıştırırız :D
Geçen gün nazinif TT01 in farlarını el feneri olarak kullandık fena bişy :D :D :D
Güzel de gidiyo hoş bi araç heran heryerde kullanmak için...
Hürricane_06
08-07-2007, 15:17
hayırlı olsun gule gule kullan ısıklar ve stıckerlar cok hos gorunuyor
çok beğendim güzel olmuş
cagatayhh
19-07-2007, 11:13
eveett...herkese merhaba!!! kısa bir aradan sonra tekrar sizlerleyim arkadaşlar...1 haftalık bir tatilin ardından tekrar pistlerdeyim! o kadar özledim ki zaten götürmedim modelleri tatile,o kumsalı,toprak yolları gördükçe iyice sinir oldum savage ı almadım yanıma diye hele bi de kayalıklar vardı ki gel de bi crawler yapma şimdi:D kısa bir merhabadan sonra konuya geçiim:) valla nazif o kepi yakından görmek ve kepe dokunmak için sabırsızlanıyorum...hayırlı olsun çok...ben de bi sürprizle geliyorum...çok yakında...
merhaba
ısık kitinde bos yer var demişsiniz
bu video daki gibi mı sızdeki ışık kontrol
http://www.youtube.com/watch?v=XVQq-cW1itc
ben bu lindekini siparis verdim
http://cgi.ebay.com/Tamiya-58373-NISMO-Coppermix-Silvia-TT-01-W-ESC-LED_W0QQitemZ120205679164QQihZ002QQcategoryZ44022Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
motoru High performance 540 type electric motor yazıyor acaba bu motor nasıldır?
sayın berg türkiyeden site ismi vermek yasak dikkatli olursanız sevinirim. kimse zor durumda kalmasın
verdiğiniz 2.linkteki ışık setini aldıktan sonra 2 tane tlu-01 almanız gerekiyor
Vay bnm tt01i hortlatmışlar:D o kep çoktan yalan oldu arkadaşımda en son gördüğümde üstünde pembe vinyl ler vardı eheheh..(kız arkadaşı kullandığı için:D)
he ya konulara cevab yazarken post tarihine bakalım eski konular gereksiz yukarı çıkmasın
koolshen
25-10-2010, 14:50
Arkadaşlar selamlar herkese. Sizden bir istirhamım var. Piyasada satılan Coppermix keplerde led kiti takmak için yuvalar mevcut oluyor mu? Işık ünitesini takmak için yuvalar yoksa kepi boş yere sipariş etmiş olacağız?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.