PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni modifiye için yorum istiyorum

rckabil
06-07-2007, 14:31
Arkadaşlar aracıma hpı 18 motor takacam aracım smartech sizce nasıl olur. yorumlarınızı bekliyorum-araç smartech-hpı karışımı bişey olacak ne dersiniz yorunuz nedir..daha güzel olması için daha neler yapsam güzel olur sizleri bekliyorum yani yorumlarınızı....

erman03
06-07-2007, 14:40
bence öyle bşey yapma o şasi o motoru kaldırmaz benim görüşümce boşuna paran kıymış olursun...onun yerine yeni bir arac almanı tavsiye ederim...

rckabil
06-07-2007, 14:52
saje neden kaldırmayacakki bir agır lık vs. yok sadece ortada güç var..yani benim anladıgım kadarı ile bu

ayerten53
06-07-2007, 15:23
şasi kaldırmaz dediği şasiye o motor fazla gelir tam verim alamazsın demektir bencede öyle...paranı boşa harcamış olursun...

duncan
06-07-2007, 15:43
bence öyle bşey yapma o şasi o motoru kaldırmaz benim görüşümce boşuna paran kıymış olursun...onun yerine yeni bir arac almanı tavsiye ederim...

kardeşim cok yanlış konuşmussun gayette kaldırır o arabanın agırlıgı nerden baksan 1.663kg + şasesi 2.5mm standart araçlardaki gibi aynısına yakın bi araçta denenmiştir olumlu sonuç alınmıştır neden hpi 18lik motor ?

ayerten53
06-07-2007, 15:50
bir yanlış anlaşılma var galiba burda şasinin ağırlığıyla falan pek alakası yok şasi dizaynı,kullanılan malzeme kalitesi yani aracın kalitesiyle ilgili...

ALI
06-07-2007, 16:18
şasi kaldırmaz dediği
malzeme kalitesi iyi olmadığı için

ve guçlu motor olduğundan birden zorladığı zaman dişliler zarar gorebilir manasında soylemiştir.

Seth
06-07-2007, 16:38
Deneyimimle konuşayım. Smartech arabam vardı, Smartech Commando, dünyanın masrafını yaptım, en son O.S. 12 CV motor koydum, kesinlikle motora yazık.

Standart haliyle 18 lik motor takınca o arabaya, şasi ve yürüyen aksam o motoru kaldırmaz, ermanın dediği gibi, ama kaldırmamak demek ağırlık bakımından değil, o motorun performansının o araca çok fazla gelmesi, arabanın zaten yol tumayan karakterinin iyice sapıtması demek.

duncan
06-07-2007, 16:50
ya denedik biz 18lik motor koyduk 3 port 2.1ps gayette kaldırdı halende kullanmakta arkadaşım ne dişli sıyırdı ne motora bişi oldu..

Seth
06-07-2007, 16:59
Ozaman şöyle yapın bir de, 18 lik HPı ile, 18 lik smartech i aynı pistte aynı anda kullanın, bakalım hangisi nekadar performans çıkarıyor o motordan. neredeyse 4 yıldır bir fiil uğraşıyorum bu işle, elimden Smartech de geçti, GS de geçti, HPI da geçti. Smartech e para gömdüm de diyorum. HPI ım var, aradaki farkı gördüm de diyorum. Sonuç itibari ile o motorun arabaa takılması demek, sağlıklı sonuç alınacağı anlamına gelmiyor.
Soruyu soran arkadaş alınmasın lütfen, bunu bir tavsiye olarak alsın, o arabayı elden çıkarıp, düzgün ve masraf yaptığında onu "param boşa gitti" diye üzmeyecek bir araba alsın

duncan
06-07-2007, 18:01
seth demekki sen bi yanlışlık yapmışsın 18lik motorla 15t motorları rahat rahat yiyo 18lik gs leri hatta savage x 4.6 ları fln yiyo samrtechle şahid oldum kardesım benım bendede smartrech wardı orjinalinden bi siteden 18lik motorlu geldi emin ol cok başarılıydı ama bi hpi la kıyaslanmaz saglamlıgı rs4 3 kullanmış olarak soluyorum bunu

rapor
06-07-2007, 18:24
nosram 15lik motor takılanı görmüştüm gayette güzeldi

o araba çıldırıyordu :D

duncan
06-07-2007, 18:36
ewt 18lik motorlada çıldırıyo hemde nasıl :) lastik bitirmeyen araç 2 haftada 2 takım lastik yedi zuaha :)

rckabil
17-07-2007, 13:27
teşekkürler arkadaşlar ilginize ben takmayacam 18 motor ok
ama bir denerim çünkü elimde motor oldugu için bunları denerim para konusunda ise elimde oldugu için para pek harcamayacam ok sagolun arkadaşler saygılar....