PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirli Arkadaşlar!

cguckan
24-10-2004, 22:41
Arkadaşlar şu an sitede bayaa bir izmirli grubu oluşmaya başladı. Bazı arkadaşları tanıyorum bazılarını tanımıyorum. Bir ara tanışma adı altında bir buluşma yapsak nasıl olur. İzmirli arkadaşlar kendilerini şu konuda bir tanıtıp gösterirlerse bir izmir buluşması daha doğrusu tanışması yapabiliriz.
Şu an zaten BaRCo arkadaşımızla tanışıyorum kendisi okul arkadaşım olur. Bütün izmirliler bi kaynaşalım konuşalım yaw! Daha bırakın istanbuldaki mangal partisi gibi bir partiyi, birlikte ötöbüse bile binemedik:D:D:D:D
İzmirli arkadaşlar cwp larınızı bekliyorum.

cemal
25-10-2004, 01:11
Olur kardeşim bana uyar msn adresimi weriyim size helluri_hz@hotmail.com :eyweyw: helluri_hz alt çizgisi war

cguckan
25-10-2004, 09:15
Ewt şimci forumdan BaRCo , Ben , cemal , ooo İzmirli onları kesin biliyoruz. İzmirli arkadaşlar lütfen teşhis çalışmalarına yardımcı olun:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

baRCo
27-10-2004, 23:15
benim benim benim benim izmirliyim :D :D :D

Maximus
11-11-2004, 16:59
deneme... 1-2 :)

mahothebarbarian
06-04-2005, 16:41
aga ben inciraltına sürekli gidiyorum dün de 2 saat ordaydım bu hafta fırsat buldukça gidicem çünkü 12 nisanda askerim bende de 1/8 axis buggy var denk gelsek iyi olurdu çünkü benimde 5-6 tane rc'ci arkadaşım var kimse birbirini tanımıyo

mahothebarbarian
06-04-2005, 16:42
bi şey daha var kasım 2004te ykm nin önüne geldim kimse yoktu benim bi eleman daha geldi inciraltına gittik orda da kimse yoktu tav oldum artık foruma bile girmiyom

100kmh2sn
06-04-2005, 17:38
İzmirli Modelci sayısı gördüğüm kadarıyla forumumuzda baya bi çoğunluk oluşturdular..ben yerinizde olsam havaların güzel gittiği şu sıralarda bir buluşma gerçekleştiririm..Hem tanışılmış olur hemde eğlenilir..nedersiniz ?

cepcity
06-04-2005, 17:58
arkadaşlar bence bulusma yapalımmmı tarih ne zaman olsun demeyin . aranızdan birisi şu gün burada bulusuyoruzz diyip listeyi başlatsın gerisinin geleceğine eminim.

vexol
08-04-2005, 00:14
Tanışalım kaynaşalım da bunu sık aralıklarla yapmakta şart. Malum iş güç çocuk her zaman siz genç arkadaşlar kadar zaman bulamıyorum. Karşıyakalı arkadaşlar bostanlıda neden toplanmıyoruz. Sahilde veya mavişehir civarı bir yerler olamaz mı? 35 1/2

quera
08-04-2005, 12:58
Tanışalım kaynaşalım da bunu sık aralıklarla yapmakta şart. Malum iş güç çocuk her zaman siz genç arkadaşlar kadar zaman bulamıyorum. Karşıyakalı arkadaşlar bostanlıda neden toplanmıyoruz. Sahilde veya mavişehir civarı bir yerler olamaz mı? 35 1/2

slm arkadaşlar bende karşıyakadayım akşamları bostanlı sahilinde basketbol sahasının yanında kaykaycıların takıldığı mekan var orası boş zemin güzel uygun bi yer iki akşamdır oraya takılıyoz arkadaşımla gelen olursa daha zevkli olur hem tanışmış oluruz yada daha uydun yerler varsa biz geliriz akşamları gündüz işgüç var malesef

vexol
08-04-2005, 13:03
çok iyi orası zeminde güzel...Saat kaç gibi orada oluyorsunuz quera? Hafta içi daha uygun kalabalıktan uzak olur.

Magic
08-04-2005, 14:35
Selam İzmirliler,

Bizim küçük bir grubumuz var. Hafta sonları genelde Çeşme otobanında bulunan benzin istasyonu yanında veya inciraltında toplanıyoruz. Gelmek isteyen ve buluşmak isteyenler olursa www.izmirmodel.com üzerinden buluşmalarla ilgili yer ve zamanı bulabilirler. Yakın zamanda pınarbaşı pistide açılacak orada da yarış düzenleriz gelmek isteyenlere duyurulur.

Evet artık bir çoğunluk oluşturma zamanımız geldi.

Magic
08-04-2005, 14:38
Selam İzmirliler,

Bizim küçük bir grubumuz var. Hafta sonları genelde Çeşme otobanında bulunan benzin istasyonu yanında veya inciraltında toplanıyoruz. Yakın zamanda pınarbaşı pistide açılacak orada da yarış düzenleriz gelmek isteyenlere duyurulur.

Evet artık bir çoğunluk oluşturma zamanımız geldi.

Magic
08-04-2005, 14:39
Selam İzmirliler,

Bizim küçük bir grubumuz var. Hafta sonları genelde Çeşme otobanında bulunan benzin istasyonu yanında veya inciraltında toplanıyoruz. Bu hafta sonuda otobandaki benzin istasyonu yanında olacağız. Arabası olmayanlar için birşeyler ayarlıyacağız. Yakın zamanda pınarbaşı pistide açılacak orada da yarış düzenleriz gelmek isteyenlere duyurulur.

Evet artık bir çoğunluk oluşturma zamanımız geldi.:ımmm: :ımmm: :lol:

gorkem
08-04-2005, 15:18
Evet arkadaşlar gorünüşe gore kimsenin ortaya bi tarih attıgı yok ben atıyım bari uyanlar yazsın
17 NİSAN pazar gunu
diyorum yere gelince oda fark etmez ben karşıyakadayım heryere gidebilirim
oda inciraltı olabilir
son bişi daha 10 NİSAN PAZAR gunu aksaray havacılık şenlikleri var herkesin gitmesini tasiye ederim biz gidecez

vexol
08-04-2005, 18:51
şenlikler aksaray değil sanırım akhisarda görkem 10 nisan pazar www.efmod.org (http://www.efmod.org) sitesinde ayrıntılı bilgi var.:hımm:

gorkem
08-04-2005, 23:10
amaann hep karıştırıyom bende akhisar işte

ceycey
09-04-2005, 00:14
arkadaslar merhaba biz İzmir Model Olarak Pazar gunu bır toplantı yapıcaz gelmek ısteyen arkadasları beklerız 10 nisan 2005 Pazar gunu Çeşme Otobanı uzerınde urlaya gelmeden Turkpetrol Benzin istasyonu var Orda bulusucaz saat 1 gibi İzmirli RC'cileri Bekliyoruz... Ayrıntılar için www.izmirmodel.com

cguckan
09-04-2005, 11:16
Aaa İzmir hareketlenmiş haberim yok:D Bu pazar otobandaki buluşmaya gelmek isterdim ama Rodos adasından daha yeni geldim, kız arkadaşımla buluşacam pazar günü(Yani yarın). Eğer kendi programımda bir değişiklik olursa yarın kesin gelirim.

cguckan
10-04-2005, 00:40
Yarın inciraltında buluşacak olan varmı?

cguckan
10-04-2005, 20:57
Cevaplarınız için sağolun:D:D:D zaten gidemedim.

muratbalcı
29-04-2005, 11:19
herkese merhabalar ben aranıza yeni katıldım bir arabam var ve elektirikli bu konuda zaten meraklarım vardı ancak araştırmamıştım .yaz aylarına girmeye başladığımız şu günlerde neden bir toplantı yapmıyoruz istanbulda gecen hafta yapılan toplantıyı tv izledim biz izmir olarak sanırım biraz kopuğuz.şu bir gerçek birçok arkadaşta zaten uzaktan kumandalı araçlar var gelin bir toplantı yapalım tanışalım bir kurul oluşturalım ayın belli haftaları buluşalım hatta izmirin yerel basınına haber verelim gelip haber yapsınlar aramızda konu hakkında bilgili arkadaşlarla bir teknik ekip oluşturalım böyle internetten üzerinden yazişmakla sesimizi duyuramıyacağımız gibi arabalarımızı evde yatırırız gelin toplanalım ve araçları biraz hırpalayalım:p

cguckan
30-04-2005, 11:39
hoşgeldin!

Toplantılarımızı takip et. Yaz geldi yapılacak artık toplanmalar.

orbay
05-07-2005, 17:30
arkadaşlar bence arabası olan olmayan da gelsin hem olmayan larada bulaştırmış oluruz heheheheheeeee fenamı

SpaceWalker
05-07-2005, 22:45
Walahi bende çok istiyorum okul bahçelerinde kullanmak baydı artık.Aydin abimide alıp gelmek isterim...(Bir piston+gömlek ayarlarsam 2 araba ile geleceğim)

mydiz
06-07-2005, 17:32
Bulusma demissinizde mesajların tarihi 5. aya ait, yeni bir baslıkmı oluştursak ?? İzmir mail listesi var, maillistesine toplumesaj gondermeye nedersiniz??

serhat 1915
21-09-2005, 19:16
Beytoyu Bilirmisin Be Yauv Ben Onun Yeti^tirdigi Elemanin Serhat

serhat 1915
22-09-2005, 20:36
bi_ey sorcam beytullah kaya diye birini tan1yonmu veya serkan diye k1s1k köyü geçince efmoda tak1l1yolar