Orijinalini görmek için tıklayınız : Resimler icin görüsler!!!!
Merhaba, ben Siteme yeni Resimler ekledim, görüslerinizi bekliyorum.
Birde Arabanin Üstüne Kamerayi takip sürerken kayitettim, ama formati göstermek icin Quick Time Player gerekli.. Istek üzerine yakinda Videoyuda koyucam.
Link:
http://members.aon.at/taskin85/rc.htm
engine02
25-10-2004, 16:58
eet alet gusel ellerine saglık cok hos duruo tammiya nın hangi modeli bu ? belki yazın bi tane alırım bundan memnun msn sn bi de vkamera takmısın onu kesin koy usta bnde ole bisi yapmayı dusundum ama bi icraat yapamadım o konuda :)
Bu Tamiyanin TT-01 Modeli, ama bütün modifiye parcalar üstünde, resimde göründügü, gibi,, video yakinda
simdiye kadar 26 kisi bakmis, ama yorum yapan yok, herhalde burda adamina göre yorum yapiyorlar
Mazda6 kep ''şık'' olmuş gerçekten............Mercedes in renklerde ii olmuş ta sende hiç nitro araç yok galiba?
encrypted
25-10-2004, 23:33
siyah mercedes guzel duruyo ama su kucuk resmındekı ıle aynı degıl heralde eger varsa o kucuk resmındekı mercedesıde koy onu merak ediyorum
nitro aracim, yok suan ama yakinda alucak
güzel güzel çok güzelde , nerde yaşıyosun sen ? O kaputunda resmini çektiğin arabanın plakası hangi ülkeden öle ?
100kmh2sn
26-10-2004, 11:40
Sezer ,
arabaların çok güzel duruyor güle güle kullan, yalnız kırmızı mazdadaki beyaz kanat bence hiç olmamış,
ayrıca bunların yanına birde nitro ekle bir an önce
biliyorum o zaten acemiliyime geldi
sezer arabaların çok güzel :) çokta temizler vallai heralde her kullanımından sonra temizliyondur. aman allah kaza bela vermesin maşallah.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.