dynakaos
10-05-2004, 02:05
Bugün (pazar günü) saat 2230dan 2300 e kadar discovery chanelda bir belgesel izledim , eğer her hafta yayınlanacaksa tüm otomobil severlere tavsiye ediyorum. Sanırım belgeselin adı "ride" idi (başını ve sonunu kaçırdığım için adını çözemedim) ve california'da otomobil modifiye eden yerleri gösteriyordu. Nitekim tv ekranına göstermekte inat ettikçe ben fıttırıyordum çünkü ünlü bir rap şarkıcısı garaja lamborghini diablosunu bırakıyordu ve koltuklarda timsah derisinden parçaları olan özel bir koltuk kaplaması istiyordu.Garajda zaten en az iki hummer h2 üzerinde abiler çalışırlarken sürekli araba girip çıkıyordu ki (arabalardan bazıları: sl55 amg , 360modena spyder) ben nefes zorluğu çekmeye başladım...Ama sanki bütün bunlar yetmezmiş gibi garaja aston martin vanguish geldi! (modifiye edilmek üzere) o anda kalbim sıkıştı , fenalaştım neredeyse kendimi aşağı atacaktım camdan...Neyse sonra kendine geldim , kendime iki tokat attım , vanguish'i garaja sokan herife küfür ettim tam rahatlamıştım ki bir kamyon yanaştı garajın önüne ...Kameralar üzeri örtülü o araca döndüğü anda ben hissettim 5 saniye içinde fıttırmak zorunda kalacağımı...Ta tammm...örtüyü açtılar abi, araç ferrari enzo...
Ben kendime geldiğimde program bitmişti ama haykırasım geldi:"nerde bu rütük , nerede bu devlet!" Sansürlemeliler abi bunları...Zaten kalbim zor dayanıyor bu araçların , sanki yavaşlarmış gibi , modifiye edilmelerine...
Ama neyse ki ucuz atlattım; koenig firmasını da göstermeye kalkabilirdi belgesel...İşte o zaman muhtemelen çift turbolu ferrari f50 armageddon'u görmek bende kalıcı hasarlara yol açabilirdi.Veya norris designs'ın 771beygirlik mitsubishi evo7 sini gösterselerdi...Ya 1100 beygirlik jun skyline gt-r r33 'e ne demeli...Neyse ki bunları göstermedilerde ucuz atlattım...
Eğer program her hafta yayınlanacaksa pazar akşamları saat onbuçuk onbir gibi bir discoverye bakın derim...
Ben kendime geldiğimde program bitmişti ama haykırasım geldi:"nerde bu rütük , nerede bu devlet!" Sansürlemeliler abi bunları...Zaten kalbim zor dayanıyor bu araçların , sanki yavaşlarmış gibi , modifiye edilmelerine...
Ama neyse ki ucuz atlattım; koenig firmasını da göstermeye kalkabilirdi belgesel...İşte o zaman muhtemelen çift turbolu ferrari f50 armageddon'u görmek bende kalıcı hasarlara yol açabilirdi.Veya norris designs'ın 771beygirlik mitsubishi evo7 sini gösterselerdi...Ya 1100 beygirlik jun skyline gt-r r33 'e ne demeli...Neyse ki bunları göstermedilerde ucuz atlattım...
Eğer program her hafta yayınlanacaksa pazar akşamları saat onbuçuk onbir gibi bir discoverye bakın derim...