Orijinalini görmek için tıklayınız : eee beyler hani ya 15 temmuz buluşması resimleri yazısı?
arkadasşlar üç günden beri 15 temmuzda yapılan (inşallah yapılmıştır) buluşma resimleri yazıları bekliyorum ama kimse yanaşmıyo galiba. yoksa buluşma gerçekleşmedimi :eek: birileri bişiler yazsın
slm adem 14 ündede yapıldı 15 indede yapıldı..özetlersem 14 ünde gökhan abi 2 eylule girmeye çalıştıysada güvenlik almamış bizde akşam üstü sivil havacılığın önündeki otoparta toplandık..Ama pek hayırlı bir buluşma olmadı bnm tt01 daha 3 metre gidemeden bozuldu..Alıcı yandı belirsiz bir şeklide , tramway çok yakından geçiyor belki yüksek gerilim belki yakınlardaki bir baz istasyonundan kayaklandı tam bilmiyorum tek bildiim alıcı yandı:D mustafa abinin alfası çok agrasifti gökhan abinin imprezasını biraz hırpaladı (yine belirsiz bir nedenden alıcı sorunu yüzünden)..o günü erken bitirdik anlıycağın:D pazar günüde buluştuk yeni bir abimiz vardı hpi rs4 üyle uğraştık ayar falan çektik mustafa abinin lancer pazar günü yattı kompresyon çok düşüktü çalıştıramadık..oda yeni parçalar almış piston gömlek vs.. bizde gökhan abiyle drift yaptık..alper abinin mustang kebi çok güzel olmuş. (bnmde cnm çekti dün gece spariş verdim siyah boyayla birlikte)..madem buluştunuz foto neden yok dersen walla bu kadar kargaşanın içinde kimsenin aklına gelmedi sanırım foto çekmek:D hadi adem gel artıkta bi yanlayalım ya tt01 seni beklio:d
aman hocam ne olaylı bi buluşma olmuş ya:) ama olsun genede resim ihmal edilmemeli abijim uzaktayız iki görüntü görüp özlem gideriyoduk yaa:) alıcı nerde yandı senin? frekans yüzünden alıcı yanması ihtimali yokturki. olcak olsa benim 40 mhz i açınca sizin kumandalar cızırdardı. olcagı vardırda olmuştur:) tramvaydan felanda olmaz hocam başka bişe olmuştur üretim hatası felan. sen rtr mi aldıydın aracı? onların kumanda setleri dandik oluyo biraz. neeyse bende burda oyle duruyom stajdan zaman kalmıyo hiç aracı surmeye. aracın gidişini özledim valla. pist muhabbetinden ses varmı peki gelişmeler nedir?. haberdar edin abi. bide aman forumu ihmal edersek yeni gelecekleri çekmemiz zorlaşır. emin olmayıp burdan görüp başlayanlar olacaktır. neyse bi dahakine artık ihmal etmeyin. yeni gelen arkadasada merak etmesin ben gelince her türlü teknik bakım ( sökme takma tamir vs ) yardım edebilirim sprint 2 gibi söker takarız icabında :) neyse görüşürüz araçlara dikakt edin bide nazar boncugu stickeri felan takın :)
yok olum dandik olurmu arabadan çıkan alıcı deil arabayı kit aldım ben ..bnm futaba kumandanın kendi orjinal alıcısı..hadi bnmki ölesine bozuldu mustafa abinin arabası neden sürekli saçmaladı var orda bişiler var:d ne olduu belirsiz ama var bişiler yüksek gerilimden bahsediom :D senin kumandada yüksek gerilimmi var kardeş 8 pille çalışmıomu :D önümüzdeki pazar resim çekeriz kesin merak etme ;)
e siz biizm her zamanki mekanda sürmedinizmi ? orda yüksek müksek bişeer yktu gerilim adına. yeni bi mekanmı keşfettiniz yoksa? neyse. saglık olsun bulunur arıza neyse. geçmiş olsun ne dim :) görüşürüz inşallah en kısa zamanda sizlerle. çok özledim valla buluşmalarımızı.
hocam artık bende varım!! gerçi hernekadar off road rock crawling branşıyla ilgilensemde (daha aracım yok parasızlıktan yakında olur inşallah :() size katılmayı isterim... ;)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.