Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu motor NTC3 e uyarmi?
http://www.shopatron.com/index/158.0.472.475.0.0.0 arkadaslar bu motoru ntc3 plus a uyarmi yada genel olarak motorlar da uymama sorunu olurmu bu 2 soruyu cevaplarsaniz cok sevinirim tesekkurler.
arkadaslar kımse bılmıyomu koskoca forumda ya
valla ben yeni olduğum için bişey diyemadim sadece konu güncel kalsın diye yazıyorum
umıt bak sımdık gosterdıgın motorlar 12 lık olanları uymasına uyar ama ben olsam tower a gır ntc3 un lınkıne gor orada opsıyon yade uyan motorları lıstesı var vede tower bunları satyıyor bence oradan baklk
abi ole bı yer bulamadım bana dırek lınk verırmısınız
uygun mount olduğu sürece uyar.
sadee maunt yeterlı degıll saft ın oyutu uzunluk kısalım motorun kabladıgı alan gıbı yane sımdık sen gıdıpte 21 lık motor koyamassın yane bıraz problemmlı olur o araba ıcıın
bu arada umıt ben motorlar bolumune bakarken cok degısıktırkkı o araba ıcıın t-maxx ın trınıty ın urettıgı bır motor onerılıyor ıyımı herhalde bır yanşlıslık var anlamadım yaneee
12-15 motorlar uyar, 21 bile uydurursunda modifikasyon lazım uzun iş.imkansız diye bir şeyyok ama maliyeti vs işçilik uzun sürer.
Safttan yana sorun cikabilir,bazi arabalar sadece kisa saftli motor kullanir ama onun disinda boyutlardan sorun cikmaz
ha doru evet,shaft seçerken dikkat et.değişmesine değişir ama pahalıyaa gelir..saol cem hatırlatma için.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.