Orijinalini görmek için tıklayınız : the sims 2
yigit1905
29-10-2004, 18:41
arkadaşlar bu oyunu alıp oynayan varmı sizce nasıl dır kaç cd birde
4 cd..
ben oynamadım ama arkadaş almış pek fark yok dio.. yani sadece döşemeler falan farklıymış.. ben izmir de daha önce 8 milyona gördüm..
Ben bayaa oynadım. Grafikler dehşet. Yanlız çözene kadar bayaa bir vakit harcadım. The Sims 2 de simslerin artık duyguları ve idealleri var. Yapmak istedikleri ve kesinlikle yapmak istemedikleri şeyler var. İstediklerini yapınca puan kazanıyosun. İstedikleri olmadığında puan kaybediyorsun. Bu puanlarla garip aletler alıyorsun. İnsanlar yaşlanıyo ölüyo doğuyo aile ağacı falan var. Doğ büyü öl aileni sürdürmeye çalışıyorsun. Emekli falan olabiliyorsun. Falan filan anlatmakla bitmez. Fazla komplike bir oyun. Ben bıraktım oynamayı.
cguckan eğer sende cd-writer varsa ben buluşmaya gelip gelmiceem kesinleşince sana bi msj yada pm atarım.. çekebilirmisin bana.. ama hemen diil.. şööle bi buluşmaya gelip gelmiceem kesinleşsinde.. bi de nie bıraktın sıkıyomu..
MAfia adlı oyunu aldım da ondan:D:D:D
yigit1905
01-11-2004, 21:32
abi ben bu sims i aldım ama building modda hiç birşey yapamıyorum olmuo yaw.napcam
yiğit yeni crack bulman lazım ben yüklemiştim linkini bulursam yazarım ama o yeni crack'i yüklediinde 1. cd'yle çalışıo oyun sadece
yiğit; http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=THE.SIMS.2.V1.0.ENG.MONEY.BACKUPCD.ZIP burdan bi mirror seç ve yükle.yükleyince eski crack'in yerine kopyala problem olursa yaz burdayım:)
yigit1905
02-11-2004, 20:02
teşekkürler.peki bu duvar ve building modda hiç bişi yapamıorum o nasıl düzelecek şimdi yüklüorum ayrıca çok sağol
yigit1905
02-11-2004, 20:05
bu 13 mb mı bu dosya ?????? :(
ewt 13 mb'lik dosya.bunu eski crack'le değiştir.1.cd'yi tak ve yeni yüklediğin crack'e tıkla building mod açılıo.
yigit1905
03-11-2004, 07:20
yaw yaptım olmadı ama bidaa denicem.sendedemi vardı o problem.
ewt aynı problem bendede vardı ama bunu yükleyince düzeldi eğer olmazsa msn'ye veya icq'ya gel halledelim
illgnsyyz
04-11-2004, 15:56
EA bu sefer sapıtmış haeriniz olsun herkeste başka bi saçmlık yapıyo bende crack si calıştı mesela kuzende dediğiniz build sorunu var oyun lisans konusunda biraz sıkı
yigit1905
04-11-2004, 16:27
olmadı abi yaa.ama normal diğeri oluo
ctrl+shıft+c yapın çıkan pencereye
"motherlode" yazın 50.000$ ınız olsun istediğiniz kadar yazın bir sınır varmı bilmiyorum ama ben baya yazdım herşeyin en pahalısını alıyorum....
yigit1905
04-11-2004, 16:40
abi ole hiç zevk çıkmıo ben mesela fakir ve gururlu bir adam yaptım ve ole de nişanlandık ama adam evlenmek istemio kadında evlenmek istio napcaz :D ??????
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.