PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : walker52

vedat1982
11-08-2007, 02:12
selam bende walkere52 var bunu nasıl tam olarak kullanabilirim yani kaldırırken indirirken şu bunu yapıyor bu sunu yapıyor gibi gösteren yazı veya video varmı ayrıca bu tur helicopterin daha fazla havada kalması için hangi bataryayı alayım. son soruuu ben bunun bataryasına para yetiştiremiyorum yaaa hep şişiyor ne yapmam lazım yanlismı kullanıyorum acaba bataryayı... batarya kullanımı hakkında bilgi pls

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK VE HAYIRLARA VESİLE OLMASI DİLEYİ İLE.....

GuNeSh
12-08-2007, 15:59
öncelikle birde walkeraların iyi uçabilmesi için kesinlikle brushless motor uygun esc birde li-po pil şart. en dandik 4 ch heli. lerde bile li-po kullanılıo ve hala anlamış değilim walkera neden li-po olayına hala girmiyor.

vedat1982
13-08-2007, 01:24
walkere li-po kullanmıyormu zaten elimdeki helinin yani walkera 52 bataryasının üstünde li-po yazıyor

GuNeSh
13-08-2007, 02:11
o zmana ilerleyen modellerde değiiştirilmiş bu böle olması çok güzel tabi önceden 36 larda mesela ni-mh vardı ve çok çabuk bitiyordu beki 52 de brushless motor kullanılmışmı eğer yoksa almanızı tavsiye ederim

GuNeSh
13-08-2007, 02:17
bide çok dikkatli olun li-po lar şişince direk patlıyorlar ve sanki roket gibi ses çıkarıyorlar ve etrafada çok büyük hasar veriyorlar bide sakın su ile söndirmeyin eğer yanarsa çünkü içindeki kimyasal (lithium) su ile tepkime verip reaksiyonu hızlandırıyor ve patlamanın şiddetini arttırıyor kum ile söndürülmesi tavsiye ediliyor dikat edin pil overcharge olmasın genelde patlama durumları overcharge durumunda gözlenir.
you tube da li-po yada li-po explossion die atattığınızda geliyor bir kaç vidyo izleyin ve hasara bakın