Orijinalini görmek için tıklayınız : Impulse & Modifiye
Car_Maniak
10-05-2004, 18:28
Arkadaslar yakinda almayi dusundugum Serpent Impulse a nasil bir modifiye yapmaliyim??? Neleri degistirip neler takmaliyim??? Tamamen performans istiyorum... Sizce neler yapabilirim ve bu parcalari nereden bulabilirm???
Parçaları nerden bulucağını söylıyemıyorum.Ama serpent e modıfıye yapdıkdan sonra o arabanın fazla bı sure sağ kalacağını sanmıyorum.Yanı o kadar performansılı bı arabayı acemı bırı ıkı dakkada kırar bence...
Car_Maniak
10-05-2004, 19:54
yani tabii alistiktan sonra... ayrica pilotaj fln var yani... merak da ediyorum acaba neler yapilabilir diye...
yanlıs anlama ben acemıyı senı kast ederek solemedım...Ama kım olursa olsun alısması lazım
car maniak;
sen arabanı al, ben sana her konuda yardımcı olurum. modifiye her zaman iyi değildir fazla takmayın kafaya. ben şu an standart impulse kullanıyorum, sadece hava filtresi değişik. oldukça da memnunum. arabayı al, eğer beğenmediğin bir yönü olursa (ki zannetmiyorum) gerekli modifikasyonları yaparız. ama o serpent, kutudan bile yarışa hazır çıkıyor araba :)
Car_Maniak
11-05-2004, 17:27
SERPENT?? Begenmemek ?? Aslaaaaaaaaa..... yani merak da ediyorum... aklima gelen belki suspansiyon hava filtresi tekerler fln filan hani + dan dusundugunuz bisey var mi??
Ersin bi şey sorucam . Bu novarossi motorların piston-gömlekleri bulunuyor mu Türkiye'de? Eğer yoksa ben motorsuz olarak alıp O.S. motor takmayı düşünüyorum . O.S. .12 TR motorları var Turbo diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam . Bu motorun Novarossi'den geri kalır yanı var mıdır?
rocco;
bu motorların piston gömlek bulabilir misin bilmiyorum ama zaten ben piston gömlek değiştirmeyi tavsiye etmiyorum. sonuçta piston gömlek değiştireceğine üzerine biraz daha koyar sıfır motor alırsın aradaki fark bir takım lastik fiyatı kadar olur zaten.
o.s. motor konusunda kullanmadığım için birşey söyleyemiyorum, ama o.s. markasının kötü bir mal üreteceğini de tahmin etmiyorum. eğer dediğin motor 1 beygirden daha güçlü ise (turbo olduğuna göre öyledir sanırım) sana fazlası ile yetecektir. ben serpentimde 1 beygirlik o.s. motor kullanıyorum bana fazlasıyla yetiyor. tabii bu biraz arabanın ne durumda olduğuna da bakar (her sürüşten sonra temizleyip rulmanları wd-40 larsan araba gayet hızlı gidiyor).
ayrıca alacağın motorun 3 port'tan fazla olmamasına dikkat et çünkü yarışlarda maksimum 3 port kuralı olabilir, katılmayı düşünürsen (ki serpent alacaksan bu kaçınılmaz zaten :)) bunu dikkate almalısın.
Ya ne modifiyesi al arabayı al birde güzel bir cap yap hazırla sora al 1 takım foam lastik koy piste sora pilotaj la alamayacağın araba yok modfiye fln gereksizzzz ana olayı ersin abi annatı hiç bir gerek yok modifye işine...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.