PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Resmi Dernekler Hakkında

mcagis
02-11-2004, 11:29
Arkadaşlar, Türkiye'de modelcilikle ciddi olarak uğraşan ve resmi statüye sahip derneklerin durumu nedir, bizlerin de Türkiye'de modelciliğin gelişimi açısından bu derneklere üye olup alınacak karar ve belirlenecek kurallarda aktif rol almamız konusunda neler düşünüyorsunuz?..
Benim bildiğim şimdilik böyle bir tek dernek var, o da "" www.model.org.tr ", başkalarını da biliyorsanız siz de buraya yazın lütfen. Ben bu yazdığım derneğe üye olmayı düşünüyorum ama sanırım merkezi Ankara'da ve benim de sık sık gidecek imkanım yok...

mrserhan
02-11-2004, 12:04
ben okul sebebiyle ankarada da bulundugum için model dernegini biliyorum ve su anki yoneticilerini de kısmen tanıyorum. zamanın da bana cok yardımları dokunmuştu.

mayıs ayında ben dernege uye olucaktım. ama bir turlu fırsat bulupta istedikleri resmi evrekları tamamlayamadım savcılık falan. ama bu gidişimde bi aksilik cıkmazsa işallah dernek uyesi olmak için başvurucam.

şunu hatırlatıyım dernek tuzugunde kurallarda dernekten birinin referansı isteniyo yani her onune gelen başvuramıyo diye biliyorum

engine02
02-11-2004, 17:22
hmm aslında olabilir o model.org a uye olma olayı war yas sınırı yok sanırım bn belki uye olabilirim gecen sartları gerenkenleri fln okurken aklıma geldi uye olsammı fln die ama bakalım bnde olurum herhalde :)