Orijinalini görmek için tıklayınız : Wipeout Drift Project Demo Video Vol.2
RoyalFlush
12-08-2007, 19:27
3 gün evvel Ümitcan'la video çektik umarım beğenirsiniz... :)
Not: Video Demo amaçlı çekilmiştir...
Link: http://www.youtube.com/watch?v=P3Dsscf5Crs&mode=user&search=
Eski video link :http://www.youtube.com/watch?v=49-XSLFF5Mg&mode=related&search=
boboburak
12-08-2007, 20:12
İlk vidyo gibi çok başarılı bir çalışma tebrikler. ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea: ;oleeea:
ben sevmedim güzel değil bence
SwTaArRs
12-08-2007, 20:46
can biz alıştık istanbul drift showda kızların etrafında drift yapmana, direkler olmamış o yüzden :)
hareketler, araba kontrolü çok güzel, geri kalanı zaten demo olduğunu için bişey diyemem eminim daha sonra güzel bir kurgu ve değişik kamera açıları ile güzel bideo yaparsınız.
zaten hepte demo olur vıdeolar neyse ..
bence olmadi ayni hareketler yap yap dur
RoyalFlush
12-08-2007, 21:36
Yorumlar için teşekkürler. Kontrolüne güveneni bekleriz er meydanı burda buyrun gelin bakalım kim daha iyi =) Her yorumunda başkaları ile afedersiniz "sidik" yarıştıran üyelerden ben bıktım umarım gereği yapılır ayrıca bir kez banlanıp farkı üyeliklerle forumda dolaşmanın manası yok...
RoyalFlush
12-08-2007, 21:37
can biz alıştık istanbul drift showda kızların etrafında drift yapmana, direkler olmamış o yüzden :)
hareketler, araba kontrolü çok güzel, geri kalanı zaten demo olduğunu için bişey diyemem eminim daha sonra güzel bir kurgu ve değişik kamera açıları ile güzel bideo yaparsınız.
Kızları bizzat tutup çekicem video :)
bencede çok iyi değil.
Yorumlar için teşekkürler. Kontrolüne güveneni bekleriz er meydanı burda buyrun gelin bakalım kim daha iyi =) Her yorumunda başkaları ile afedersiniz "sidik" yarıştıran üyelerden ben bıktım umarım gereği yapılır ayrıca bir kez banlanıp farkı üyeliklerle forumda dolaşmanın manası yok...
ben sizle ''sidik'' yarıştırmıyorum. sadece bence güzel değil dedim bu benim görüşüm başkası sevebilir. ben sizden daha iyi kayıyor demiyorum. ama bence güzel değil. bu benim fikrim dediğim gibi. ayrıca size saygımda var sonuçta büyüğümsünüz.
eminimki bu forumdaki cogu insanda senden bikmistir sen baskalarinin yaptigi isleri begenmiyosunki sen baskalarinin yaptigi isleri tasvip etmiyosunki sennn senin disinda drift yapan hic bir arkadasi desteklemedinki bu zamana kadar kalkmis diyosunki hodri meydan gosterin gucunuzu arkanda forum yoneticileri tabi sen istedigini diyebiliyorsun ... ben sagduyulu bi insanim dogrulari soylemek zorundayim fikrimi soyledim begenmedim dedim niye zoruna gidiyo sen benim drift videomun basligi altinda kendi reklamini yapmadinmi bana soylemedigini birakmadinmi bak ben nekadar nazik bi cevap vermisim begenmedim demisim keske sende benim gibi sagduyulu yaklasabilsen bazi olaylara ... ayrica banlanip tekrar uye olup burda dolasip dolasamiyacagimi sana soracak degilim
Hürricane_06
12-08-2007, 22:07
can senin plotaj gayet iyi ama ben mekani beyenmedim daha aydınlık bi yer olabilirdi eminim daha iyi videolar cekebilirsiniz buda fena deyil dediğim gibi en onemlisi plotaj cok iyi gerisi gelir tebrik ederim calısmalarınızın devamını bekliyorum ;)
Hürricane_06
12-08-2007, 22:11
arkadaslar benim anlayamadığım beğenmeniz yada beğenmemeniz deyil beğenmeyen arkadasların neden beğenmediklerini soylememeleri...
RoyalFlush
12-08-2007, 22:24
=))
arkadaslar benim anlayamadığım beğenmeniz yada beğenmemeniz deyil beğenmeyen arkadasların neden beğenmediklerini soylememeleri...
Can abinin tipini beyenmedim :D şaka bir yana bence iyi kaymıor daha doğrusu uzuuuuun uzuuuuuun kaymıor ben öle severim drifti uzuuuun uzuuuun
hareketlere ve pilotaja diyecek sözüm yok ama vidyo güzel olmamış :) perşembe akşamı istanbul'a dönüyorum, dönüşüm muhteşem olacak :)
Rc_BalliStiCs
12-08-2007, 22:49
:)
manyaq007
13-08-2007, 03:30
ya pilotaj harika ama hep aynı hareket oldugu icin guzel degil
cok güzel kayıyor cok iyi arac valla süper
başım döndü:D:D
RoyalFlush
13-08-2007, 14:15
gelicek video demo olmayacagi icin hem pist görüntüleri hemde "uzuun uzuun" drift görüntüleri olucak yorumlar için teşekkürler...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.