Orijinalini görmek için tıklayınız : RX7 Light Kit and Drift
mesut akın
14-08-2007, 11:19
arkadaşlar Mazda RX7 kepime ışık çalışması yapmıştım biliyorsunuz birde ufak vidyolar çektik bakalım beyenicekmisiniz
OvAWBDKciZE
iUn8PWCry0Y
Hürricane_06
14-08-2007, 11:42
mesut abi araba harika plotaj super ama 1. videoda arabanın ısıklarından baska bisey gorunmediği için manevraları goremedim bana birazdaha aydınlık olsa daha iyi olur gibi geldi 2. videodada gene plotoj cok iyi ama biraz alan darlığı cekmissin hele sonundaki fotolar gercekten guzel olmus karma bisey eline sağlık çalısmalarını devamını bekliyoruz....
fasfurykua
14-08-2007, 12:23
mesut abi videolar on numara olmuş ama bişey hariç keşke fotolardaki jantla drift yapsaydın bence siyah jant rx7e pek yakışmamış ama kalanı yemede yanında yat bide lüütfen özel mesajlarıma cvp yazarmısıııınnnnnn lüütfeeeennn:D
mesut akın
14-08-2007, 12:27
mesut abi araba harika plotaj super ama 1. videoda arabanın ısıklarından baska bisey gorunmediği için manevraları goremedim bana birazdaha aydınlık olsa daha iyi olur gibi geldi 2. videodada gene plotoj cok iyi ama biraz alan darlığı cekmissin hele sonundaki fotolar gercekten guzel olmus karma bisey eline sağlık çalısmalarını devamını bekliyoruz....
Talha kardeşim teşekkür ederim..birinci vidyo karanlık evet ama maksat ışıkların gözükmesiydi ve teras olduğu için fazla aydınlatamıyoruz :D gerekli malzemeler mevcut değil...yer olarak dar evet ama orda bile başardım ya :D
mesut akın
14-08-2007, 12:30
mesut abi videolar on numara olmuş ama bişey hariç keşke fotolardaki jantla drift yapsaydın bence siyah jant rx7e pek yakışmamış ama kalanı yemede yanında yat bide lüütfen özel mesajlarıma cvp yazarmısıııınnnnnn lüütfeeeennn:D
teşekkür ederim yeni jantlarım gelmedi gelsin onlarla çeker koyarım resimleri...özel mesajın gelmedi cidden mesajların hepsine cevap yazarım atlamadan ayıp ediyosun
fasfurykua
14-08-2007, 12:45
tamam bidaha yollıyım ama cidden şimdi benimde video çekesim geldi ama daha iyi olursa darılmak yok:D:D:D bu arada belki alakasız olcak ama sprint2 mi iyi ta05mi ama konu dağılmasın kafama takıldı sadece
boboburak
14-08-2007, 12:51
Ta05 daha profesyonel bir şase diye biliyorum ben.
WhiteWolf
17-08-2007, 00:51
o egzozu naıl yaptın ya???
yanlaaaaa bakalım.videolar güzel olmuş kardeşim.yanlız bişi dikkatimi çekti samet yakında rc işini bırakıp film sektörüne atılacak galiba bana öle geliyor.::))))
Samet CEYLAN
17-08-2007, 10:32
yanlaaaaa bakalım.videolar güzel olmuş kardeşim.yanlız bişi dikkatimi çekti samet yakında rc işini bırakıp film sektörüne atılacak galiba bana öle geliyor.::))))
Uğraşsam Daha Güzel Yaparımda Mesut Abi Dayanamıyo Hemen Upload Edelim Videoları Diye Yakında Daha Janjanlı Bir Video Yaparız...
manyaq007
17-08-2007, 11:12
Mesut Abi Gerçekten bravo ya Harika Olmus :eyweyw:
En Kısa Zamanda Benim De Drift İşine Girmem Lazım Kıskaniorum AAA :eeeeyoo:
mesut akın
17-08-2007, 12:23
o egzozu naıl yaptın ya???
Elektronikçiden normal bi radyo anteni al en kalın borusundan istediğin uzunlukta kes...sonra küçük kalem pillerden al kaliteli olanlardan..dışındaki kaplama sacı çok fazla bozmadan çıkar..boyasını falçatayla soy...sonrada bunun içine anten borusunu sok ve ucunu dışarı çıkar en sondada rezizstanslı bi çakmakla ucunu kızarana kadar yak :D :D :D yalnız dandik bi çakmal al ki bu işlemden sonra çakmak kullanılmaz hale geliyo :D
yanlaaaaa bakalım.videolar güzel olmuş kardeşim.yanlız bişi dikkatimi çekti samet yakında rc işini bırakıp film sektörüne atılacak galiba bana öle geliyor.:)))
Pazara Buluşmaya gelirsen Sametle beraber revolarla yanlarsınız :D
Abi tam drift car olmuş valla.Bu arada 1. video'daki şarkı ismini alabilirmiyim :D
Drift Kinq
24-08-2007, 21:46
abi çok şahane olmuş inan insanın canı manyak drift yapmak istiyor.Tebrikler;oleeea:
mesut akın
24-08-2007, 22:05
Abi tam drift car olmuş valla.Bu arada 1. video'daki şarkı ismini alabilirmiyim :D
hemen cevap verim :D Petey Pablo Ft. Rasheeda - Make It Vibrate
abi çok şahane olmuş inan insanın canı manyak drift yapmak istiyor.Tebrikler;oleeea:
yanlamadan hayat geçmiyorki ama zaten :D
Mesut Abi Gerçekten bravo ya Harika Olmus :eyweyw:
En Kısa Zamanda Benim De Drift İşine Girmem Lazım Kıskaniorum AAA :eeeeyoo:
bencede düz gitmek artık sarmıyo :D
:hannhan:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.