Orijinalini görmek için tıklayınız : buda benim ta05 drift vidyom
fasfurykua
17-08-2007, 20:36
arkadaşlar bu ilk vidyom iyi kötü yorum yapım ancak ikinci video yolda o bence daha iyi oldu yorumlar ama lütfeennn 2. videomu bekleyin:D
http://www.youtube.com/watch?v=aqWgwenr-uk
karacaerc
17-08-2007, 21:13
çok dar bir yerde çekmişsin.bence daha geniş bir yerde çok daha güzel olurdu
MSenturk
17-08-2007, 21:41
bence guzel ama kesinlikle daha genis bir yere ihtiyacin var kepin sagligi acisindan....
Bencede güzel. Ama arkadaşlara katılıyorum keşke daha geniş bir alanda yanlasaydın .
araba iyi kayıyıor, lastikler zemine uymuş, ayrıca ta05 ile yaptıığın için ayrıca hoşuma gitti :)
fasfurykua
18-08-2007, 11:32
arkadaşlar çok saolun şimdi bi vidyo çektim yine aynı alan ama bence çok güzel oldu ama video 104 mb youtube eklemek için 100mb olması lazım ah bi ekleyebilsem sizin elinizde böle bi pro varmı
vıdeoyu wındows movıe makera koy ordakı zaman cızelkesınden kısaltmaya calıs. en basit yontem bu
fasfurykua
18-08-2007, 13:18
deneyip inşallah onuda eklerim belki ses falanda koyarım yalnız busefer kep rx-8 ve ışıklandırması falanda var ama gündüz olduğu için sadece videonun sonlarına doğru ışığı açtım ama hemennn bide gece videosu çekicemmm yan yan yan yanlamam lazım:D
designererhan
18-08-2007, 14:39
Araban güzel drift te fena değil herşey zamanla ama arkadaşların dediği gibi geniş alan lazım kep sağlıı için çok çabuk parçalarsın bu arada tekirdağdaymışsın bu mesajı okursan seninlede tanışmak isterim msn adresimi yazdım bana ulaş mutlaka.....
fasfurykua
18-08-2007, 14:51
tamam ekledim geliiioooooooo youtuba ekliom bekleyiiinnnnn hemde nerdeyse hiç çarpmadım yani bu sefer pilotaj ii:D
fasfurykua
18-08-2007, 16:12
tataaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=yDHVToPLJbE
yanlarken elini gazdan niye cekiyosun arac kendini toplasin diyemi bu sekilde yanlayamazsinki gazi cekmemelisin arac arkasini biraktimi artik gazla oynama sadece direksiyonla arac spin atmamasina ve duzgun bir sekilde aracin yanlamasina calismalisin ben begenmedim acikcasi dedigim gibi yaparsan daha guzel sonuclar ortaya cikar.. araca bir gaz verip ardindan cekersen tekeler bi cok doner bi az doner ozaman arac kaymaktan baska herseyi yapar tabii bence ..
fasfurykua
18-08-2007, 16:38
evet haklı olabilirsiniz ama emin olun bu kadar alanda dediğiniz pek işe yaramıyo malum araç hızlı olunca:D
RcMaNiAc
18-08-2007, 18:20
çok güzel tebrik ederim Kaan öyle bi alanda böle hareketler kolay deil pilotajın çok iyi tebrikler..eğer bende bi ep alırsam senle birlikte güzel güzel yanlarız:D...
fasfurykua
18-08-2007, 20:38
yorumlarınızdan dolayı saolun ama açıkçası beklediğim ilgiyi alamadım ama yinede saolun
fasfurykua
11-01-2008, 22:08
motor stock değil tamiyanın rz motoru
cagatayhh
11-01-2008, 22:25
lastikler abs veya herhangi bir drift lastiği değil sanırım...driftlerin çok kısa kalıyor çünkü bir de alan dar onun da etkisi var...
SuperStock RZ, drift için çok iyi bir seçim.Bende RZ Motorumu buggy'mde kullanıyorum, torku çok iyi.Aracın lastiklerinide sectiginiz motor gibi drifte uygun seçmelisiniz.İzlediğimden anladığım kadarıyla yeteneginiz var ama o lastikler izin vermiyor :)
fasfurykua
12-01-2008, 09:13
meelsef tamda dediğiniz gibi yetenek+araba+hız+motor-lastik-yer yorumlarınız için saolun
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.