PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hong Kong post

emrahaca
26-08-2007, 14:14
rc sevdalıları yurt dışı alışverişlerde Hong Kong post u kullandınız mı eger cevabınız evet ise turkiyede bu postayı kim tasıyor bilginiz var mı

trex
26-08-2007, 15:48
Honkonkdan malzeme aldığında ne ile geleceğini düşünüyotsun usp ile değil heralde(united states post):lol:

trex
26-08-2007, 15:59
bide aklıma gelmişken söyliyim türkiyede ptt devir alıyor malum honkongpostun dağıtım ağı yok türkiyede:lol:.ancak ups yi felan seçersen(özel kargo şirketleri) onlar direk tek elden getiriyor:igra:

emrahaca
26-08-2007, 16:00
Honkonkdan malzeme aldığında ne ile geleceğini düşünüyotsun usp ile değil heralde(united states post):lol:

hehehe sıkı espiri o zaman senin dusuncen 2 tane çekik göz getirecek paketi

emrahaca
26-08-2007, 16:02
tesekkur ederim bende zaten bunu öğrenmek istemiştim ozele mi devrediyor turk posta yamı die

M_tech
26-08-2007, 20:14

Espri yapacağın konu hakkında fikir sahibi olup espri yap öncelikle , ups açılımı united parcel service dir, ptt nin açılımı da posta terlik türkiye falan olsa gerek. Yardım istendiği zaman dalga geçmek yerine bildiğimizi paylaşırız , dalga geçileceği zaman konu kendini belli eder zaten.

trex
26-08-2007, 20:26
Espri yapacağın konu hakkında fikir sahibi olup espri yap öncelikle , ups açılımı united parcel service dir, ptt nin açılımı da posta terlik türkiye falan olsa gerek. Yardım istendiği zaman dalga geçmek yerine bildiğimizi paylaşırız , dalga geçileceği zaman konu kendini belli eder zaten.

eleştiri yapmadan önce fıkır sahıbı olmanıda istemiyorum sadece konuyu okuman yeter bence.

M_tech
26-08-2007, 20:38
ilk mesajda usp yazmışsın ikincisinde ups yazmışsın , konuyu okumamla bunların alakası ne ? ayrıca usp diye bir taşıma sistemide yok , usps var o da amerikanın ptt si . Çok komplike anlaşılmayacak bir denklem değil yazdıkların .

SwTaArRs
26-08-2007, 21:16
cevap verilmiş, ptt ile geliyor.
daha da uzatmaya gerek yok.