Orijinalini görmek için tıklayınız : Adapazarı Pazar Aktivitesi Nitro TC3 Rodaj'ı...
Haftasonumuzu değerlendirmek amacıyla selim abi ve furkanla beraber Hem yeni aracımın rodajını yaptık.. Hemde biraz eğlendik.. İşte görüntüler...
TC3 Videosu için tıklatın..... (http://www.pentasistem.com/tc3.wmv)
engine02
07-11-2004, 22:26
oo gusel mi idi bare :) bu arada taci abi saclar yakıor hani :D
video'yu izle bi.. gör güzel mi :D
engine02
07-11-2004, 22:30
bu arada araban ii gidio yane burda gordugum kadarı ile ama sole bisi war sanırım sn rodajı o gun mu yaptın ? eger rodajdan sonra bu spin islerini yaptıysan motoruna yazık yane + lastilerine de yazık diorum rodajdan sonra aracı bu kadar costurmasaydın once biraz alıstırsaydın ama spin gusel olmus o fren yapınca stop etme olayını halletmisin sanırım ;)
guzel calısma tebrıkler.
ama bu rodaj degıl
yanlıs bılgılendırme olmasın.
Rodajı yapmıştım zaten.. ama biliyorsun ayarlamaları vs. hiçbiri tam bitmemişti.. yani motoru alıştırdık ama araba çalışır durumda değildi... Onları halletme zamanımız oldu.. zaten bu spinleri atmadan önce 8 depo benzin kullanmıştım.. araba tam kullanımlık haldeydi....
Zaten lastikleri önemsemiyorum.. Jantlarla beraber foam yapacam onları.. Jantlar hemen çatladı tabiii... Malzemesi çok kötü...
yolda bulunan bi taş nedeniyle arka sol amortisörü çatlattık... yağı boyna akıyor.. :) allahtan yanımızda yedek yağımız vardı.. yapıştırıp kullandık ama onlarıda değiştirecem...
fren yapınca stop etme olayı aslında çok basit bir detaymış... Karburatörü komple sökünce olay netliğe kavuştu.. Rolanti vidasının ucunun girmesi gereken yuva kaydığı için frende gaz kolunu tutmuyormuş.. Şuan gayet güzel gidiyor...
pullstart ipimi kopartamadım henüz... Onu sana saklıyorum emre :D
engine02
07-11-2004, 22:48
walla bekle koparcam kacıs yok saten de :D tmm o saman istedigin kadar spin at o saman amortisorlerini yapabilirsen aluminyum fln yap eet ntc3 lerin jantları cok kolpa + foam lastik kesin al saten JACO al hatta tawsiye de edeyim bare :D
oo hade gozun aydın walla cok kotu oluo insan bi fren yapısoun lönk die arac duruwerio :D kih kih kih
ya taci tarih c.tesi diyo nasıl oldu bu iş:fifufifu:kamerayı ayarlamadık tabi.ama tc3 gerçekten güzel oldu rodaj ayarlar vs.artık ADAPAZARININDA bir tc3 ü oldu ;oleeea:
100kmh2sn
08-11-2004, 09:17
TaCi araban güzelmiş güle güle kullan ama o dön dön bişiler yapıyon ya onu fazla yapma zararlı olabilir :D
birde kullandığınız yer adapazarının neresi ?
Bu yol daha trafiğe açık değil abi... Depremden sonra yapılan yeni yerleşim yerleri var karaman ve camili konutları die... oraya bağlanan duble yol... bizim bulunduğumuz kısım şeker fabrikası çıkışına yakın.. Bilirsin oraları ;) Yol açılmadan tadını çıkartmamız lazım biraz... Açılırsa başka bi yola :D
taci araban hayırlı olsun :) güzel bigün geçirmişiniz. aman dikkat et t3 e :) ama pek tavsiye etmiolar öyle sıfır çizmeleri.
Taci, arabanı güle güle kullan. Artık gelecek buluşmalarda Şükrü'yü de seni de arabalarınızla görebilecez demek ki...
TACİ abi bulusmada dediğimizi yapıcaz dimi antenlere aman söyleme kimseye sürpris :D
engine02
08-11-2004, 17:59
napcanız bakiim ?? soleyin :D
!Amorfy.BaRoS+
09-11-2004, 12:50
Way way indiriyim de izleyelim Selim abi bir ara kap taci abiyi İftara filan gelin :)
YoL_GezeR
09-11-2004, 16:29
ya taci tarih c.tesi diyo nasıl oldu bu iş:fifufifu:kamerayı ayarlamadık tabi.ama tc3 gerçekten güzel oldu rodaj ayarlar vs.artık ADAPAZARININDA bir tc3 ü oldu ;oleeea:
Abi biraz beklerseniz ikinciside yakınca olacak taciye tozumu yutturacam :D :D :D
timur_polat
09-11-2004, 17:30
taci araban hayırlı olsun.arabanı yakından incelemek isterdim fakat hiç zamanım yok.belki bayram ziyaretine gelebilirsem............
mrserhan
09-11-2004, 18:00
taci araba manyak donuyo driftcimisin ?
işallah yarışlarda boyle donmez :)
Foam lastik ve 1 takım amortisör siparişi verecem... Ama arabayı alırken akıl ettiğim en mantıklı şey FailSafe 'di... Hayat sigortası arabanın resmen...
mrserhan
10-11-2004, 12:36
ben akıllanmadıgım için almadım hala :) bi ara alırız :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.