PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : artık geri dönüş vaktim yaklaşıyor:)

aceven
06-09-2007, 19:36
arkadaşlar artık iki hafta gibi bi süre içinde eskişehire gelmiş olacagım ve yapıcamız ilk buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum:D inşallah herkes orda olucak gerekirse telle herkesi tek tek arayıp cagırıcam falla :) şimdiden helecanlandım :) görüşmek üzere.

burakk7
07-09-2007, 01:13
ustam gelişini dört gözle beklicez. gelde artık eskişehirin soğuğunda nerede gazlayacağımıza karar verelim. eskişehirli tüm arakadaşlarada burdan sesleniyorum kapalı mekan konusunda bilgisi yada fikir olan varsa lütfen bizimle paylaşsın.

Mustafa B.
08-09-2007, 16:10
Ademcim artık Eskişehir'e geri gelecek olmana çok çok sevindim. Şaka maka koca bi yazı devirdik. Hatta ilk buluşmamızı yaptığımız Nisan ayından bu yana nerdeyse 6 ay geçmiş:)

Sen ve Burak yokken biz buluşmalara devam ettik ve çok keyifli saatler geçirdik. bu arada en büyük değişiklik sivil havacılık yerine Organize sanayi deki helikopter pistini mekan tutmamız oldu. Yaz sıcakları sebebiyle buluşmaları ancak akşam 4-5 den sonra yapabiliyoduk ancak bu saatlerden sonra da sivil havacılığa giriş güvenlik sebebiyle maalesef imkansız oluyordu. sonunda Organizedeki bu yer aklımıza geldi biraz uzak ama çok geniş bi alan. ilk başlarda küçük taşlarla biraz problemimiz oldu ama epey temizledik. en iyi tarafı biyerlere çarpma ihtimali hemen hemen sıfır :D:D

Bu arada TT01 kafilesine artık ben de katıldım, hem de 2007 subaru impreza ile:eeeeyoo:
Sağolsunlar Gökhan ve Burağın katkılarıyla henüz Türkiye'de satışı dahi olmayan ışık setli 2007 impreza geldi. buradan her ikisine de çok çok teşekkür ediyorum..
Benim TG10 da artık tamamen ıskartaya ayrıldı. Aslında mekaniği çok çok iyi durumda ama motordan yana bitürlü şans gülmedi. Hatta son olarak Smartech marka 0,15lik sıfır motor aldım o da nafile...

Artık TG10 nun parçalarını (rulman, amortisör vs.) TT01 i upgrade yapmak için kullanacağım:D

Emektar Alfa ise hala barut gibi görenleri hayrete düşürmeye devam ediyor.

nzferby
08-09-2007, 17:48
Slmlar herkese:Devet mustafa abininde dediği gibi organize sanayide çarpma derdi yok sadece ben bi kere tarlaya uçtum zaten araba yere bile düşmedi otlarda asılı kaldı:D ama alfa çok yumuşak taklalar atıyor ehehe...Muatafa abi ahyırlı olsun tt01 devriminde silviası geldi şu an toplamakla uğraşıyor..tabi devrimin aracının yanında bnm r34 kepimde geldi tam istediğim gibi içinden farlarıda çıktı hemen takrım tabi ledleri..:D ama istediğim tutuncuyu bulamadığım için aracı mora boyadım gayet güzel oldu yakında resim koyarım..zaten pek uğraşamıyorum onroadlarla uçak gelince biraz ona kaydım ilk uçuş denememde uçağı kaldırdım 5-6 sn uçtum fakat alıcının azizliğine uğradım 20 metre sonra motor aniden durdu ve uçak çakıldı ..alıcı arızalıymış..kumanda 7 kanal ama ona göre alııcı bulmak zor..:D çok bi hasar yok allahtan yeni kumanda aldım 4 kanal o gelince uçuşlara devam..en yakın zamanda video ekliycem bi uçabilirsem adam gibi:D

burakk7
08-09-2007, 23:20
mustafa abicim ben teşekkür ederim. bende TT-01 D ailesine katıldım. araçlar yolda cuma günü rx-7 kepimle elimizde olucak. diğer parçalarınıda ekim ayında tamamlayacağım işallah. bende aranıza yanlaya yanlaya giricem :D kapalı mekan konusunda bir fikriniz varmı kışın nasıl gazlicaz? oturup konuşmamız lazım bu konuyu hep beraber. çağatayıda 4gözle aramızda görmek istiyorum. artık yanlayacak 4kişi var aramızda. umarım daha fazla arkadaşta katılır. buluşmada araçları nasıl getirdiğimizi ve fiyatları konusunda bilgiler vericem. nazif abim uçuş videolarını bekliyorum.

aceven
09-09-2007, 11:30
evet beyler bekleyin geliyorum bu arada eskişehirde havalar sogumadı inşallah. en azından bi 4-5 buluşma yapalım bari kış bastırmadan esk de. herkesin yenileri hayırlı olsun arkadaşlar. hep beraber güzel resimler çektiririz inşşallah.

burakk7
09-09-2007, 21:49
hava gerçekten soğumaya başladı. bundan sonra napıcaz bilmiyorum. öğle vakitlerinde fena değil ama akşam olmaya başlayınca soğuk iyice hissettiriyor kendini. bi çözüm düşünmeye başlasak fena olmaz. bakın aracımda geliyor ekimdede yanlamaya başlicam. ben başlicam havalar soğuyacak :D :D neyse bi zamanı gelsin bakarız artık. artık yavaş yavaş buluşmalar artar keyfimiz yerine gelir. kırımsız günler yaşarız işallah.

cagatayhh
09-09-2007, 23:28
nooluyo yaaa ... biri bana anlatsın şu olanları ortalık acaip canlanmış..nazif ne uçağı ne alıcısı :D Allaaahh!!! çıldırcam valla:D ama az kaldı çok yakında eskişehirdeyim ben de ;)
yaw kep mep alamadım bi türlü kalmamışş:) ama mmy,13ünde yeni mallar gelicek dedi o zaman alcam sanırım,hem de ışıklı keplerden getircekler,e-savage için alacağım hemi cuda nın da bekliorum bakalım gelmesini,kesin tarih vermediler onun için,hayırlısı bakalım;) neyse hepinize kucak dolusu sevgiler...en yakın zamanda görüşmek üzere...

rc-es
10-09-2007, 09:23
Hey hey ben de burdayım :)

Öncelikle herkese merhaba!
Adem, Nazif ve Çağatay size sesleniyorum: Sizi çok özledikkkkk! Hemen gelin. Mustafa Abi asıl herşey için ben sana çok teşekkür ederim. Sayende RC ler konusunda kendime artık güven duymaya başladım.
Organize sanayii bölgesindeki yeni alanımız hakikaten geniş ve kullanışlı. Bu arada benim Sprint 2 ile uzun süredir sorun yaşıyorduk. Mekanik olarak ne varsa bakımını yaptık. Bu konudaki yardımları için Mustafa Abi'ye ve Nazif'e çok teşekkür ederim. Dün anladık ki benim 17T motor içindeki bobinler yanmış ve bu sebeple araç kesiklik yapıyormuş. Yeni bir motor almam gerekiyor. Neyse artık TT01D lerimiz geliyor. Burak Kapalı mekan konusunu araştıracağım. En kısa zamanda tam kadro buluşmak dileğiyle! Kendinize çok iyi bakın!

aceven
10-09-2007, 12:38
aramıza foruma çok fazla yazmamış ama yerni gelen arkadaslarda var onlarıda aramıza kattıkca daha kalabalık olcaz inşallah. ankaradan bir çocuk gp savage siyle aramızda olacak galiba. bir kişi daha var oda osmangazide okuyomuş bi onroad birde helisi varmış. onun dışında bana msn den ulaşan baya arkadas var eskden olupta soru soran yardım isteyen onlarda alırsa 20 lere felan ulaşırız heralde :)

kışın sürmek konusunda gerçekten çok sorun olucak bizim için malum eskin ayazı :) bize yetecek genişlikte kapalı alan olsa olsa ya eski kapanmış bi fabrika ya da alışveriş magazalarının otoparkları olabilir ama onlarında pek izin verceni sanmıyorum çünkü hafta sonu otoparkları agzına kadar dolar dolmayanını bulmak lazım :) neyse artık bulmak lazım bi şekilde çare. :) az kaldı geliyom bi hafta sonra herkesi bekliyom buluşmada yoksa küserim valla :)

burakk7
10-09-2007, 17:01
çok haklısın abicim sayımız artıcak ama kapalı mekan hala bir sorun. hani bi şekilde bişeyler ayarlicaz diyoruz ama bulşup bunları konuşmak lazım. yoksa olucak gibi değil. çok sıkıntı yaratıcak bu soğuklar bize. eskişehirin soğuğnda baya bir zorlancaz. bugun gökhan abile oturup konuştuk biraz fikirler çıktı ortaya ama yinede ne kadar çok fikir okadar iyi bizim için. seninle il buluşmayı kaçırıcam ama sonrakilere gelirim diye ümit ediorum. işten ayın 23ünde ayrılıcam. sonra pazarları sizinleyim. çok güzel kapışmalar olucak. herşeyin hayırlısı diyorum. şimdiden buluşmalarımız hayırlı olsun :D

aceven
10-09-2007, 19:21
burakcım bende büyük ihtimal ilk gldigim haftanın pazarı gelemeyebilirim zaten:) hepinizin yeni aracları hayırlı olsun. bide burakcım şu eski prfilim jackass muhabbetini kaldır artık arabanın resmini flan koyuver :)

burakk7
11-09-2007, 22:59
kaldırcam abi merak etme
:D
şuan aracıma uygun resimler arıyorum :D artık bizde bir drift team kurarız. bu arada ünide model araçlar kulübü kurmak gibi bir fikrim var. ne dersiniz. sosyalleşme açısından hiçte fena olmaz.

hamit
12-09-2007, 12:47
arkadaşlar herkese merhaba
uzun süredir aranıza katılamadım tatil falan derken, bundan sonraki ilk buluşmaya gelicem inşallah bu arada benim aracın motorunu bi türlü çalıştıramadım tık dememişti bugüne kadar açıp bakıcam motoru
bu arada herkesin yeni araçları hayırlı oolsun belki bende ep ye geçerim
selamlar hepinize
;)

burakk7
13-09-2007, 20:15
hamit bey sizi yeni görecek olsamda yeniden aramıza katılmanıza çok sevindiğimi söyleyebilirim. sevinmemin esas sebebide biraz ep e dönecek olmanız. :D nekadar çok ep okadar çok eğlence bence. kapalı mekan arayışlarımızda yardımlarınızıda bekliyoruz.
saygılar.