PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : towerdan siparişi olan? ön ödemesiz!!!

weed
11-05-2004, 00:42
öncelikle konu kalabalığı yaptıım için adminden özür dilerim. ama bu durumdan yaralanabilecek birileri olabilir..
neyse konuyu anlatayım..
arkadaşlar towerdan araba getirticem ancak 60 dolar kargo tutuyor .. bende düşündüm ve beraber getirtirsek daha ucuza getirtebilirim(riz) ..
tek yapmanız gereken bana istediğiniz malın link ini vermek. bende sepete koyucam ve mal gelince parasını verip alıcaksınız.. parça(lar) başına duruma göre en az 6 dolar kargo+mal bedeli ödemeniz yeterli gerisi bana ait.. mal gelince ben sizden parasını alıp malı vericem.. tek şart ağır olmayan (şarz aleti , kumanda vs. ) malzeme olmaması.. daha önce sadece ankara sınırlaması düşündüm iki arkadaşla anlaştık siparişlerini aldım.. ama ankara içi olması çok sorun değil.. şehir dışınada yollarım..
bi şeyler getirtmeyi düşünen arkadaşlar link ini yollasın.. yarın akşam bu saatlerde siparişi vericem tower'a !!

M_tech
20-05-2004, 22:35
ben de mal getircem fazla değil ama kargodan yırtmana yardımcı olur.ne zaman getirceksin ben hemen ekleyebilirm istersen sana.bi bot bikac allen anahtari bide kumanda getircem

M_tech
21-05-2004, 00:09
181 dolarlık siparişim var ankaradan mal getirtcek varsa haber versin.

weed
21-05-2004, 10:55
m tech walla ben siparişi verdim.. yani çok oldu zaten konuyu açalı.. ama wolf bi şeyler getirticekti .. istersen o na bi sor.

WOLF
21-05-2004, 11:12
Weed haber versen sevinirdim. 3-4gundur senden cevap bekliyorum. :(

M_tech
21-05-2004, 12:47
wolf sen getircen hoca?