PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : rc araba ve uçak pisti

mertyu
09-09-2007, 16:57
arkadaşlar istanbul seyrantepede çok güzel bi alan burası sessiz ve sakin bir yer burası.eskilerden burada sürücü kursu eğitimi weriliyordu ama kapandığı için şimdi bomboşrc uçağı weya arabası olanların ilgilenmesi için yazdım.resminide ekledim...

http://img255.imageshack.us/img255/5606/pistok0.jpg

emrahaca
09-09-2007, 18:34
keşke aydın dada boyle yerler olsa

RoCCo
09-09-2007, 18:42
Bursa'da da...

aaaaagk
11-09-2007, 14:19
çorum da da

teammagic_g4s
11-09-2007, 22:45
onroad lar icinde uygun mu ?

jokercemcem
19-09-2007, 21:10
ArkadaŞlar Bu Pİst Olayi GerÇekten Sİnİr Bozucu GÜzel Bİ Pİst Bulmak Şart

engn.arslan
09-10-2007, 11:54
uçak için uygun bi yer ama araba için uygun değil zemini çok bozuk oranın. o boşluk çok güzel değerlendirilebilir aslında. kağıthane belediye başka fazlı kılıça duyurulur :) güzel bi yer bulmuşsun mert saol. uçağımı tamamlayınca oraya bakıcam.

traxxas
09-10-2007, 23:11
arkadaslar ıstanbulda hezarfen dıye bır yer var gırısı 20 mılyon hazır yapılmıs rc pıstı vede ucak pıstı bulunuyor boyle yerlerle ugrasmasınızda gıdıp pıstlerde oynasanız arabayı daha ıyı olmazmı

hem frekans problemlerı yasamazsınız pıste arabanızı taanırsınız elınız alısır
sız pıste gıdınce bedeva elektık su kompressor kullnırsınız
sız pıste gıdesenız pıstlerımız kapanmaz hatta dahada ucuzlar
sız pıste gıdersenız orada sıze yardımcı olan bırılerını bulabılırsınız
sız pıste gıdersenız profesyonel olan arakdaslardan bılgı alabılırsınız
sız pıste gıdersenız arabanızı kırmazsınız

yetmezmı arakdaslar daha ne soylıyım hala sokak aralarında bos yerlerde oynamayı bırakında su pıstlere bı gıdın bakalım nasıl oluyor orada ısler

cem
09-10-2007, 23:24
Olmaz Murat sende biliyorsun,
araclara milyarlar harcanir ama piste 15-20 milyon giris parasi verilmez,cok gorulur,sokakta sagda solda arac kosturulur,sonra frekanslar karisir kazalar olur,arabalar yola firlar,ezilirler,baska insanlara zarar verirler,forumda bu konu gectiginde fikrini belirtenlere olmadik laflar soylenip bilmislik taslanir,pistler her zaman cok uzak mesafelerdedir,bu konudan surekli sikayet edilir,olabildigince merkezi yerlerde acilan pistlere gidilmez,pistler kapanir ama herkes pist isteriz der,iyi niyetle forumda buna benzer basliklar altinda x yerde pist var ordan faydalanin araclariniza yazik denir,sana ne bizim icin her bos alan pisttir denir,iyi niyetli fikir belirtenlere olmadik laflar soylenir,yeterli pist altyapisina sahip illerimizde mutlaka birileri cikar bende pist yapicam der,yapilmis olan yatirimi kotuler ve baltalamaya calisir,piste gidilir bu seferde farkli olceklerdeki arac sahipleri kendi aralarinda kimin ne zaman aracini kullanicagi hakkinda anlasamaz,birileri digerlerine kompresoru kullandirmaz,tartismalar,tatsizliklar cikar,gidilen pist cogu zaman havadan sudan sebeplerden dolayi kotulenir,duzeltilmesi icin care aranmaz,bu kisir dongu boyle surer gider.

kertenkebelek
10-10-2007, 22:08
bence isteyen istediği yerde sürer kişisel bir tercih bu.İnsanları piste gitmeye zorlayamazsınız.Bırakın deneyerek öğrensin insanlar

p51-dmustang
14-02-2008, 15:01
acaba hala duryormu bu yer.ya su formula 1 pistinden niye faydalanamayız koca tesıs bi kösesini acsalar keske:) ist ucacak yer yoookkk olanda allahın dagında.

RingoStarr
21-03-2008, 14:35
selam ben yeni kaydoldum bende uzaktan kumandalı olan sadece helikopter var :) bu işe merak saldım bende istanbuldayım görünüşe göre sizde pist sorunu var çok feci :S

RingoStarr
21-03-2008, 14:36
acaba hala duryormu bu yer.ya su formula 1 pistinden niye faydalanamayız koca tesıs bi kösesini acsalar keske:) ist ucacak yer yoookkk olanda allahın dagında.

aslında alan varda insanlar toplanıyo etrafına 5dk geçmeden sende kaçıyosun doğal olarak :D

Forever79
12-04-2008, 18:14
Burası şimdi tam olarak stadın yapıldığı alanamı giriyo yoksa kenarındamı kalıyo ?

http://img132.imageshack.us/img132/4791/map12tn7.jpg

devilmc
19-04-2008, 08:03
konu biraz eski farkındayım ama cem ve murat abinin mesajlarını görünce yazmak istedim ,pistler e neden gidilmez çünkü uzaktır giriş pahalıdır vs. pistlerin yıllık üyelikleri gayet uygun mesele sadece araçların pistte kulanılması değil kulanıcı sayısı arttıkça ücretler düşecektir bu işin geliştiğin gören kimseler yakına pist yapıcaktır organizasyonlar artıcaktır böylece bu işi verdiyi hazda artar bu şekilde gelişirse bu iş daha çok tanınacak böyle olunca hobby dükkanlarından çok ama çok yüksek karla satılan şeylerin fiyatları düşecektir.Tabi şuda varki bunlar kısa süreçte olucak şeyler değil ama bu işi gerçekten severek zevk alarak yapıyorsanız bunun gelecekte artması için bunları yapmalıyız.
ufak bir not: emin olun pistte kulanmak sokakta kulanmaya benzemez pistte kulandıktan sonra sokakta kulanmak istemeyebilirsiniz ayrıca bu işi daha profesyonelce yapmış olursunuz.

tolga_aykurt
18-08-2008, 17:42
Bende özel pistlerde aracımı kullanmak istiyorum ancak biri bana Tuzala'dan Hazarfen hava alanına nasıl gideceğimi söylesin. İstanbul Anadolu yakasında, herkes için ulaşımı kolay olan bir yerlere, mesela E-5'e yakın herhangi bir yere bir pist açılsa kimsenin uzaklık konusunda sızlanacağını zannetmiyorum. İşin gerçeği bu. Neden insanların boşyere yakındığını düşündünüz anlamadım.

aykutkaymak
14-02-2009, 00:05
Yahu biz Kağıthanede yaklasık 10 Kişilik bir rc grunuyuz hatta baskan fazlı beyede e maıl attık bu konu ıle ılglı ve sımdıde bu yılkı kurban alanında bır pıst yaptıormayı dusunu yoruz ıcımızde ucak of road ve on road modellerı kullanan ve helıkopterlerı olanlar var arkadaslar kagıthane yakınlarındakı arkadaslara seslenmek ıstıyorum bızler resmı olarak bır klup kuruyoruz ılgılenen arkadasların ozel yada normalden mesaj atmasını beklerım ayrıca agaclıda sureklı gıttıgımızde bır bolge var gelmek ısteyen arkadaslara o hafta ıcın sms atıyoruz ve belırlı bolgelerden servıs arcı ıle alıyoruz duyrulur

aykutkaymak
14-02-2009, 00:14
Ve Unutmadan su ankı yerde yanı kurban kesımı yapılan yer yaklasık 1 donumluk yerlesıme bıra uzak asfalt dokulu onraad ve ucus ıcın mukemmel bır yer var hemen yanında ıse on road kullanıcıları ıcın yer ormanlık toprak arazı 100 mt yakındavar bız her pazar veya her cumartesı saat 2 gıbı orda oluyoruz yer cok sakın ve temız kımse sızı rahatsız etmıyor tarıfı ıse kagıthane merkezden ayazaga yoluna gıderken ıstanbul betonun hemen arkasında ve kagıthane basak konutlarının altındakı kısımda kemer kısmında geleceksenız hasdan mezarlıgından asagı ınen yanı aslan tepe yolu uzerınde yanlız ana yoldan yukarı kalıyor koprunun altında zaten kurban kesım yerı dıye sorsanız tarıf ederler aracınızı park edecegınız yer ve alan pıst olrak hazır

CartaL
15-02-2009, 15:39
Selam,

Aykut, ben de size pek uzak sayılmam. Ben uçaklarımı aşağıda linkini verdiğim yerde uçuruyorum. Belki buluşup beraber uçuşlar yapabiliriz. Ne dersiniz ?

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&ie=UTF8&t=h&layer=x&g=alibeyk%C3%B6y&ll=41.087632,28.945472&spn=0.003004,0.006974&z=18

aykutkaymak
21-02-2009, 12:30
Elbette olur Bu hafta sonu hep birlikte bi buluşmamız olacak gelmek ısteyen herkezı beklıyoruz pazar gunu sabah bulusup gelmek ısteyen arkadaslar bana ozelden mesaj ata bılır cep nomu verırrım hadı ıyı hobbyler :)

hercules19
21-02-2009, 12:40
birisi çorum mu dedi
:)

aykutkaymak
21-02-2009, 14:11
:)

edoo
24-02-2009, 21:17
ben ayazağa da oturuyorum bende dahil olmak istiyorum grubunuza ofroand var bendede hadi yapalım bişeyler artık ben sıkıldım iyice dj_mahkeme34@hotmail.com

edoo
25-02-2009, 23:33
arkadaşlar hava güzel olursa bu hafta sonu kağıthanede buluşuytoruz gelmek isteyenler buyursun gelsinler aykut kaymaka msj atın

aykutkaymak
24-04-2009, 15:15
Arkadaşlar 25 cumartesi ve 26 nisan pazar günü buluşmamız vardır katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur