PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba

Saruman
09-11-2004, 19:40
Herkese selamlar

Küçüklüğümden beri rc yi hayal etmiş fakat çeşitli nedenlerden dolayı seneler sonra yani 28 yaşımda rc ile tanışma fırsatı bulmuş biriyim.
İlgilendiğim rc türü UÇAK.
Diğer topiclerde bilgilerinizden yararlanmak için can atıyorum.

Saygılarımla
Cem Işıksaçan

!Amorfy.BaRoS+
09-11-2004, 19:58
Aramıza hoş geldin inan uçakla ugraşan gorunce çok seviniyorum her türlü bilgi ve tecrübeleriizi paylaşmak üzere bu arada ilgileniyorum demişsin uçagın varsa uçak bolumune resim ve ozelliklerini bize tanıtırrsan sewinirim yada yeni bir rc düşünürsen biz burdayız herzaman aramızda bulunma dileğiyle :)

engine02
09-11-2004, 22:13
aramıza hosgeldin saruman

Saruman
09-11-2004, 23:39
Hosbulduk arkadaşlar
98 yılından beri cıkmıs olan butun ucak simulatorleriyle uctum,bundan dolayı normal ucaklar hakkında teknık bilgim fena değildir,fakat rc ucak hakkında onca arastırma yapmıs olmama ragmen hala birkaç tereddututum mevcuttur.
Onun içindir ki aranızda olmaktan son derece mutluyum.

Cydia
10-11-2004, 09:33
Ailemize hoşgeldin...
Türkiyenin en büyük RC forumundasın... Forumda sıkça görüşmemiz dileğiyle..

FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!...

YoL_GezeR
10-11-2004, 18:17
Foruma hoşgeldin saruman forum Yüzüklerin efendisine dönüyor :D
İyi seyirler.

ooo
10-11-2004, 20:10
merhaba saruman.. bana inan bu forumda istediğin her bilgiyi bulabilirsin.. bende küçüğüm ve benimde hayallerim var rc ile ilgili.. umarım seninki kadar uzun sürmez.. ama benimki araba.. uçak uçurmak için her seferinde izin şunu yap bunu yap çok iş bide çarpıp aleti dağıtabilirsin.. tabi zevk meselesi ama uçak daha pahalı arabadan.. forumumuza hoşgeldin "bilmemne oğlu saruman" yol gezer e katılıyorum..

ooo
10-11-2004, 20:12
bağlantın dial-up ise foruma sadece bilgi almak için bağlan zevkine diil.. zevkine bağlanma diyorum çünkü ondan sonra sende benim gibi telefona verceğin aylık parayla 6 ay içinde falan mükemmel bi uçak alabilirsin kendine :) :)))

Saruman
12-11-2004, 00:19
bağlantın dial-up ise foruma sadece bilgi almak için bağlan zevkine diil.. zevkine bağlanma diyorum çünkü ondan sonra sende benim gibi telefona verceğin aylık parayla 6 ay içinde falan mükemmel bi uçak alabilirsin kendine :) :)))
Merak etme adsl kullanıyorum;)
Umarım benimki kadar uzun surmez hayallerinin arabasına kavusursun.

Herkese saygılarımı sunarım

100kmh2sn
12-11-2004, 10:22
Ailemize hoşgeldin, seni sık sık aramızda görmek isteriz