Orijinalini görmek için tıklayınız : Zipzaps ve Modifiye Parçaları!...
Arkadaşlar bana zipzapslardan lazım.. modifiye parçalarıyla beraber... Fahrettinfatih yada yavuz da olandan... Buralarda ve izmitte bulamadım.. istanbulada yolum bu aralar düşmüyor.. Bilen-giden-alabilen varsa haberleşirsek sevinirim.... Şirkette masaların arasında kovalıyacam :D :D
Nerelerde bulabilirim.. Nerede satılır.. Vs.. vs... Teknosa larda varmış ama buralarda bulamadım..
Evet bende arıyorum Barracuda. Teknosa ya bende baktım Beşiktaşta ama bulamadım. Nerden bulunuyor bu minik veletler yaa??
Car_Maniak
11-05-2004, 17:22
Ankaradaki teknosalarda hem zipzapslar hem de modifiye parcalari mevcut... modifiye olarak 3 motor dislisi 3 arka teker takimi ve dislisi 3 motor 1 motor tutacagi cikiyor... fiyati 15 milyon civarinda bisey.. zipzapslar da 4o milyona satiliyo... isteyenlere alip gonderebilirim...
burak;
hemen ver banka hesap numaranı :D güldüğüme bakma.. ciddiyim... hatta yol üstündeyse 1-2 resim falan çek.. rengini-şeklini beğenelim... :D
Car_Maniak
11-05-2004, 21:56
yalniz erkan abinin stage 2 lerden deil normal zipzaps.... almak isteyenler bana ozelden ulassinlar...
Car_Maniak
11-05-2004, 21:58
ayrica zaten 1 tipi var.. bi jip var bi de supralar var...
bilioz onları burak... sen resim temin edebilirsen ii olur... beni listeye ekle.. hesap numaranı bana bildir...
type_r power
16-05-2004, 11:34
Metrocity teknosada var
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.