Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir/Bornovalı Arkadaşlar
evrensair
12-09-2007, 22:11
Merhaba arkadaşlar bende bu hobiye yeni başladım bugün 1/10 robbe buggy aldım yakıtlı bornovada oturuyorum yakın çevremde oturan arkadaşlarla tanışmak isterim vaktim olursa toplantılarada katılmak isterim herkese saygılar.
öncelikle buggy hayırlısı olsun kırımsız sürüşler dilerim bende altındağda oturuyorum...
evrensair
12-09-2007, 23:08
Teşekkür ederim bende evka-3 te oturuyorum ama işyerim küçükparka yakın oralara geliyorsan tanışmak isterim
her hafta çarşamba günleri 19:00da toplanıyoruz zaten inciraltı turkuazda.... sizide bekleriz bu arada artık pistimizde olacak inşallah orayada bekleriz...
evrensair
13-09-2007, 10:29
Teşekkür ederim gelmek isterim en kısa zamanda saygılar.
her hafta çarşamba günleri 19:00da toplanıyoruz zaten inciraltı turkuazda.... sizide bekleriz bu arada artık pistimizde olacak inşallah orayada bekleriz...
daha önce 2-3 kez gelmiştim toplantılara fakat 4-5 aydır bazı sebeplerden dolayı gelemiyorum ;)
merhaba evren sanırım seninle tanışmıştık şans eseri yolda :) ben tekrar uğrarım sana
egeturbo
22-01-2008, 13:03
hoş geldin bende bornovada otoruyorum belediyenin arka sokağında eğer sana yakınsak bi gün bulusp gazlayalım
PeAcE_35
29-01-2008, 21:30
ben pınarbaşındayım(ayıptır söylemesi yarış pistine yakınım:D)hafta içi her gün bornovaya gelirin evka-3 tende geçerim.ama size göre biraz küçüğüm sanırım:D
eralkaya
01-02-2008, 15:17
merhaba arkadaşlar bende izmir çamdibinde oturuyorum rc almak istiyorum tavsiyelerinizi almak isterim buluşma oluyorsa katılmak olayı görmek isterim :) benide aranıza alırsanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum PM den ulaşırsınız.
Saygılarımla... Erman Alkaya
jenerik35
17-02-2008, 08:17
slm arkadaşlar her ne kadar şu izmirde olmasamda askerliğin bitmesine 5 ay kaldı. 2.el bi savage x aldım. şimdilik şırnakda oynuyorum. izmire geldiğimde buluşup görüşleim.. bornovadaydım ama artı bucalıyım
eralkaya
17-02-2008, 12:22
Merhaba,
Bende aracımı aldım gelince umarım görüşürüz hep beraber bir buluşma yaparız. :)
mehmet 1905
13-05-2008, 23:02
eralkaya abi Camdibi'nin neresinde oturuyorsun?
Herkese selam arkadaşlar bende izmirde rc ciyim :) şimdilik elimde tamiya tg10 mk1 bulunmakta yakın zamandada buggy düşünüyorum fakat 6 sene sonra tekrar bu hobbye dönmek beni hem çok mutlu etti hemde çok şaşırttı :D şaşırttı diyorum çünkü inanılmaz gelişmiş teknoloji olarak bu hooby ve elimdeki aracın mekanik aksamının ne kadar geride kaldığını farkettim :( ama herşeye rağmen tek çekişte çelışıyor :) biraz toparladım ama bu aractan anlayan bırılerınden yardım alsam hiç fena olmayacak :) bu arada bende bornova evka 3 de oturuyorum.
Nighthawk
30-05-2008, 00:02
Selamlar ben henuz arac sahibi degilim ama sizlerle tanismayi cok isterim,Bornova ozkanlarda oturuyorum,gorusmek uzere :)
Herkese selamlar izmir de hafta sonu bi buluşma ayarlayalım pınarbaşı pisti olabilir yada başka bir yer hafta içi çalıştığımız için buluşmak zor oluyor msn den de ulaşabilirsiniz.
slm arkadaşlar bende izmir çamdibinde oturuyorum 3 seneden beri rc ile ilgileniyorum ama kimseyi buralarda göremedim revo ve savage x ile çamdibi atatürk parkında koparıyorum eger tanışmak isteyen olursa cevap yazsın herzaman acıgım bu olayı hep birlikte toplanarak cok zevkli bir hale getire biiliriz
crayzcom
03-07-2008, 23:53
slm arkadaşalr bende ksk da oturuyorum lama 4 helim var arabada alıcam yakın bir tarihde buluşmak dileğimle
selam arkadaşlar bende 1/10 ROBBE EP Onroad tourıng aldım.Bucalıyım her yere gelirim.
evet bucadan gelebilirsen birlikte kullanabiliriz tabiki neden olmasın yada orada sürmek için güzel hoplama zıplama yapabilecek yervarsa bizde gelebiliriz ;)
gezgin3
bende atatürk parkına yürüyerek 10 dklık bir uzaklıktayım orda bir arkadaş daha var borkoplarda oturuyor. toplanır gazlarız ;)
ben 3 senedir ugraşıyorum ama kimseyi çamdibinde göremedim yaww buluşup gazlayalım çok iyi olur
bende altındağdayım arifsenle bi tanısalım yha altındağın tam olarak neresindesin
eralkaya
24-09-2008, 14:10
Bende atatürk parkı borkoplardayım buluşup yapalım madem herkez istiyo bişeler yapmak. :D
muratozdemir
24-09-2008, 15:10
Arkadaşlar bende bornovadayım ege ünide ögrenciyim Bayramdan sonra izmire gelicem istediğiniz birşey varsa istanbuldan yardımcı olmaya çalışırım:)
saygılar
eralkaya
25-09-2008, 11:18
Ne isteyebiliriz ki :D
muratozdemir
25-09-2008, 11:38
:)İzmirden temin edemediğiniz çantama sığabilecek hertürlü şeyi isteyebilirsiniz.Şaka bi yana yedek parça gibi şeylerden bahsediyodum..
eralkaya
25-09-2008, 12:10
Ne kadar ist ta ucuz mu :D
muratozdemir
27-09-2008, 11:13
[QUOTE=eralkaya;303259]Ne kadar ist ta ucuz mu :D[/QUOTE
Ucuzunuda buluruz hallederiz:)İstenilen parçanın markası veya ne olduğuna bağlı fiyat değişir:)Ayrıca ben istanbulda ucuz diye bişey demedim;)Belki ordan temin edemediğiniz birşey olur yardımcı olmak amacıyla getiririm anlamında dedim arkadaşım;)Ve aranılan parçanın diğer illere göre daha ucuzunu bulma ihtimali %80 nede olsa gidilecek adres çok birinde pahalıysa diğerinde ucuz olabiliyo artık hobbyshoptaki parça fiyatları bulunulan semte göre bile değişebiliyo:)Gözlemlediklerime dayanarak konuşuyorum...
Saygılar....
eralkaya
28-09-2008, 20:37
Estağfirullah ben öylesine dedim, yoksa isteteceğimden yada size aldıracağımdan değil yinede alırım getiririm demeniz güzel bir düşünce sağolun. :D:) :P
muratozdemir
28-09-2008, 23:13
:)Maksadımız arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm bulma yolunda yardımcı olabilmek.Tabiki seve seve yardımcı olmaya çalışırım:)
MahirMete
04-11-2008, 19:55
Arkadaşlar ben de bornovada oturuyorm öğrenciyim. Daha rc almadım fakat heli almayı düşünüyorm. Eğer buluşp da gazlayacak olursanız izlemeye gelmek isterim...
Merhaba Arkadaşlar.
Bende bornova özkanlardayım daha bir aracım yok ama 2. el almayı düşünüyorum bu yüzden yardımcı olacak olan arkadaşlar var ise çok sevinirim.
Selam Arkadaşlar Bende Izmir Bornovadayım Dauphin R/c Helikopter Kullanıyorum Ancak Tek Başına Pek Tad Vermiyor:d Yapılan Etkinlikler Olursa Katılmak Isterim... 3 Ve 4 Kanallı Helikopterlerde Biraz Deneyim Kazandım Hobbyrc Sayesinde Yardım Edebileceğim Konularda Elimden Geleni Yaparım özel Mesaj Atabilirsiniz Iyi Günler Kırımsız Uçuşlar/sürüşler...
Selam arkadaşlar. Ben Bostanlı'da oturuyorum aslında fakat iş yerim Bornova-Özkanlar'da. Nitro ve elektrikli offroad araç ve Lama v4 kullanıyorum. Yoğunluktan buluşmalara gitmeye pek fırsat bulamıyorum ama denk getirebilirsek görüşmek isterim tabii ki :)
arkadaşlar izmir de alışveriş yapabileceğimiz rc dükkanları var mıdır ben doğru düzgün bir yer bulamadım varsa 1 kaç tane yazsa bilenler internet dışı bir alternatifimiz olsa güzel olur ilgilenenlere teşekkür ettim...
koleminifera
01-03-2009, 01:07
war kemerplazada s..hobby var ama düz mantıkdır söyliyim kazıklarlar ellerinde ne varsa satmak isterler internetin 2 katına satarlar sen bence internetten almaya devam et
shadowpane
01-03-2009, 02:43
bende izmirde yaklaşık 6 aydır yaşıyorum. blacksnake dedikleri sosyal tesiste buluşmala roluyuor çarşamba günleri.
ayrıca kemal plazadaki dükkanla ilgili olark kazıkcı bir yer oldupunu düşünmüyorum. herkez hakkını alıyor
100kmh2sn
31-03-2009, 15:04
Ne olursa olsun eleştiri yaparken kullandığınız kelimelere dikkat etmenizi rica ediyorum. Biz müdahale etmeden,lütfen kimi kastettiysem gerekeni yaparak postunu düzenlesin.
Saygılar
bende savage sagıbıyım ancak motor elımde kaldı motoru pıstomlarına kadar actım sorun crankshaftta ımıs sonuc olarak yenı motor lazım
ofna motorları uyar mı blen varmı
bırde flywheel ı bır turlu cıkaramadım bılen var mı nasıl cıkraıldıgını
bende 1/16 chaos buggy ile başladım umarım beni rcden soğutmaz.karşıyaka ve çevresindeki etkinliklere katılmak isterim.
bende 24 nisanda izmire gelip bi müddet kalıcam bornova evka-3 kardelen sitesinde pazar yerinin orda olucam sizlerle tanışmak isterim bende şuan pilli oyuncak sınıfına giren bi araç var pazar yerinde kullanıcam + heryere gelebilirim...
angilonit
07-05-2009, 14:08
merhaba ben de bornova özkanlar :D size katılmak isterim lama kullanıorum xD
angilonit
07-05-2009, 14:09
12 sene evka3 de oturdum onu da söyleyelim :) 4 yıl önce bornovaya taşındık
Herkese Merhaba :D
Bende Bornova da oturuyorum , burda ki herkes RC model araba mı kullanıyor , Helikopter kullanan var mı ?
yaw bornova epey bi kalabalıkmış en kısa zamanda bir organizasyon tertiplense bende katılabilirim. bornova yeşilovada oturuyorum.
ege üniversitesindeki öğrenci arkadaslar üniversitede bir rc club kuralım ne dersiniz?
arkadaşlar bana msn adreslerinizi özelden atarsanız sizi toplantılara yönlendirebilrim izmirdeki toplantılara ben bakıyorum ege üniverstesinde toplanıyoruz zaten
herkeze slmlar elektirikli model araçlarda toplantılara gelıyormu? herkezde yakıtlı varken elektirikli ile gelmek abest olurmu ? :)
manlnwhite
30-05-2009, 12:27
merhabalar izmir bucada oturuyorum rc modelciliğe yeni başladım 3 adet hydrofoamım var birisi orj dierlerini kendim yaptım.Her hafta ögrenene kadar birisini çakıyorum. :D
Merhaba,
Sezgin bende elektrikli kullanıyorum, öyle bir çekincen olmasın, sonuçta elektrikli olanlar da RC, kaldı ki benzinli modellerin bile elektrikli versiyonları var , dert etme yani :D
mnlnwhite, sanırım senin ucagın var, cok anlamam ucaktan ama nerde ucuyorsun izmir de görmek isterim :D hatta beraber ucarız :D
herkez toplanalım dıyor icraat yok. baymak_sezgin@hotmail.com eklersenız istediğiniz zaman buluşabiliriz.
angilonit
03-06-2009, 22:00
ben bornova özkanlar yer problemim yok çünkü helikopter kullanıorum :D
ne model ?
bende ucuruyorum ya heli ucaran birilerini arıyorum izmir de cıldırıcam yaa kimse yok
arkadaşlar hepinize merhaba,bende aranıza yeni katıldım.dün hpı savage 3.5 araç satın aldım.bende aranızda olmak isterim.buralardada bi organizasyonm düzenleyebiliriz.hem çok ilgi çekici olucak,hemde alan olarak çok yer var burada.
wahdet35tr
29-08-2009, 20:22
bende konakta oturuyorum bnde araç almayı düşünüyorum ama buluşma yaparsanız yazın buraya bende gelirim neresi olrsa glirim sorun deil ...
wahdet35tr
29-08-2009, 20:25
war kemerplazada s..hobby var ama düz mantıkdır söyliyim kazıklarlar ellerinde ne varsa satmak isterler internetin 2 katına satarlar sen bence internetten almaya devam et
yaw bnmde nikkomun kumandası yoqtu 50 tl ye kumanda + arabann içide kristal deişcemiş çok gldi 20 tl ye arabayı aldım saten yatıo araba ewde bakıom öle oda bana bakıo ama gitiini gremedim:kütküt:
eRcanE10
27-09-2009, 13:54
Uzun Zamandır Rc Kullanıyorum Siteyede Başka Üyelikle Bakıyordum Artık Toplantı Zamanı Lütfen İzmir- Bornova ya Hafta Sonları Gelebilcek Olanlar Beni msn adresimi eklesinler toplantı düzenleyelim sonrada sitedede belirtelim.
ercan_taskin@hotmail.com
yazın izmirde yeni bir mağaza açılması planlanıyordu açıldıysa pm atabilirmisiniz
ne model ?
bende ucuruyorum ya heli ucaran birilerini arıyorum izmir de cıldırıcam yaa kimse yok
ben varım izmir de hatta bornovadayım bir gün ayarlar iseniz gelirim
izmir özellikle bornova da ki helici arkadaşlar gelin pazar günleri bornova Türktelekomun yanında toplanalım bomboş bir alan var kocaman boş bir alan tanışmış görüşmüş birbirimize yardımcı olmuş oluruz
Çok güzel bir teklif bende hemen orada oturuyorum sayılır. Ancak anca haftasonları bulusabiliriz. Ayrıca orada sadece 450 ucabilir ve suan benim 450 hasarlı. O yüzden ne zaman ucabilirim 450 ile bilmiyorum. Suan için turkuaz da 600 lük helilerimiz le ucuyoruz bilgin olsun
TUNING DCO
19-01-2010, 20:30
arkadaşlar bende manavkuyu çamkırandayım özkanlar flnda yakın bize galiba eğer rc car süren varsa bi tanışalım.bende araç alıcam çünkü
dcoworks@dcoworks.4t.com
angilonit
19-01-2010, 21:26
biz arada bir migrosun alt katında toplanmaya başladık.ben mustafa abi mustty ve waterproof nickli ozan abi olarak buluşuyoruz eğer katılmak isterseniz ö.m ile ulaşabilirsiniz
herkese selamlar...bende bornovada oturuyorum..şuanda mali sıkınıtılardan dolayı aracım yok ama en kısa zamanda bi hpi almayı düşünüyorum..yine de aranıza katılıp sizlerle tanışmak ve bilgi almak isterim..öğrencek çok şeyim var....saygılar..
muratozdemir
27-02-2010, 20:56
Arkadaşlar herkese selamlar bende uzun süreden sonra aracımı izmire getirdim en kısa zamanda toplanmak dileğiyle :)
Herkese selam arkadaşlar bende bornovadayım.Bu arada aranızda mutlaka bılen vardır alsancak girişinde varolan bir dükkan var,ayrıca geçen ay görmüştüm caddenin karşısında yeni bi yer açılmış fakat yolum o taraflara düşmediğinden dükkanın adını hatırlamıyorum ama web sitesi yazıyordu tabelada,bu dükkanı bilen ya da gidip gören varmı?
Herkese selam arkadaşlar bende bornovadayım.Bu arada aranızda mutlaka bılen vardır alsancak girişinde varolan bir dükkan var,ayrıca geçen ay görmüştüm caddenin karşısında yeni bi yer açılmış fakat yolum o taraflara düşmediğinden dükkanın adını hatırlamıyorum ama web sitesi yazıyordu tabelada,bu dükkanı bilen ya da gidip gören varmı?
Özelden cevap attım size.
safak_baris
08-03-2010, 21:32
yeni açılan dükkanı soruyorsun sanırım. ankara ve istanbulda şubeleri falan var
...ERAY...
08-03-2010, 21:35
yeni açılan dükkanı soruyorsun sanırım. ankara ve istanbulda şubeleri falan var
O dükkana giden birisi var mı.Ne tür malzemelr var.T-rex veya copterx ydek parça mevcut mu?
Heli parçası olarak bir kaç parça sormustum yoktu ozaman. Gidip sorman gerekiyor. Ya da telefonu var zaten oradan arayıp da ulaşabilirisin.
Amma velakin bence yurt dısı sipariş vermen hem çeşit hem fiyat acısından daha uygun olur.
garfieldddd
09-03-2010, 17:09
Arkadaşlar izmirde nerde hangi günler saat kaç gibi buluşuyorsunuz katılmak isterim
her carsamba karsıyaka karayılan go cart tesislerinde 7 de
gunes788
02-04-2010, 23:37
Bende izmirdeyim özkanlar :)
Biz Pazar günleri buluşuyoruz. her pazar katılımcıların kullandıgı araçlara göre belirlediğimiz yerlere gidiyoruz. Arabalı arkadaşların yardımı ile servis hizmeti bile veriyoruz :) daha ne olsun heheh
şaka bir yana pazar katılmak isterseniz bana özelden ulaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirm.
gunes788
03-04-2010, 23:09
bende özkanlardayım
Özkanlar neresi pm ile msn adresinizi yollarmisiniz
asyakartalı
22-04-2010, 20:16
Biz Pazar günleri buluşuyoruz. her pazar katılımcıların kullandıgı araçlara göre belirlediğimiz yerlere gidiyoruz. Arabalı arkadaşların yardımı ile servis hizmeti bile veriyoruz daha ne olsun heheh
şaka bir yana pazar katılmak isterseniz bana özelden ulaşırsanız daha iyi yardımcı olabilirm.
ferudun35
30-04-2010, 00:26
Selamlar...
Ben de karataş tan katılıyorum zaman sorunu olmayan arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunup gazlamak isterim :)
tanikmat@hotmail.com
savage 3.5 saygılar.
11 mayıs salı akşamı saat 19.00 da bornova özkanlar türktelekom yanındaki boş arsada buluşuyoruz trex 450 500 600 modellerimizle uçuş yapacağız gelmek isteyen herkesi bekleriz.
Her pazar sabit yaptıgımız buluşmalara ek olarak hafta içi bir günce buluşma koyuyoruz artık :D
merhabalar bende bornova atatürk mahallesinde oturuyorum en yakın zamanda bir nitro yakıtlı rc alıcam
YaRIN saat 10 da buluşuyoruz. Heli ve Arabalar olacak katılmak isteyenleri bekleriz.
my.kerem
01-06-2010, 23:55
arkadaslar carsamba gunlerı bulusuyoruz demıssınız ama nerde olduğunu ve saat kacta oldığu yazmamıssınız yazarsanız sevınırım bende gelıcem
forzags1990
12-08-2010, 03:07
izmir çamdibi kartal duragında oturuyorum ve elektirikti (stock) hpi E10 aracım var buluşmaları facede yayınlasanız güzel olurdu nerde oldugunu katılımcı dahada cogalır bana göre kırımsızm sürüşler
seni klimacı almak istediğin araçta klima olsun istermisin
ÇArşamba akşamları turkuaz da buluşuyoruz.
gunes788
28-10-2010, 21:26
ben daha bişe almadim :D kisa süreligine rcyi birakmiştim tekrar burdayim ben özkanlarda ikamet ediyorum :) buluşmak isteyenler benle irtibat kursun
chaosbmxflat
01-11-2010, 13:24
İzmir'de Üçyol'da ya da çevresinde oturan R/C'ci arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler mi lütfen arabayı yeni aldım merak ettiklerim var.
Maverick StradaTC
İzmir'de Üçyol'da ya da çevresinde oturan R/C'ci arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilirler mi lütfen arabayı yeni aldım merak ettiklerim var.
Maverick StradaTC
yarın akşam turkuaz'ın otoparkında olcaz, her çarşamba olduğu gibi. bence gel, hem tanışırız hem bilgi paylaşımı olur:)
merhabalar. bende izmire yeni yerleştm ege ünide okuyorum. toplantılar bulusmalar oldugunda katılabilirim
bu akşam da Turkuzdayız.
Ö.M den bana ulaşabilirsiniz
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.