Orijinalini görmek için tıklayınız : Nfsu 2 Ciktiii!!!
Ewt arkadaslar bugun ıtıbarıyle babam bu oyunu arakadasından alıp getırmıs bulunmakta su anda yukluyorum acaba nasıl cok merak edıyorum bence hemen gıdıp alın dıreksıyon arayıslarına gırdım bıle :D
engine02
11-11-2004, 18:35
walla bnm ki alındı pazartesi arkım bana getircek we de arkımın solediklerine we de bana yoladıgı resimlere gore mukemmel :D
100kmh2sn
11-11-2004, 18:38
ben aldım oynuyorum :D
bilgisayarda oyun oynamayalı çok uzun zaman olmuştu dayanamadım hemen U2 yi aldım, bakalım neler görcez bu oyunda
cheatsleri falan çıktımı acaba, değişik arabalar,yollar vs.. ?
valla hıc bı fıkrım yok ama cok guzel evo 8 e bıttım bakalım ılerde daha ne arabalar cıkıcak sıddetle tavsıye edıyorum alın kesin.
SpEEd_dRiVeR
12-11-2004, 15:41
arkadaşlar oyunu şimdi aldım yüklüyom...
ama maalesef abim gibi bi engel bana oynatmıcak...4-5 gün sora askere gideceği için PC ye el koydu...
WAlla sükrü abi biğ civic yapmısım senin kinden güzel :D
mis mis. 3 gündür müptelası oldum. öncekine göre çok iyi. özellikle de yolda karşına çıkanla rolling yapmak baya güzel olmuş.
arkadaslar isteyen nfsu2 i bu siteden indirebilir
burdan (http://www.oynasana.com/oyun/Need_For_Speed_Underground_2-PC)
SpEEd_dRiVeR
14-11-2004, 18:52
arkadaşlar bugün U.R.L yarışı yaparken bir TÜRk ile yarıştım adı ALİ...işte SS
ama hasar olmaması bence iyi değil.
1 e göre çok daha iyi. genel olarakta çok güzel bi oyun. ama biraz abi arabayı duvardan duvara halı yapıyorum , çakıyorum sağa sola hiç bi şey olmuyo tarzı bi oyun.
street legal bu tarz oyunlar arasından en iyisi bence.
Aman ya ben daha zor bi oyun bekliyordum. Bi günde oyunun yarısına geldim. Daha başlayıp kazanamadığım yarış yok. Bir şey sorcam arkadaşlar bu sponsorlar varya oyunda ben istediklerini yaptım ama hala birşey olmuyo ne yapmam lazım bilen varmı. 100 tane yarış geçtik hala bi action yok.
Aman ya ben daha zor bi oyun bekliyordum. Bi günde oyunun yarısına geldim. Daha başlayıp kazanamadığım yarış yok. Bir şey sorcam arkadaşlar bu sponsorlar varya oyunda ben istediklerini yaptım ama hala birşey olmuyo ne yapmam lazım bilen varmı. 100 tane yarış geçtik hala bi action yok. bedava araba parça falan veriyolar sana arabayı car lot lardan alıyosun zaten
bence çok güzel olmuş hasar olsa bu oyunda 140 ile giderken bir yere çarpsan oyun çok sıkıcı olur hiç çarpmadan gidilmeyeceğine göre bence böylesi daha iyi otobanda giderken canım sıkıldığında karşıdan gelen bir araca 140 ile çarpıyorum havada takla atması çok zevkli oluyo evlerinizde denemeyin çok tehlikeli :D :D :D
birkaç screenshot
honda dimi bu ? tamponlar , jant vs.. güzel olmuşta , o egsoz ne öle :) hondaya kelebek gibi olmuş :D
bence çok güzel olmuş hasar olsa bu oyunda 140 ile giderken bir yere çarpsan oyun çok sıkıcı olur hiç çarpmadan gidilmeyeceğine göre bence böylesi daha iyi otobanda giderken canım sıkıldığında karşıdan gelen bir araca 140 ile çarpıyorum havada takla atması çok zevkli oluyo evlerinizde denemeyin çok tehlikeli :D :D :D
ne anladım ben o oyundan. çarpışan araba oyunumu bu :)
Özgür...
Egsoz alacak param yoktu oyüzden eksik oldu... :D
ya çok kolay bu oyun ya da ben biraz fazla iyi oynuyorum.
Sanırım easy de oynuyorsun. Çünkü o fark anca easy de atılabiliyo.
o ne öle. utanmasan tur bindiricen...
SpEEd_dRiVeR
16-11-2004, 09:00
abi sen EASYde oynuyosundur..bu fark çok zor...
!Amorfy.BaRoS+
16-11-2004, 16:23
Oyun baya güzel sokaklarda gezen arabalarla yarışılcagını tahmın ettim ayrı bir tuşa basılıp mı yarışılıyhor nasıl oluyor yanından gecınde noktalar cıkyor birsürü karışık iş var ama graf muthıs hele otobanda kapalı yollarında nos acınca goruntu muthıi ötesi oyun kesinlikle çok iyi ama biraz kolay geldi bana :)
SLiPKnOTh
16-11-2004, 19:01
bazı insanlarda sevmedim diyor sonra bütün gün başından kalkamıyor ea ile bir sorunları mı var acaba :)
ee bu farkı yapman için bi kereliğine kolayda oynayacan(Sonradan farkettim easyde oynadığımı:D:D:D) Normalde yani artık medium takılıom hard çok zorluyo ya. Hardda bir tek drift ve drag oynayabiliyorum. Malum uzmanlık alanı:D:D:D
Bu da benim eski arabam!!:=) Yeni projenin resimlerini de gönderirim yakında
Komink suun!! :D
Car_Maniak
16-11-2004, 22:30
arkadaslar sifreler: bunları press enter yazdıgı ekranda yazıp profil load edeceksiniz...
regmebaby -> tam olarak bilmiorm ama kariyerinizi biseyle baslatıyo...
needperformance1: 1. performans parçaları
gimmevisual1: 1. görünüm parçaları
needperformance2: 2. performans parçaları
gimmevisual2: 2. görünüm parçaları
uygulamadım denemedim ama güvendigim bi yerden buldum....
Car_Maniak
19-11-2004, 21:07
bu oyunun full versiyonunu nerden yükleyebiliriz ya?
arkadaslar sifreler: bunları press enter yazdıgı ekranda yazıp profil load edeceksiniz...
..
o ekran hangi ekran ya burak ?
ya yani oyuna gırıyoruz demo ızletıyor bı ekranda sonra tekrar bı ekran gelıyor press enter game dıyor ıste o ekrandan oncede hanı EA games falan dıyo o ekran orda yazıyorsun bu sıfrelerı zaten cirink diye ses gelıyo sora ama bunlar career da olmuyor normalde yapıcaksınız kolay gelısın........
YoL_GezeR
20-11-2004, 18:20
Ben bu underground 2 yi sevdim :D :D
http://img61.exs.cx/img61/5038/adsz10.jpg
bende arkadaştan aldım.. ama yüklerken bi readme.txt dosyasını okuyamıyo konumu:
cd 1/crack/readme.txt
bu dosyayı okuyamadığı için de çalışmıyo.. bende başka kullanılmış ama yazılabilir bi cd ye boş bi readme.txt dosyası atcam.. bu hatayı verdiğinde cd1 i çıkartıp bunu takcam ondan sonrada tekrar yüklemeye devam ederken bu seferde okuması geren diğer dosyayı okumicak gene hata vercek gene cd1 ı tahcam cd rum a olcak
diye düşünüyorum olurmu sizce..
cd deki yerini yanlış yazmışım.. cd1/Support/en-us/readme.txt
cvp gelmedi deniyorum..
bu sefer oldu hemde bişiy yapmadan hemde hiç bişiy şu anda %96 yı geçti 98 98 98 bilgisayarda amma yavaş haa.. 99 ve 100 100 evet sayın seyirciler herkeze ii eğlenceler ben nfs deyim..
bu oyun manyak ya.. kariyer acayip zevkli.. ama daha hiç paça açamadım nie acaba.. bi tane drag yaptım gerisi 9.10 tane outrun.. herhalde büyük yarışları az yapıyom diye herhalde.. sınavlardan sonra hemen direksiyonu bağlicam.. bende var ama bağlı diil..
Car_Maniak
21-11-2004, 12:14
özgür abi o anlatılan yerde yapıcaksın... sonra load profil :D
özgür abi o anlatılan yerde yapıcaksın... sonra load profil :D
anlattığın yer neresi gülüm onu anlamadım ben :)
Car_Maniak
21-11-2004, 20:49
ya daha oynamaya fırsat olmadı ama su hani cd yi koyduktan sonra ea games cart curt gectikten sonra demo fln gecince bi yerde press enter falan diyo ya orada yazacaksın :D
deneyeyim bakayım :) sağolasın tekrardan.
Ya arkadaşlar online oynayamıyorum bi yardım edin afakanlar bastı!!!!!!
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.