Orijinalini görmek için tıklayınız : mcd baja mi hpi baja mi
arkdaslar forumda ayrintili arama yapmam ragmen tatmin edic bir sonuc bulamadim bu hafta sonu bir tane 1\5 alicam lutfen yardim ediniz. hangisini tavsiye ediyorsunuz performans ve yedek parca acisindan
arkdaslar forumda ayrintili arama yapmam ragmen tatmin edic bir sonuc bulamadim bu hafta sonu bir tane 1\5 alicam lutfen yardim ediniz. hangisini tavsiye ediyorsunuz performans ve yedek parca acisindan
Ben HPİ baja 5b kullandım dün itibariylede sattım model değiştirmek için sattım :D bana göre çok keyifli bir araç malzeme kalitesi gerçekten çok iyi ve kesinlikle sanıldığı gibi arkadan itişli olduğundan dolayı dengesiz veya kullanımı zor bir araç değil sadece biraz teknik kullanmak gerekiyor aynı gerçek arabalardaki gibi motoru standart eksozla kalkışlarda biraz zayıf kalabiliyor eğer hpi düşünüyorsan jet pro nun 3 ncü versiyonunu tavsiye ederim. sökmesi takması çok basit çok sade ve çok eğlenceli bana göre en çözüm üretemediğim en büyük eksisi arka lastikleri S compound harici dirt buster tipi arka lastik dünyanın hiç bir yerinde bulamadım paddle veya asflat lastiği başka sertliklerde var ama standart dirt buster tipi yok ve özellikle asfaltta biraz eğleneyim dediğin zaman yurt dışında çifti 33$ olan bu lastikler yaklaşık 1 saatte bitebiliyor :D ha ben toprakta kullanacam dersende 2 hafta sonu anca idare eder lastiğin dişleri eridiğinde yol tutuş gerçekten çok azalıyor. bana göre o aracın en büyük dezavantajı buydu. Şimdi ne alıyosun dersen bende bu araştırmayı yaptım. MCD baja 1000 protruck alıyorum bu hafta sonu elimde olacak bu aracı seçerken en büyük avantajım bir arkadaşımda olmasıydı ve kullanma şansı buldum her zeminde dedim ya lastik eskitmekten bıktığım için ilk lastikleri dikkatimi çekti deliler gibi aynı asfalt zeminde abartısız saatlerce yanladık drift yaptık ama banamısın demedi ve en güzeli bu kadar sert hamurlu olmasına rağmen toprak zeminde de yol tutuşu gayet iyiydi hpi a göre benim için bir artıdır bu gelelim 4x4 olmasına gerçekten sen nereye gitmesini istiyosan araç oraya gidiyor baja 5b de öyle ama onda sakin ve teknik kullanmak gerek (özelliklede lastikler erimişken :D) bu daha agresif bi yol tutuşu sergileyebiliyor. Ama bu tartışılır tabi çünkü ikiside farklı zevkler veriyor malzeme kalitesi ve tasarımı bence asla hpi kadar iyi değil daha kaba saba ama işlevsel kullandığım mcd baja da 26 lık CY motor vardı performansı kalkışı idare eder ama max hız biraz yetersiz onu dişli oranlarını değiştirerek çözebilirsin ben 29 luk sipariş ettim ileride birde jet pro tuned pipe takacam dişli oranlarını değiştirdikten sonra hem hızlanma hemde son sürat olarak tatmin edici olacağını umuyorum. Sonuç olarak biri eski arabam diğeri bir kaç güne kadar elime geçecek olan yeni aracım bana sorarsan zevk meselesi bana göre genek olarak ikisininde toplam puanı aynıdır hatta baja 5b tip olarak ve üstüne yapılabilecek 100 lerce modifikasyon seçeneğiyle biraz daha öne çıkar ama dediğim gibi arka lastik olayı çok büyük bir sorun. ayrıca hemen hemen hiç bir yedeğini Türkiyede bulamıyosun yada fahiş fiyatlara buluyosun yurt dışına bağımlı kalıyosun. Ama MCD aracı bu gün parçalasan yarın yeni baştan toplayacak parça kargoyla kapında sonuçta Türkiyenin gururu ;) bu açıdan bakarsanda MCD tartışılmaz önde derim karar senin
cok saol hotror kardesim hizir gibi yetistin:D mcd almaya kara verdim ama simdide rally modelinimi aliyim yoksa bajami aliyim die karasizim:D:D off off napcam bilemiyorum :D ama suanda rally modeli agir basio hersey cmts cözülcek:D bu arada sen mcd yi nereden aldin?
Hangi modeli alacağın konusunu bilemem kendin karar vercen. Türkiyede MCD satan en az bir kaç bayi var internetten araştırabilirsin.
bgn gittim ve aldim mcd baja 1000 carsamba gunu gelcekmis almak istiyenler olursa 1050 ytl ye aldim:Dgeldiginde resimleri eklerim(indirimde,aldigim yeri ogrenmek icin pm atin)
WhiteWolf
30-09-2007, 21:13
bence hpi baja
artik cok gec aldim artik :D pismanda deilim insallah performansli bir verim alirim gelir gelmez resimleri eklicem
hayırlısı olsun. Güle güle kırımsız kullanmanı dilerim.
saol yardimlarin için çok tesekkur ederim
Geç kalmişim ama hayirlisi olsun... Pişman olmayacaksin dört dörtlük bir araba güle güle kullan izmire yolun düşerse gazlamaya bekleriz...
:D tesekkurler 4 gözle bekliyorum ins yrn yada carsamba gelcek elime
monsterci
05-11-2007, 21:53
bgn gittim ve aldim mcd baja 1000 carsamba gunu gelcekmis almak istiyenler olursa 1050 ytl ye aldim:Dgeldiginde resimleri eklerim(indirimde,aldigim yeri ogrenmek icin pm atin) yaw sen nerden aldın 1050 ye ve hangi modelini aldın msnimi weriim irtibata geçelim:D eren93eren@hotmail.com
aldigim yer zam yapmis 12200 satio suan
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.