Orijinalini görmek için tıklayınız : SUKHOI su 30
bu manevralari yapabilen baska bir ucak var mi acaba..
http://www.youtube.com/watch?v=xY0t_mPv6I4
Cem abi benim uçak düşerken bu manevraları yapıyor :D
Hover, loop, flat spin, knife edge, roll, high alpha harrier, stall turn. Gerçek bir jet uçağının bu akrobasi hareketlerinin hepsini bir arada yaptığını ilk defa bu videoda gördüm. Pilotun kontrolü kaçırmadan manevralara devam edebilmesi çok etkileyici.
adamda pilotaj acyip guzel. acaba kaç g yiyo
ohara :D dehşetengiz birşey.
:lol:
Cem abi benim uçak düşerken bu manevraları yapıyor :D
okudukca guluyorum:lol:
:lol:
okudukca guluyorum:lol:
:D :D
konuyla pek alaklı degil ama :)
Cem abi az önce yine büyük bir hevesle gittim uçuşa kendimce hahahaha :D
dakka bir gol bir oldu anında çaktım uçağı yere .uçak daha havalanırken rüzgardan sanırım saga yattı ben sola komut verdigim halde düzelmedi :D ve güm.hafif rüzgarın bukadar çok etkiliyceni sanmazdım.belkide rüzgardan değildir bendende kaynaklanıyor olabilir ama eminde olamıyorumki keşike yanımda bu işlerden anlıyan birileri olsa :(
neyse konuyu fena dagıttım .
şaka maka jeti uçuran fena uçuyor gerçekten :)
pervanenin dönüş yönüne bağlı olarak (tabi uçak pervaneli ise) autorotation sağlanmanış olabilir. tığkı helicopterlerde kuyruk pervanesi olmadığında helicopterin de kendi etrafında döneceği gibi. eğer ilk modeli atartken çok gaz verdiyseniz bu durum ortaya çıkabiliyor.
baya helicopter gibi hover yapıyor çok hoş bir video pilotaj harika.
son sözüm ise içinde olmak istemezdim.
son sözüm ise içinde olmak istemezdim.
ben kesinlikle icinde olmayi isterdim.............................:fisdua:
:D :D
konuyla pek alaklı degil ama :)
Cem abi az önce yine büyük bir hevesle gittim uçuşa kendimce hahahaha :D
dakka bir gol bir oldu anında çaktım uçağı yere .uçak daha havalanırken rüzgardan sanırım saga yattı ben sola komut verdigim halde düzelmedi :D ve güm.hafif rüzgarın bukadar çok etkiliyceni sanmazdım.belkide rüzgardan değildir bendende kaynaklanıyor olabilir ama eminde olamıyorumki keşike yanımda bu işlerden anlıyan birileri olsa :(
neyse konuyu fena dagıttım .
şaka maka jeti uçuran fena uçuyor gerçekten :)
ucagi cok ruzgarli havada iyice alisincaya kadar ucurma.. eger az ruzgar varsa ucagi ruzgarin geldigi yone dogru 3/4 gaz vererek at ve yeterli irtifaya kadar hafif duzeltmelerle irtifa kazan..... yeterli irtifayi ve hizi saglamadan donus yapma... tekrar dene.. videoda ne guzel ucuruyordun:)
kolay gelsin...
iyi dayanıklılık valla adam o kadar G yiyor ama hiç bir şey olmuyor. valla helal olsun pilota.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.