Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 EKİM 2007 Eskişehir Buluşması...
cagatayhh
06-10-2007, 16:23
geçen hafta ilk olarak go-kart pistinde düzenlediğimiz buluşmayı bu haftada tekrarlayalım diyorum;) 2-3 saat kadar da olsa oldukça keyifli bir buluşma olmuştu,özellikle RC lerden sonra Go-Kart lara geçmek çok eğlenceliydi...geçen hafta olduğu gibi bu haftada saat 10 uygun gibi görünüyor sanırım...ayrıca 2-3 saat az gelirse organizeye de gidilebilir...diye düşünüyorum:)
az önce gökhan abiyle(penny) konuştum. bu hafta 9da buluşalım diye düşünmüşler. bana uygun açıkçası 1 saat fazladan pisti kullanabiliriz. biliyorsunuz öğle vakitlerine yakın pist doluyor. yine gökhan abi bizi alıcak migrosun oradan :D
ya abi bu gokart pisti nerde nasıl gelirim bu buluşmaya yarın bende sizinle tanışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen...
bu hafta dahada güzel olucak inşallah. ısmarladıgım pinyonlar ve samsundan revo için ısmarladıgım vites dişlisi gelirse çift tabanca katılacam buluşmamıza. valla herkes gelsin küserim yoksa. bayramdan önceki hafta gelmeyenlerin dikkatine :)
valla benım statikmi yoksa canavar gibimi geliceğim şimdilik belirsiz. ancak şunu söyleyebilirim rx7mi dış görünüş olarak biraz modifiye ettim. bakalım beğenicekmisiniz. çok şaşırıcağınızdan eminim çünkü türkiyede bu rx7nın benzeri yok!!! yakını var oda gökhan abide ama benım rx7m daha güzel :D ;oleeea: :eeeeyoo:
inşallah bende geliyorum buluşmaya arkadaşlar :d skyline r34 kepli tt01 (spur55,pinyon25,rz motor,4500 mah pil,yeşil neonlar):D:D isuzu mu (75 turn integy motor,s3003 servodan yama çekme halatı , 4200 mah pil) ve himoto emxt1 (nosram 14x2 motor,nosram magnum esc) Artık mekana göre araç seçicem:D ama tt01 leri yarıştırmak için sabırsızlanıyorum eheheh....görüşmek üzere...
hadi bakalım tb02 min pinyonu geldi
pilleri şarj edip hafta sonunu beklicem bu arada araç şarj aletlerinizi getirin baya kuyruk olcak yoksa :)
abicim senın nazar boncuğunu aldım bu arada daha doğrusu herkesin kepine benden nazar boncuğu :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.