PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 21 Kasım HobbyRC 3.Bowling Turnuvası İPTAL!...

Cydia
18-11-2004, 00:51
Bowling iptal edilmiştir..

Bowling hazırlıklarını planlayan arkadaşlara duyuralım... Boşuna yorulmasınlar...

Bowling tarihi özenle herhangi bi yarışla yada farklı bi organizasyonla çakışmaması açısından belirlenmişti.... Sonuçta ne olursa olsun RC Dostluğu.... Her zaman bunun için seve seve çalışırız...

Farklı organizasyonlarda görüşmemiz dileğiyle.. Herkes kendine ii baksın...

umitp
18-11-2004, 20:58
hayirdir taci abi sebep katilimin az olmasindan dolayimi kaynaklaniyor acaba?

mrserhan
19-11-2004, 09:07
neyse saglık olsun

mcagis
19-11-2004, 10:11
Arkadaşlar, ismini yazanların listesine bir bakın bakalım, kaç kişi varmış? Yüzlerce üyeden topu topu 19 kişi...Yazık be, çocuklar toplantı ayarlıycaz diye boşuna uğraşıyor demek ki. Hadi başka şehirdekilerin gelmesi zor, ya İstanbul'dakilere ne demeli? Ben haftada bir gün olan iznimi ayarlayıp, işi-gücü bırakıp gelmeye çalışıyorum, bir bakıyorum benden başka 18 kişi var. Yazık, çok yazık...

jrcem
19-11-2004, 11:49
valla iptal edilmesi çook gücüme gitti ben bayramda bile izin yapmadım büyükannemle bile bayramlaşmaya gitmedim bu pazar hem bowling e hem bayramlaşmaya gidicektim. keşke .... neyse aslında çok şey söylemek isterdim ama ben en iyisi susayım

Penny
19-11-2004, 12:07
Bi toplantıya geleyim diye heveslenmiştim ama neyse inşallah başka toplantılarda görüşürüz. Eskişehirden gelicektim ve bide işlerimi önceden ayarlamıştım ama murat abinin dediği gibi yazık yani. koca forumda 18 kişiyiz. sonrada buluşma buluşma demesin kimse..

cepcity
19-11-2004, 17:43
neyse arkadaşlar sağlık olsun bu seferde buluşmayı yapmayaalım . ama şunları söylemek istiyorum . bu organizasyonları düzenleyen arkadaşlar abilemiz kardeşlerimiz bizler için hafta sonralrını günlerini ve saatlerini harcıyorlar. sırf bizler için güzel şeyler yapmak için ama sonuçta noluyor ismini yazdıranlar bile gelmiyor. bunun örneğini hondam.com bulusmasında gördük. ben bu hobiye başladıgımda kendime söz vermiştim ne olursa olsun bu bulusmalara gelecem die taaaa yalovadan kalkıp geliorum düşünün artık. ayrıca dershanemi de boşverip geliyorum. ne olurki bir gününüzü 5-6 saatinizi şu hobby e ayırsak saten amacımız hem arabalarımızla oynayıp hem aramızdaki dostlugu pekiştirmek deilmi ! ben buradan şunu söylemek istiyorum . şu ana kadar yapılmış bütün organizasyonlar için bütün abilerime TEŞEKKÜR EDERİM. siz yapın ben gelirim SÖZ ! hastada olsam izin de olmasa ORADAYIM !

ToFiTa_Fb
19-11-2004, 19:07
AAA NDN İPTAL OLDU YAAA BENDE GELICEKTIM :( pff :eyaaaaa:

100kmh2sn
21-11-2004, 11:19
Öncelikle listeye adını yazıpta gerçekten bu organizasyon için kendini ayarlayan,programını hep 21 Kasıma endeksleyen herkesden özür dilerim.

Bunu olmasını hiç istemedim, HobbyRC'nin 5.seneye girdiği şu tarihlere kadar hiçbir organizasyonu iptal olmadı, ilk zamanlarda 3 kişi 5 kişi toplanıp buluşmalar gerçekleştiriyorduk ama o zaman forumda 50 kişi bille değildik. Şuanki durumumuza bakıyorum insan sayısına bakıyorum sonuca sadece yazık diyorum. Bu organizasyonların bu hobinin gelişmesinde etkisi gerçekten çok büyük. Eleştiriye geldimi herkes karış karış konuşmasını biliyor peki organizasyona katılımlara gelince nerdesiniz ?

Bu organizasyonlarda bizim ne çıkarımız var soruyorum size ? ?
Tek çıkarımız ; insan..dayanışma,birlik beraberlik.. ''Birlikte hep daha güzele, daha iyiye, daha çok insana'' felsefesiyle yola çıkmıştık, bu felsefemizden hiçbir zaman şaşmadık, fakat üyelerden ne gördük ? buraya girip birşeyler yazmayla olmuyor, bunu reeldede uygulamaya geçirmemiz lazım ve biz bu organizasyonları bunun için yapıyoruz

İnanın yazacak o kadar çok şey varki, bukadarla sınırlı tutmayı tercihe diyorum

ve herkese söylüyorum ;

Bu site benim çocuğum gibi oldu, sonuna kadar hep daha güzele gitmek için elimden geleni yapıcam, bu yolda destek olan, sıkıntılarımızda yanımızda olan, gecesini gündüzünü düşünmeden yardımcı olmaya çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim

Saygılarımla | Şükrü Balcı

YoL_GezeR
21-11-2004, 15:41
Buluşmaya gelmek isterdim ama vizelerim olduğu için ne konuyla ilgilenebildim nede ismimi yazdım. Eğerki vizelerim olmasaydı bu bowling turnuvasına ıspartadan gelmeyi düşünüyordum. Gerçekten üzüldüm bu buluşmanın iptaline. Kendi adıma sadece bir buluşmaya gelebildim oda hazerfendeki buluşmaya.. 1 buluşmaya gelmeme rağmen ortam çok güzel oluyor. Oradaki arkadaşlık başka, kimseyi tanımıyorsunuz ilk önce ismi soracağınız yerde nickini soruyorduk.
Forum çok güzel buradaki arkadaşlık çok farklı. Tabi sanal olması bir eksi gözüksede aslında +. Bu forum olmasa bu kadar üyeyi nerden tanıyabilirdik. Nasıl bazı şeyleri paylaşabilirdik. Bu buluşmalar buradaki dostluğu pekiştiriyor. Tabi insanların işleri çıkabilir ama bu kadar üye içerisindende herkesin işi çıkacak değil ya. Bence bu sayının en 30 olmasını beklerdim. Bundan önceki bowling turnuvası aklıma geldide sanki daha çok kişi gelmişti oraya. Bence çok yazık. Mesela bu modeller hakkında birileri ile konuştuğumda bilmedikleri için benim oyuncaklarla işim olmaz diyor. Tutuyorum kolundan foruma sokuyor. Sadece rc resim galerisine giriyoruz. İlk açılıştaki resimden sonra bitiyorlar. Sonra bir anda fikirleri değişiyor. Buluşmalar bence çok ama çok önemli bu hobinin yayılmasında.
Bu forum bunu haketmiyordu. Bazı kişiler menfaatleri olmadığı halde çok emek harcıyor. Bu emeklerin boşa gitmemesi lazım. Ben kendi adıma çok üzüldüm. İnşallah bir dahaki buluşmada çoğunluk sağlanır ve millet birlik beraberlik görür..
Son olarak ;
http://img20.exs.cx/img20/5595/pv_294141606b9758315bbb353a4b10a10f973c2f21.jpg