Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Californi4
06-10-2007, 18:47
Arkadaşlar ben daha yeni başlıyorum bir tane araba buldum xmods lancer evo tüm parçaları yanında verilio + piller 140 ytl vercem.Sizce iyimi bu fiyata daha güzel araba bulabilirmiyim yardımcı olursanız çok makbule geçer.Şimdiden teşekkürler!! :)
mezarlık güll
12-10-2007, 15:57
ben de x-mods a yeni başladım ve bazı soruklarım olacak yeni başlık açmak yerine böle bi başlığa yazayım dedim.ölece hem forum kirlenmez hem de benim aldığım parayı da sana söleyerek bir kıyas yapmış olursun
ben
-4wd kitli,amortisör ve yay modifiyeli-stage 2 motor takımı(kullnılmış) bir şasi
-hiç kulanılmamış kutusunda stage 1 motor takımı
-kullnılmış drift ve normal lastiker
-16 tane jant
-kablo kopuk ve bazı yerleri kırık olan şu anlık 2 wd olan bir şasi
-arabanın kritik kırılma noktalarının yedek parçaları
-takılmaya hazır 4wd kiti
-skyline-supra ve mustange kep ve modifiye takımları(full)
-2 adet kumanda takımı(kristal ile birlikte)
bnunlara toplam 180 verdim
mezarlık güll
12-10-2007, 16:01
şimdi gelelim benim msorularıma
1-)forumda aramalarıma rağmen bulamadım şu dönüş provbelmini giderecek olan modifiye nasıl yapılır?
2-)kumanda sol el için nasıl ayarı yapılır
3-)rot ayarını kumandadaki 2 tuştan yapacam fakat nasıl anlamadım(klavuzda arabayı ters çevirip mkumanda da araba sağa çekiyorsa sola aksiyse tersini yapın diyo)
4-)2. şasimin tekerleklerini kıstıran o küçücük siyah vida kırıldı.yerine de bişi bulamadım ne yapablirim?o parçayı nasıl temin edebilirim.
1)şahsen ben bir sürü gördüm cavabı
2)kumandada sol el için ayar diye bişey duymadım ben :)
diğerlerini bilmiyorum
DeLLyCeM
12-10-2007, 16:10
şimdi gelelim benim msorularıma
1-)forumda aramalarıma rağmen bulamadım şu dönüş provbelmini giderecek olan modifiye nasıl yapılır?
2-)kumanda sol el için nasıl ayarı yapılır
3-)rot ayarını kumandadaki 2 tuştan yapacam fakat nasıl anlamadım(klavuzda arabayı ters çevirip mkumanda da araba sağa çekiyorsa sola aksiyse tersini yapın diyo)
4-)2. şasimin tekerleklerini kıstıran o küçücük siyah vida kırıldı.yerine de bişi bulamadım ne yapablirim?o parçayı nasıl temin edebilirim.
İyi bir arama yapamamışsın demek ki
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=8193
mezarlık güll
12-10-2007, 16:22
saolun.kumanda da sol el ayarını x-mods un resmi sitesinden buldum.ama orda benim göremediğim bir parçadan mıbahsediyo veya ben anlamadım.bilen varsda şöle şöle yap dese güzel olur.
mezarlık güll
24-10-2007, 11:02
forum ahalisi tekrar merhaba
elime 2. el satıştan hurda bir şekilde x-mods gen 1 geçti.
elimden geldiğince onardım lehimledim falan şimdi her şey yerli yerinde görünyor.
fakat nırmal çalışmıyor.
pillerden birini söküp taktığımda servo motoru hareketleniyor fakat motorda tık yok
servo motorunun hareketi de anlık
sizce sorun nedir????
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.