Orijinalini görmek için tıklayınız : cin mali sahte mcd... :)
MSenturk
15-10-2007, 22:34
bajanin kardesinden sonra simdide mcdnin kardesi hayirli olsun.... Mcdnin haberi varmi bilmiyorum ama cinliler yapcani yapmis yine....
Almayi dusunurseniz en az 20 tane birden almaniz gerekli :)
link
http://www.sports-in-china.com/sdp/317199/4/pd-1277190/3207283-640460.html
prinsdrift
15-10-2007, 23:45
bari arm'ların rengini değiştirselerdi:)
ceyhun34
16-10-2007, 00:22
yuh!!bu çinlilerden korkulur valla..yakında bizim hacıyıda kolonlar bunlar...zuhahahaha
ceyhun abi yakındır oda :D
herşeyleri kopya adamların ya :)
Scorpion_King
16-10-2007, 16:28
yüce rabbim bugünleri görmemi de nasip eyledi, dünya gözüyle Türk malı birşeyin kopyasının yapıldığını da gördüm. Aslında sinirlenilmesi gereken bir haber ama ben çok mutluyum:)
yüce rabbim bugünleri görmemi de nasip eyledi, dünya gözüyle Türk malı birşeyin kopyasının yapıldığını da gördüm. Aslında sinirlenilmesi gereken bir haber ama ben çok mutluyum:)
aynı şeyi ben yazıcaktım :) heyt bee gün geldi bizim malların da korsanı çıktı :D
:D:D:D valla doğru aştık kendimizi :D
tamamda mcdini sahtesi oldugunu nerden biliyosunuz mcd ye ait bir ibare yokki
butun parçaları mcd nin birebir kopyası. başka bişey olmasına gerek varmı?.
Piyasada satilan ve Cin mali taklit mallarin hangisinde KYOSHO,TMAXX vs yaziyor? Tabiiki hicbirisinde ,urune bakinca zaten nerden kimden calip cirpildigi belli....
prinsdrift
16-10-2007, 21:21
tamamda mcdini sahtesi oldugunu nerden biliyosunuz mcd ye ait bir ibare yokki
Mcd yerine Ncd falan yazmaları mı lazım ki MCD'nin çakması olduğunu anlamak için:D:D:D ilk bakışta bile MCD çakması olduğu anlaşılıyor parçaların şeklinden,renginden:D Bu Ncd işi de tam bizim Türk'lerin yapacağı iş ama o kadarını akıl edememiş Çinli arkadaşlar:D:D
MSenturk
20-10-2007, 22:43
Hadi cinlileri anliyorum adamlar herseyin sahtesini yapiyolar butun dunya biliyor bunu ama avusturalyalilardan bunu gormek garibime gitti....?
http://www.auctioncityaustralia.ashop.com.au/p/385331/15-scale-30cc-4wd-buggy--latest-product.html
Murat satici Avustralyali demek mal orda uretiliyor anlamina gelmiyor,zaten ilk verdigin linkteki aracla buda ayni resimden gorebildigim kadariyla.Avustralyadaki adamlarda Cindeki fabrikadan alip satiyorlar.
MSenturk
20-10-2007, 23:10
Cem bende dusunuyordum noktasina virgulune kadar ayni avusturalyalilar cinlileri ornek aldis diye dusunmustum ... :D
Abi perakende isinin icindesin sende,nerelerde ne uretiliyor,maliyetler,vs fikrin vardir.Bugun elektronik,oyuncak uzakdogu disinda uretilen kac yer kaldi...
gerçekten mutluluk verici bir olay türklerin kopyaladığını diilde kopyalandığını görmek üretiği bir şeyin
Süper vallahi ne denebilirki
orhantekkan
21-10-2007, 14:27
peki bu fiyatı pahalı değilmi avustralyalılardamı kazık atıyor millete yoksa :)
Helal Olsun Çİnlere :) Bu Kadar Çok Mcd Ye Benzetemezlerde BenzetmİŞler Valla :)
Araci benzetmek,hatta aynisini yapmak zor degil,kaldiki yeryuzunde ilk taklidi yapilan RC aracta bu degil,Smartech,Himoto,vs bir suru firma yillardir diger markalarin araclarini kopyaliyor zaten.
MSenturk
13-01-2008, 02:05
yedek parca olsun diye alinir bir tane
Rwd+rtr+RR=825ytl + posta
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330202960717&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.