Orijinalini görmek için tıklayınız : Yenİ İzmİr BuluŞmasi !!!
Arkadaşlar
28 KASIM PAZAR
SAAT: 12.00
(FUAR) LOZAN KAPISI ÖNÜ
BULUŞMA YERİMİZ Oradan alsancakta bir cafeye gidilecek
NOT: Bu buluşma sadece tanışma amaçlı olacak havaların bozuk olması nedeni ile rc lerimizi yanımızda getirmemiz eğlenceden çok bu havada biraz eziyet olacak bundan dolayı rclerimizi birsonraki buluşmada daha güzel bir havada hem eğlenme hemde birbirimizle kaynaşma amaçlı olacaktır ...
Gelcekler isimlerini yazarsa seviniriz.
1-cguckan
2-BaRCo
3-???
28 i olmaz aralık ayı benim için uygundur dershane sınawım war ogün.
1-cguckan
2-BaRCo
3-Görkem
4-??
arkadaşlar en azından bi tane rc olsa cok guzel olurdu incelerdik falanda yuk olur diye olmas herhal izmirde baya rc vardı tc3 falanda vardı daha bircok kişi gelirdi bence haberleri olsa
Rc var ama getirmek iş. Tc3 falan olsa getirirdim. Çantaya at getir. Ama t-maxx biraz ebat olarak büyük olduğu için biraz zor oluyor. Ama ileride kesin getiririm.
yaa olurda altında araba olcak atcan arkaya getircen anca ööle olur
dersane sınavın saat kaçta burak
benim içnde uygun lozan kapısı dimi.. bana uyar.. ben gelemicek olursam size bildiririm..
1-cguckan
2-BaRCo
3-Görkem
4-ooo (05368491105)
beyler telefonlarıda yazın.. bende listede olnaların var ama herkes kendisi yazsın buraya yazmak istemeyen olursa.. bana düşmess.. herkese iyi günler ben underground2 de yim..
saat 1 de sınbawa girecem
Can biz buyuk ihtimal babamla gelcez babamla gelirsek eger arabayla geliriz.sen nerde oturuyon sana uyarsa oralarda falan oturuyosan senide alabiliriz bu arada karsiyakadan gelcek varsa alabiliriz tabi babamla gelirsek ben otobusle falan tek başıma gelmek isterdim ama hem yolları bilimyom anca buyuk dershane yada sehitler caddesinin orayı biliyom oraya gelebilirim babamda biraz guvensiz nasıl insanlar falan diyo işte bilmeden gitme diyo isterseniz babama ısrar edip gelmemesini saglayabilirim ama nasıl gelcem fuarın orda degilde sehitlerde falan buluşsak aslında hem vapurla falan geliriz hem orda birsuru oturcak yer falan var.
Sırayla gideyim.
Burak sınavdan sonra sen bize telefon açarsın biz seni bir yerde karşılarız.
Görkem ben narlıdere sahilevlerinde oturuyorum. Akşam sahile çıktım mı karşyakanın ışıkları görünüyor:D Yani biraz uzağız. Arabayı bende getirmek isterdim ama belli olmanz aslında belki getiririm:D:D Biraz zor ama!
yaa bence arabalar pek önemli diil.. hem havanın ne olcağı belli diil.. daha sonra mayıs gibi falan bi daha buluşuruz o zaman arabalarla olur hem barco(barış) ehliyeti alırsa belki o zmana kadar alışır ailede izin verirse can (cguckan) arabayı getirebilir.. bence sadece tanışıp konuşsak yeter.. belki bi daha kine kadar çoğumuz da araba olcak.. belli olmaz.. gorkem bende şehitleri bilmiyom ama.. daha doğrusu biliyorum ama otobüsle gitmedim.. bana göre lozan kapısı önü en uygun..
şehitlerden oraya nasıl gidebilirim bilen varmııı
121 yada 120 otobusleri ordan geçiyomu
alsancak ta gitceemiz kafenin yeri belli mi yada buraya daha önce giden varmı.. nası bi yer.. adı ne.. barco galiba sen biliyosun bu kafe yi.. kafe yerine gene turkuaz a doğru gelinse.. acil cvp istiyorum.. ailem yaştan dolayı biraz sorun yapcak galiba çabuk arkadaşlar..
alsancak ta gitceemiz kafenin yeri belli mi yada buraya daha önce giden varmı.. nası bi yer.. adı ne.. barco galiba sen biliyosun bu kafe yi.. kafe yerine gene turkuaz a doğru gelinse.. acil cvp istiyorum.. ailem yaştan dolayı biraz sorun yapcak galiba çabuk arkadaşlar..:fisdua: lütfen çabuk olun..
BaRCo biliyor kafeleri falan. Ben cwp vermek isterdim. Arkadaşlar bir yere gitmek istiyorsak sizde bir fikir nereye gideceğimiz hakkında...
ben barco dün cepten msj attım.. o da dediki "hepberaber bir yerlere otururuz".. bence gende turkuaz a doğru gelinebilir yada agora,palmiye vs yerlerde oturulabilir hem yemek falan yeriz.. daha güzel hem de daha bilindik yerler.. bilmediğimiz bir yerlere gitmek çok mantıklı olmaz.. fikirlerinizi bekliyorum.. can bu arada cuma günü öğleden sonra 1:00-3:30 arası boşsan buluşalım senle en azından birbirimizi görmüş olur senle gideriz orda lozan ın önünde sorun olmasın.. bi kaç tane de kağıthazırlar lozanın önünde onları kaldırır bekleriz buluşma daha kolay olur..
arkadaşlar eğer isterseniz balçova AGORA da buluşabiliriz orada oturur birşeyler yiyip sohbet eder sonra gezeriz bana uygun sizlerede uygunsa çabuk cevap yazın onagöre buluşma yer ve saatini tazeleyelim karışıklık olmasın
bence uygun zaten yukarıdada yazıyo.. genede uzaktan gelen (k.yaka) arkadaşlar için daha ilerde buluşup geri dönebiliriz.. eğer AGORA yı bilmeyen varsa ki yoktur..
Evet agora bana da uyar babam falan gelirler orayı gezerler bizde birlikte oluruz yoksa bende baska turlu gelemicem
saat kaç olacak 12 yada 1 civarı nasıl
bence 11 bile olabilir.. ama farketmez isterseniz 9:30-10:00 bile olabilir tabi o saatte birileri uynık olursa :)..
bence 11 bile olabilir.. ama farketmez isterseniz 9:30-10:00 bile olabilir tabi o saatte birileri uynık olursa :).. bi de kimler geliyo kesin ve son liste:
- ooo (Oğuzhan Ö.)
- cguckan (Can)
- barco (Barış)
- gorkem (gorkem)
bir de buraki2 den haberi olan?
4 kişi miyis
ve ne kadar kalıcaz orda ben im henuz kesin degil
Gelmeye calışıcagım haber veririm size
Tamam arkadaşlar 4kişi buluşmayı yapıyoruz. Gideceğimiz yer Agora. Saat kaç olsun arkadaşlar! Saat 12 herkez için uygun mu?
bana uyar.. saçımdan ayakkabıma kadar siyah giyincem bitek içimdeki kazak lacivert olcak.. agora kapısının önü nası yer iyi bence.. oraya otururuz oraya gelenler telefonla konuşarak haberleşiriz artık ya.. onu da hallederiz.. gelmicekler sadece foruma diil bizim ceplerede msj la bildirsinler.. problem çıkmasın.. bende gözlük var ona göre.. daha kolay tanırsınız gerçi o kadar kişide gözlük var ama neyse.. işte ben orda tamamen siyahlı gözlüklü elinde telefonu geziyor olcam.. herkeze ok mu..
oğuzhan benim gelmem zor cuma günü çünkü ben üniversitede okuyorum. Dersler yüzünden bu saatte gelmem zor zaten sabah 9 akşam 6 ders var.
Arkadaşlar ben filmlerin olduğu tabelanın altında bekliyor olacağım.
can senin profilde 15 yaşında olduğun gözüküyo.. ben çok küçük kaldım yaa sorun olmaz dimi.. ben daha orta 2 deyim.. neyse artık olcak o kadar.. tamam o zaman filmlerin olduğu tabelanın altındayız dimi.. bide bu bahsettiğiniz dışarıdaki dimi..
iki gün sonra 16yı dolduruyorum 17den gün alıyorum:D
can bide artık nete girdiğinde icq yu açsana.. bnde hesap aldım senle msnde yok ööle olunca.. ıcq yu aç bari
eee sonuç olarak 17 yaşında nası üniversiteye gitcen sen.. bi kaç yıl erken mi başladın..
100kmh2sn
25-11-2004, 22:06
konuyu saptirmadan bulusma icin gerekli ayarlamayi yapmaya calisin
ooo biraz dikkat...
Arkadaşlar sonuçta 28 Kasım 2004 Pazar günü Saat12.00'de Agora alışveriş merkezinde buluşmayı yapıyoruz. Gelecek olan arkadaşların isimleri:
1- cguckan(can)
2- BaRCo(barış)
3- ooo(oğuzhan)
4- görkem(görkem)
Lütfen eğer aksi bir gelişme olursa yazın. Gelememe durumu falan.
agora da sinema tabelalarının orda.. oraya gelince birbirimizi telefonla çaldırırız.. hepimiz birbirimizin telefon nomarasını biliyo zaten..
Sinemaya gidermiyiz??Yada yemek falan ne yaparız
Bide izmirden sadece 4 kişinin gelecegini beklemezdim ne biliyi m en az 10 kişi falan olmalıydık yinede biz kendi aramızda konuşur kaynaşırız ilerideki bulusmalarımızda rc lerimiz olur inşallah
sen yine 4 kişi olduğumuza şükret 1 2 sene önce izmirden en fazla 1 2 kişi vardı ve buluşma falan hiç olmamıştı. İlk buluşma oluyor bu izmirde. Bugün 4 kişi yarın 40 kişi hesabı...
bence sinemaya gitmeyelim..
arkadaşlar konu çok dağılıyo bırakın şimdi sinemayı falan orada karar veririz saat 12 de agorada buluşuruz yanınıza biraz para alın ne yapcağımız belli olmaz ama birşeyler yeriz kesin neyse bende dağıttım konuyu :D :D :D
100kmh2sn
27-11-2004, 12:06
sen yine 4 kişi olduğumuza şükret 1 2 sene önce izmirden en fazla 1 2 kişi vardı ve buluşma falan hiç olmamıştı. İlk buluşma oluyor bu izmirde. Bugün 4 kişi yarın 40 kişi hesabı...
aferim can aynı benim gibi düşünüyorsun, önemli olan ilk adımı atabilmek,işallah gerisi gelecek
inşallah, gerisinin gelmesi ümidiyle. Keşke towerdan parçalar gelseydi de bizimkilere t-maxxi bi gösterebilseydim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.