PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

Enforcer
22-11-2004, 17:36
Herkese selamlar,
Internette elektrikli model ucak videolarini hayranlikla izlerken,kendimi bir anda nitro on road rc siparisi verirken buldugum,arkasindan Hobbyrc forumlarina rastlayip bu isin sadece araba siparis edip gaza basmak olmadigini ogrendigim icin hobbyrc ye cok tesekkurler.Siparisimi ertesi gun iptal ettim.O gunden sonra neredeyse forumdaki butun postlari okuyup bu isin teknik kisminin onemini anladim.
Ankaradayim,fen fakultesi mezunu bir matematikciyim,yakin bir zamana kadar,bir muhendislik sirketinin Dogu anadolundaki santiyesinde calisiyordum.Rc teknikteki arkadaslarin ,eski ve yeni forumlarda ki yazilarini dikkate alarak gecen hafta bir off/road siparisi verdim.Kutumdan sansima ne cikicak cok merak ediyorum :)
Bilgi paylasiminin bu kadar cok oldugu bire forumda olmak guzel
Tesekkurler

Walkman
22-11-2004, 18:04
Aramıza hoşgeldin........
Acaba ne model bir şey sipariş ettin?Adı ne?

100kmh2sn
22-11-2004, 18:18
Ailemize hoşgeldin,
Başlangıç için izlediğin yol tek kelimeyle harika. Yeni başlayacak her arkadaşın böyle yapması gerekiyor ki yanlış tercihler yapılmasın.

Seni sık sık aramızda görmek isteriz. Saygılarımla

umitp
22-11-2004, 18:40
bencede cok iyi baslamissin hele ewski forumada okuman cok iyi birsey seni icin bende bir off-road ve on-road a sahıpım off road um savage 25 sen ne sıparıs verdın acaba nıtor mu yoksa benzınlımı?

Enforcer
22-11-2004, 20:17
T-maxx,Revo ve Savage arasinda cok zorlandim,Revodaki bahsi gecen problemler den dolayi su an icin tercih etmedim diger ikisi arasindan ise savage 25 rtr sectim,bugun yada yarin gelecegini saniyorum.

umitp
22-11-2004, 21:19
oooo cok iyi bir secim yapmissin savageden cok memnun kalacaksin cunku bende cok memnunum

SLiPKnOTh
22-11-2004, 21:20
ya bana şey gibi geliyor..t-maxx ile savage biraz monster oluyor,atlamak ve uçmak için iyi araçlar ama bu yapıya göre hantal gibi duruyorlar biraz ama revo nun yapısı zaten bunlara müsait olmadığı için size güçsüz geliyor..bence revo daha asfaltlık ve kumluk bir araba..bu tamamen kendi oynayış stili,zevkinize bağlı birşey..(bu araçların hiçbirin kullanmamış olup sadece video ve söylenenlere göre yazdığım birşey hatam varsa düzeltiniz ki zaten mehmet abi off road kısmına detaylı açıklamayı yapmış sağolsun)..mesela ben revoyu daha çok sevdim yol tutuşu ataklığı çevikliği hoşuma gitti (belki de onroad ları sevdiğimdendir) ama t-maxx ile savage daha oturaklı araçlar yani bin üstüne götürsün seni :)

!Amorfy.BaRoS+
23-11-2004, 12:37
Buggylere bak yiğitcim...

ooo
23-11-2004, 13:27
meraba.. aramıza hoşgeldin.. hiç eksik olmaman dilekleriyle OĞUZHAN..

omer_yildir
23-11-2004, 15:54
hos geldın foruma ankardan katılanlar ıyıce artıyor sevındırıcı:)

YoL_GezeR
27-11-2004, 17:40
Foruma hoşgeldin iyi seyirler...

denizfeneri
30-11-2004, 13:25
Aramıza hoş geldin başlamak için en iyi yolu seçmişsin. Böylece hata yapma riskini azaltmış oldun ve gerçekten istediğin arabaya en uygun fiyatla sahip oldun. Diğer yeni başlayacak arkadaşlara örnek olman dileğiyle...

Enforcer
30-11-2004, 22:46
Tesekkur ediyorum,heralde bu aracin ordan son siparisini veren kisi oldum,henuz elime gecmedi ama olsun.Bu arada rica etsem bu ankara gümrük(yenimahalle) hakkinda bilgisi olan bir arkadas varsa bi zahmet ozelden ulasirsa cok sevinirim.Ogrenmek istedigim bir kac konu mevcut ,oradaki dayilar ve amcalar biraz sinirli galiba :hımm: pek muhattab olmuyorlar.
Kolay gelsin