PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.o.r.a

oki
22-11-2004, 22:17
arkadaşlar gorayı seyredenlerden görüşlerini alalım

filmde bayağı bi reklam yapılmış yedigünün reklamı mükemmel
filmdeki küfür konusuna gelince e biraz küfürlü olmuş millette zaten onlara gülüyo.
bir iki sahne dışında öyle yarılarak güldüğümüz birşey yoktu...

uçarlar
22-11-2004, 22:39
valla güzellik göreceli bir kavram beyenenlerde var beyenmeyenlerde

platy
23-11-2004, 05:30
bence güzeldi. beklediğim kadar gülmedim film sırasında ama filmden sonra replikler aklıma geldikçe filmdekinden daha fazla güldüm

100kmh2sn
23-11-2004, 10:27
Beklenildiği kadar güzel değildi, yarıla yarıla gülemedik.

cguckan
23-11-2004, 10:47
Arkadaşlar ik üç kişi değilde yedi sekiz kişi giderseniz daha çok gülüyorsunuz. Grupta biri gülmeye başlayınca kendinizde yıkılıyorsunuz. Şahsen bizde öyle oldu. Filmin bilgisayarla yapılmış sahneleri güzeldi.

ooo
23-11-2004, 12:09
doğru bilgisayarlı sahneler oldukça güzeldi yabancı sahneleri aratmadı.. reklamlar aralar çok güzel sıkıştırılmıştı.. yedigün birde o avea uydusu varya.. arif(c.yılmaz) ın elindeki telefonun açılışında avea nın amblemi çıkıyo.. ince espriler vardı.. ve tabiiki amerikanlara göndermeler.. filmin sonundaki seslenişte söyledikleri bunu açıkça ortaya koydu.. birde o uçan motor gibi şeyleri verdikleri adam 100$ ı verince almaması "bununla git ciklet al sen" demesi ve 20milyon TL yi alıp "işte bu oldu" demesi.. lazer ışınından sigara yakma ve havadaki o hareketten bahsetmiyorum bile.. arif ile ceku(gerçek adını bilmiyorum) öpüşmek üzere filmin EN romantik sahnesinde diğer Türk Bob Marley Faruk (faruk tan emin diilim arkadaşımızdan gelen zorrt şeklindeki ossurma sesi tam "Türk ERKEKİ" imajını vermiş.. güzeldi daha da güzel olabilirdi..

platy
23-11-2004, 15:54
arifle ceku nun sucuk ağaçlarının olduğu ormanda öpüşme sahneleri ve bob marley faruk sahnesi sırasında baya güldüm ama :D

ooo
23-11-2004, 16:05
o sucuk ağaçlarının olduğu yeri set ekibi hazırlarken (çekimden bi gece önce) yaklaşık 2.5-3 saat uğraşmışlar ve sonraki sabah geldiklerin sucukların büyük kısmının olmadığını görmüşler.. az ilerden gelen köpek seslerini takip ettiklerinde ise 4-5 kçpeği sucukları yerken görmüşler.. köpekleri kovup tekrar yapmaları bi 2.5 saat daha sürmüş.. muhtemelen köpekleri gördüklerinde :( den binlerce kat kötü olmuşlardır..

umitp
23-11-2004, 17:49
valla ben sahsen beyendim ama gercektende oyle yarila yarila gulemedik genede guzeldi ne diyeyim ama tabikide daha guzel olabilirdi

Penny
24-11-2004, 11:41
vallai güzeldi bence eglenceliydi :D

cepcity
24-11-2004, 11:59
şahsen filmi çok beğendiğimi ve yarılarak güldüğümü söyliyemem tmm çok güzel bir film yapmıslar tamamen güldürmeye yönelik bir film ama filmdeki espriler üretken deil ya bazı filmlerle alay etmişler ya abuk sapuk espriler atmıslar zaten millet söyledikleri küfürlere gülüyor bence bu filmin 2. si çekilip her an gülebilceğimiz üretken esprileri yapmaları gerekir. bu arada oı sucuk esprisi harbi çok komikti geberdim diebilirim ayrıca prenses ÇOCİ de acayip güzel biriydi aşık oldum (özge özberk ) :=)

umitp
24-11-2004, 15:46
dogukan ask tan adini bile unutmussun o COCI deil de JEKU ydu :D

cepcity
24-11-2004, 19:07
vala yaw :D dooru :D şimdi hatırladım.
ya am gora 2 olmalı ve öle bi olmalıki herkez her saniye yarılmalı ya böle bi film şu ana kadar çıkmadı bitane çıktı ondanda her saniye yaılamadık oda kabe bizans ve gora işte

YoL_GezeR
24-11-2004, 20:30
arkadaşlar gorayı seyredenlerden görüşlerini alalım

filmde bayağı bi reklam yapılmış yedigünün reklamı mükemmel
filmdeki küfür konusuna gelince e biraz küfürlü olmuş millette zaten onlara gülüyo.
bir iki sahne dışında öyle yarılarak güldüğümüz birşey yoktu...
Küfürlü sahneler hayatta olan şeyler. Ben filmi izlemedim vizelerden dolayı ama gazetede okudum. Baktım goradan replikler yazılıyor bende başka konuya yazdığım replikleri buraya yazayım..
- Apollo 31 napıyorsunuz orada bu duman da ne?
l Mangal yakıyoz güzel kardeşim. Hapla olmaz ki bu beslenme işi.
- Turkship IA22BC23 motorları kapattınız, bi sorun mu var?
l Yok be Hostoncuğum, Jüpiter çekiyo.. Zaten boşa aldım, fazla yakmasın alet. Houston, Challenger Houston..
- Ne var lan?
l Ruslarla kenetlenmemize olanak yok.
- Neden Challenger?
l Hanım kızıyor: 'Burada kenetlendiğin yetmiyor mu Ruslarla bi de orda kenetlencen' diyo...
l Hustin.. Mars'ta hayat yok abi.. 9 dedin mi yatıyo herifler. Canımız sıkıldı.. Dönüyoruz biz yaa.
l Hüstin, ilk yardım çantası nerdeydi ya?
- Yine ne b.k yediniz lan?
l Ya geçenlerde Uşak'ta taşa tuttuğumuz uzaylılarla karşılaştık da. Tanıdı bizi ib..ler. Kırdılar Cemal abinin fanusunu.
l Hüstın.
- Efendim.
l Vali Bey'e söyleyin, yarın okulları tatil etsin. Kar geliyo, ben gördüm..
l Hüstın?
- Noldu Apollo.. Apollo noldu?
l Aya inemiyoruz?
n Neden, modül mü bozuldu?
lYok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış.
l Houston, bi problemimiz var?
- O zaman hep beraber tekrar edin: 'Eşhedü en laa ilahe..'

Filmi benim gibi izleyemeyenlere fragman gülmesi için yeterli olacaktır
Gora Fragman (http://www.gorafilm.com/movie.asp?syf=fragman&media=wmv&boyut=medium&lng=tur)

cepcity
24-11-2004, 20:40
bu repligler yazıldı 2 senedir ama filmde bunların hiç biri yoktu galiba haberlerde filmin yarısının devlete satılmadıgı ortaya çıktı ya sanırım o bölümlerde bu sahneler vardı keşke bunlarda olsaydıda daha komik olsaydı.

axi_welet
24-11-2004, 20:46
yolgezer bu verdiğin repliglerin çoğunu hatta hatırladığım kadarı ile hiçbirini duymadım.filmde çok kare atlandı gibime geldi.olaylar bence çok çabuk gelişti.yinede güldük ama beklediğim gibi bir film değildi maalesef...

YoL_GezeR
24-11-2004, 20:47
bu repligler yazıldı 2 senedir ama filmde bunların hiç biri yoktu galiba haberlerde filmin yarısının devlete satılmadıgı ortaya çıktı ya sanırım o bölümlerde bu sahneler vardı keşke bunlarda olsaydıda daha komik olsaydı.
Hadi ya. Bu filmin çıkartılan yerleri var diyorlardı. Bunlar mı acep :confused:

cepcity
24-11-2004, 21:03
evet
hatta filmin çekilen yerlerinin YARISI devlete verilmemiş yani bu film için yarılacaz gülmekten ölecez dedikleri yerler verilmemiş devlete yani bize izlettikleri bölümler fasafiso yerler hatta gora da bi yer varmıs üst üste çekmeye çalışmısla2 gün ama 5 snlik yeri 2 günde çekemediklerinden gülmekten yonetmen bile goranın çekinmlerine 1 hafta ara verilmiş sırf bu 5 snlik bölüm için sizce böle bi bölüm suanki gorada varmı :)

cepcity
24-11-2004, 22:35
bu arada GORA nın jenerik müziklerini internetten bi adresten full albümü indirdim acayip jenerikleri var mesela GIRIS sarkısı ve YAZILAR adlı şarkı 5+1 EAX lı AUDIO GY ses kartımda ve logitech tanesi 40 WATT uydulu hoparlorlede dinliyorum full ses vala camlar fln şişio ve inanılmaz manyak şarkı hele YAZILAR resmen o filmde olmak istiyo insan :) ha film dandik ama :D

umitp
25-11-2004, 15:57
bendede cd si var repliklerin arkadasim getirmisti duruyo hala bi tane disco da calinan muzik vardi film de kactiklarinda o var baya guzel

yigit1905
25-11-2004, 19:41
ben logar a arif montajı gördük derken yaptığı ve havaya zıplayıp yavaş çekimde yaptığı harekete bittim o sucuklu sahnede iyiydi

torlak_t
14-03-2005, 20:58
Bana komik gelen yer Logar'ın ordaki bi kıza "Tüm kalkanları indir" demesiydi :yuppiyuv:

Lancer
15-03-2005, 13:38
ben geçen gün dvd'den izledim.. (bu film için sinemaya gitmeye deymez diye düşünmüştüm, doğruymuş.. ayrıca dvd'yide bi arkadaş verdi, yoksa onada para verip izlemezdim.) güldüğüm yerler oldu tabi ama genel olarak oldukça vasat bi filmdi bana göre. izlemezseniz bişey kaybetmeyeceğiniz türden bir film..

Cydia
15-03-2005, 14:39
Sonuçta ortadaki emek bir türk emeği.. amerikan filmleri yada diğer filmlere vereceğiniz parayı türk emeğine vermeniz daha doğru bence...

daha iyisinin olması için bu adamların bu işten daha çok kazanması lazım...

sizin gibi düşünenler yüzünden türk sineması korsan satıcıların eline düşüyor, daha iyisinin olması için ilerleyemiyor...

helios
07-12-2005, 19:41
ben sahsen 24 kere izledim bir gunde 2 kere izledigimde olmustu ama izledikce dahada komik geliyor bi deneyin sizde farkedersiniz.artik replikleri ezbere biliyorum eheh ara sira ise yariyor...

DeliRc
07-12-2005, 20:06
bnm güldüm bölüm ise alsana arkdaş getirdim oynamak istersen gel pilleri bende :D zuah

döngel karhanesini deneseniz ?

bymetinay
12-05-2006, 11:40
2 kere gittim walla çok harika koptum ilk defa bir filmde.
Bundan önce en fazla Aman Tanrımda gülmüştüm ama bu daha komikti:D :D :D

savagegarden
12-05-2006, 11:52
2 kere gittim walla çok harika koptum ilk defa bir filmde.
Bundan önce en fazla Aman Tanrımda gülmüştüm ama bu daha komikti:D :D :D

Aman tanrım tartışmasız en komik filmdir,
hele köpeğin tuvalette gazete okuması sahnesinde gülme krizine girebilirsiniz :D

MéZéC-İ
12-05-2006, 12:04
fılm orta derecelıydı bence. ama genede guzeldı. ben daha çok fılm sonrasında replıkler aklıma geldıkçe guluyordum :D