Orijinalini görmek için tıklayınız : garanti
encrypted
23-11-2004, 17:10
bu model satın aldıgımızda bunların herhangi bi grantisi varmı mesela kumandanın,yada aldıgımızda bozuk eksik gelrise ne yapacagız böyle bi durumla karsılasan varmı
100kmh2sn
23-11-2004, 17:34
yurtdışından alışveriş yapıyorsan garanti diye birşeyi pek düşünme, fakat siparişinde eksik gelen veya arızalı gelen bir ürün için aldığın yerle irtibata geçebilirsin. Mesela ben Towerdan yaptığım bir alışverişde kutudan birkaç parça çıkmadı, mail attım ve eksik olan parçaları 1 hafta içinde bana gönderdiler
yurtiçindeki satış firmalarında garanti,bozuk, arızalı parçalar için durum nasıl olur bilemiyorum
yigit1905
23-11-2004, 17:37
bende nosram dominator esc var ömür boyu garanti doldurdum falan kağıdı çok iyi satan firma onlara geri yolluyor bozuğu bende direk yenisini alıorum.hiç kargo ödemeden
mrserhan
23-11-2004, 17:37
bi arkadaaş alyan takımı almıştı. kırılmazlık garantisi vardı. alyan takımı kırıldı ve kargoyla amerikaya geri gonderdi odaa. yenisini gondermiş olmaları lazım.
100kmh2sn
23-11-2004, 17:47
ben parça olarak değilde daha çok kit olarak satılan arabalardan veya modellerden bahsettim, parça olarak garanti veren yerlerin olması güzel ama her firma böyle bir garanti veriyormu acaba ?
mrserhan
23-11-2004, 17:52
dediğin gibi yerinden yerine değişiyordur.
ama uluslar arası ticareti kendine hedef edinmiş firmalar bence garanti olayına da onem verirler dusuncesindeyim.
Mesela ; Futaba 1 yıl garanti veriyor.Kutunun içinden bir form çıkıyor , doldurup geri gönderiyorsun onlarda sana belli bir süre içerisinde garanti kağıdı yolluyor.Ben kumandayı tower dan getirmiştim....
daha önce forumda bi arkadaşımıza olmuştu.. oda tower a mail attı.. cvp olarak olumlu cvp almıştı.. ama galiba kargo ödedi.. yanlış hatırlamıyorsam..
garantı bazı urunlerde var ama mesela esclere 2 ay garantı verıyorlar ama mesela kısa devre oldu veya ıslandı bozuldu garantı dısı sayılır yane onun ıcıın garantıu ısı bırazz zorlu ıstırr
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.