Orijinalini görmek için tıklayınız : nfs underground 2 online..
slm arkadaşlar underground2 yi yükledim oynuyorum iki sorum var:
-arabayı nerde boyatcam,
-online nası oynanıyo,
tşkler..
grafik shoplarda boyatıyorsun. Kırmızı içi dolu daireler. Online konusuna gelince bir patch yüklüyorsun ea gamesten. Ama benimde sorunum var. Herkezde hata veriyor patchi yüklerken kopya oyun olduğu için problem olabilir.
100kmh2sn
24-11-2004, 15:37
Online oynayabilmek için lisanslı oyun satın almak gerekiyor
yani bizdeki oyunlarla oynayabilmek için hiçbi yöntem yok mu..
100kmh2sn
24-11-2004, 21:20
benim bildiim yok
orjinal oyunda bi Serial Number veriliyor onunla online oynama imkanin oluyor
bazı sitelerde bu tür şifreler veriliyo bunlar da bulsak olur herhalde dimi.. yoksa genede registration falan isticekmi.. acaba neyse yaa.. çözüm bulan olursa güsel olur..
Bu konu, illegal-hack-warez vs'ye girmeye başladı. İsterseniz burada keselim...
doğru.. neyse sonuç olarak orjinal oyun alamadığımızdan ( yada almadığımızdan) biz gene career a dvm edelim.. herkese güsel yarışlar..
Car_Maniak
25-11-2004, 22:01
valla benim oyunun icinde crack cıktı bi register code veren bi program cıktı onunla beraber online oynayabilir miyiz acaba? var mı bizim sitede oynayan?
100kmh2sn
25-11-2004, 22:05
car_maniak yukarda orjinal almazsan online oynayamazsin diye yazmistim.
Car_Maniak
26-11-2004, 00:18
tamam saol sukru abi... ps2 de cıksın da oynayalım artık orda da :D ya benim laptop aslında yeni yani 3 4 aylık fln guzel bi makine sonra underground u da kaldırcak kapasitede ama benim civicle giderken sanki takılıo gibi kare kare gidio gibi anlayamadım gitti ya.... 1024 x bilmem ne de oynayınca bi de level of graphics i biraz acınca takılmaya baslıyo... napmam gerekio bilen var mı?
Makinanın grafik kartı yeterince güçlü değilse, oyunda Frame-rate düşer ve saniyede ekrana basabileceği görüntü miktarı azalır. O yüzden fazla detaylı ve hareketli görüntülerde takılma varmış veya kare kare gidiyormuş gibi görünür, yani makinanı biraz kasar. Oyunu 800X600'de oynamayı dene, grafik detayları (mesela yol kenarındaki ağaçları, gökyüzündeki bulutları vs) azaltmayı dene, arabalar üzerindeki yansıma efektlerini falan kaldırmayı dene, böylece grafik kartına düşen yükü biraz azalt. Muhtemelen bunları yapınca daha hızlı ve yumuşak görüntüler oluşacaktır...
Car_Maniak
27-11-2004, 16:46
ya orası oyle de benim ekran kartı falan istenilenin ustunde. anlamıyorum cunku bazı arkadaslarımda daha dusuk donanımla daha ii oynanabiliyo...
ya orası oyle de benim ekran kartı falan istenilenin ustunde. anlamıyorum cunku bazı arkadaslarımda daha dusuk donanımla daha ii oynanabiliyo...
sendeki yavaslık buyuk ihtimal laptopunun 1024*768 de 60Hz. :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: rate olması (ekran ayarlarından daha yuksek hz. e cıkarabiliyosan iyi olur mesela 80-85 Hz.)yani lcd ekranının saniyedeki yenileme sayısı 60 bu neden le o yavaslık normal, monitorlerde dalgalanma lcd likit kristal ekranlarda da yavaslık olarak blurlu bir goruntu olusmasına neden olur. laptopunu normal bir monitore bagla bakalım bir fark olacakmı ?.
arkadaslarının donanımını kastederken sanırım desktop bilgisayarardan bahsettin.
Car_Maniak
28-11-2004, 21:23
yok bi tanıdıgın bilg de 64 mb benimki de 64 mb ama abim orda daha hızlı olduunu söyledi. bu bahsettiğin 65 80 dedidigin hızla oynasam bi zararı olur mu?
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.