Orijinalini görmek için tıklayınız : mini-z direksiyon sorunu
peugeot_406
07-11-2007, 02:31
merhabalar
pistte donerken sol tarafa direksiyonu kırdıgımda geri toplamıyor duzlenmiyo kesinlikle ama sağda sorun yok neden olabilir dişlileri temizledim ama aynı toplamıyo kesinlikle yardımcı olursanız sevinirim
DeLLyCeM
07-11-2007, 03:10
merhabalar
pistte donerken sol tarafa direksiyonu kırdıgımda geri toplamıyor duzlenmiyo kesinlikle ama sağda sorun yok neden olabilir dişlileri temizledim ama aynı toplamıyo kesinlikle yardımcı olursanız sevinirim
Steering Pot yani potansiyometreden kaynaklanan bir problem temizlersen sorunun hallolur ama tavsiyem tamamen değiştirmendir. Temizlemek için electronic contact sprey kullanmalısın...
http://shop.tinyrc.com/d_images//ATO-IC005-a.jpg
peugeot_406
08-11-2007, 02:35
dediğin gibi yaptım yardımın için tesekkur ederim ama sorun hala aynı potansın üstüde kac ohm yazdıgı okunmuyo kac kohm oldugunu biliyormusunuz bide elektronik parca satanlarda bulabilirmiyim yardımlarınız için tesekkurler
DeLLyCeM
08-11-2007, 02:39
dediğin gibi yaptım yardımın için tesekkur ederim ama sorun hala aynı potansın üstüde kac ohm yazdıgı okunmuyo kac kohm oldugunu biliyormusunuz bide elektronik parca satanlarda bulabilirmiyim yardımlarınız için tesekkurler
5K ohm potans, Bu aracın parçalarının satıldığı yerde uygun fiyata satılıyor.
peugeot_406
11-11-2007, 01:57
5K ohm potans, Bu aracın parçalarının satıldığı yerde uygun fiyata satılıyor.
parcayı bulamadım ama sorunu hallettim temizledim iyice yardımın için teskkurler
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.