PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapali Mekanda Ep BuluŞmasi

kertenkebelek
10-11-2007, 11:09
Arkadaşlar artık kış geldi.Benzinliler rafa:)Elektrikli araçlarımız ise alışveriş merkezlerinin otoparklarında sürülmeye hazır.Her hafta Bir yerde buluşsak gerçekden hoş olur.Şuan ben ve bir arkadaşım haftaya cumartesi ankamall un otoparkında buluşucaz.Zemin epoksi kaplı,tozlu ve pürüzsüz.Bir fırça darbesiyle tozlarıda gidecekdir.Daha iyi bir yer bilen varsa eklesin.Birlikde drift yapar gazlarız.
Herkezi bekliyoruz.:cool:

atinch
10-11-2007, 18:11
Merhaba Andaç,
Haftasonları Alışveriş merkezleri hıncahınç dolu oluyor. Bence çok rahat edemezsiniz oralarda. Bence daha az yoğun olan yerlerde buluşmalar düzenleyin.

kertenkebelek
11-11-2007, 02:02
Yok Atınç abi ben her hafta büyük migrosun kapalı otoparkında kullanıyorum onun dip taraflarında çok genişve boş yerler oluyo,hatta bi ara her hafta gidip tt-01 le drift yapıyodum :)

RcMaNiAc
17-11-2007, 10:41
Valla Andaç düzenleyelim süper olur zaten artık havalar yüzünden dışarlarda süremeyeceğiz..Düzenleyelim bi buluşma bol bol drift yapalım:D..

kertenkebelek
17-11-2007, 14:57
ben yarın bi aksilik olmazsa ankamall ın koçtaşın hemen altındaki kapalı otoparkda aracımı sürüyor olucam.

atinch
17-11-2007, 20:29
E hani bize katılacaktın ??? Ahlatlıbel'de ????

atom_edo
18-11-2007, 13:35
İyi günler arkadaşlar.en sonunda benimde bi rc aracım oluyor.Aracı aranel nickli Murat Bey'den satın aldım.TT01-D!!!! Bir aksilik yaşanmazsa yarın elimde olacak.Sizinle buluşup drift yapmayı ben de çok isterim(gerçi şimdilik drift yapacağımı zannetmiyorum ama).Merak ettiğim konu ise ankamall hafta sonları çok kalabalık oluyor.Araba park edecek yer bulunmuyor.Peki siz o kalabalıkta nasıl rcyi sürüyorsunuz ve ordaki görevlilerden bir tepki alıyor musunuz? cevaplarınız için teşekkür ederim

kertenkebelek
20-11-2007, 16:48
atınç abi ne senin yanına nede ankamall e gidebildim arabanın diffi gitti:) ama bu hfata sonu bişeyler yapmayı planlıyorum.Mesela cumartesi ankamalle pazarda ahlatlıbel'e.atom_edo merhaba,bu kalabalık olma mevzusunu şöyle açıklıyım koçtaşın hemen altındaki park yerinin kullanılmayan bölümleri var ben bi araorda heli felan da uçuruyodum.Orda kullanıyorum ben ve güvenlikden yana şu ana kadar bi sıkıntım olmadı,arabada 10 dk da bir geçiyo zaten oda 1 tane felan.Hiç bir sıkıntım olmadı şuana kadar.Ama alternatif olarak arcadium olabilir.Yeni taşındık bizde o tarafa ve orasıda çok rahat görünüyo.Evimin hemen yanı olduğu için kendi pistim gibi kullanıcam artık orayıda :) dediğim gibi bi hafta sonu gidip bakalım mekana birlikde drift yapar video felan çekeriz.Zevkli olur.Ne zaman buluşacağımızı nerde buluşacağımızı felan yazalım.uygun bi zaman söyleyin onun üstüne kuralım işde

atom_edo
01-12-2007, 15:03
Bugün ya da yarın ankamall da buluşalım mı?

alposs
17-12-2007, 11:03
Yakın zamanda bir buluşma olursa bende katılmak isterim

CmrHun
22-12-2007, 17:01
Ankamall de yapalım güzel bir buluşma.
hem sizlerle de tanışmış olurum :cool:

spawncem
22-12-2007, 21:11
ben de warım oursa tabii

alposs
27-12-2007, 22:49
Bu cumartesi (29 Aralık) bii yerlerde buluşma ayarlayamaz mıyız?

Herkez özelde veya msn'de mi konuşuyor?

denizfeneri
31-12-2007, 16:10
Bir kaç sene önce akköprü migrosta ep kullanmaya yeltendik. Anında güvenlik yanımızda bitti ve engel oldu. Gp kullanmamıza izin vereceklerini hiç sanmıyorum. Sorun çıkarmazlarsa pek güzel olurdu. Katılım olursa ve güvenlik ses çıkartmazsa seve seve gelirim...

MinesGTR
31-12-2007, 16:50
alisveris merkezi otoparklari olarak
biz armada nin 3.kat kapali otoparkinda cok ep oynadik
hatta dun arcadiumda insanlar ve arabalar olmasina ragmen gp kullandik ortalik toz duman olmasina ragmen kullandik hatta guvenlik geldi bakti hicbisey demeden gitti...
kisacasi armada ve arcadiumda surekli oynuyoruz sorun cikacagini sanmam ama illaki topluluk halinde bircok ep ve gp cikarsa eminimki problem her avm de olur

denizfeneri
31-12-2007, 16:55
İyi o zaman bir birimize haber vermeden gizlice kullanırız arabalarımızı! Off sıkıcı bir durum. Hava soğuk pistler kapalı, açık olanlarlar modifiye diye almaz, bir araya gelsek güvenlik kovalar. Şu hale bak. En iyisi akvaryum almalı...

WhiteWolf
31-12-2007, 17:48
eee buluşma ne zaman olcak bende gelirim

MinesGTR
31-12-2007, 19:45
İyi o zaman bir birimize haber vermeden gizlice kullanırız arabalarımızı! Off sıkıcı bir durum. Hava soğuk pistler kapalı, açık olanlarlar modifiye diye almaz, bir araya gelsek güvenlik kovalar. Şu hale bak. En iyisi akvaryum almalı...

bu aralar finallere calisirken gokart pistine ugramayi dusunuyorum
kapali bolumunu gecen sene kullanmiyorlardi...
eger ikna edebilirsem orada bi bulusma ayarlayabiliriz

alposs
01-01-2008, 11:09
Ambrosia AVM var, Çukurambarda Mavi Bilgisayarın olduğu bina, onun park yeri asfalt belki orada olabilir -2 ve -3'te pek araba olmuyo hem EP hem GP kullanılabilir durumda, ama sütunlar birbirine yakın biraz. Güvenlik sorun çıkarmaz sanırım, yani bişeyler ayarlayabilirim.

Yeni yılınız kutlu olsun...

KaanBerk
06-01-2008, 19:57
bende seve seve katilirim araniza:D yer mekan sorun degil...

CmrHun
11-01-2008, 14:36
1/16 2 araç ile 30 dk boyunca Batıkent gimsa 2.kat otoparkında vakit geçirdik...
eğer araçlarımızı çocuğuna elletmediğimiz adam güvenliği uyarmasaydı daha da kalırdık...
sağolsunlar genede onlar için problem olmadığını ancak uyardıklarını söylediler...
zaten şarjımız da bitiyordu ayrıldık.:)

bu gün tt-01 i kullanmaya gitmeyi düşünüyorum ancak aracımı tozlardan kıskandım:dıdııtt:

Ankamallde bir buluşma düzenliyelim benim aklıma en uygun yer orası geliyor...

günün sakin bir zamanında tanışıp kaynaşsak.;oleeea:

Mesela
17.01.2008 ;oleeea:
eğer aracımı kaparım gelirim/Ortama dahil olurum diyenler varsa ayarlıyalım:)

kertenkebelek
24-01-2008, 17:28
Arkadaşlar bu cumartesi buluşalımmı?
gelecek olanlar isimlerini araçlarını ve frekansını yazsınlar.Migrosta hiç bir sorun çıkmıyo garanti veririm.Ankamallın en alt katında çok rahat gazlarız.

1)andaç/ tamiya tt-01/ 27.095

denizfeneri
24-01-2008, 21:22
GP'ye izin vermezler. Yoksa gelirdim...

CmrHun
25-01-2008, 14:15
Yani yarın :)
1)andaç/ tamiya tt-01/ 27.095
2) Cemrehan / tt-01 / 40.835 am

atinch
25-01-2008, 17:25
Yarın benim 1/1'i tamire götüreceğim. Araç bozuldu çalışmıyor. Servisin yeri Ankamall'ın orda, aracı bıraktıktan sonra belki sizin yanınıza uğrarım. Buluşma saatini ve katını yazarsanız memnun olurum.

CmrHun
25-01-2008, 18:31
Eğer uygunsa saat 2 de en alt katta buluşalım.

Atınç abi yanında M beden t-shirt ve stickerları getirme şansın olursa çok sevinirim:)

atinch
26-01-2008, 00:08
Yarın ben gelemeyebilirim. Benin 1/1'in aküsü bitmiş neyseki Melik sağolsun ara kablo getirdi de gece gece çalıştırdık. Dolayısıyla yarın Ankamall tarafına gitmeyeceğim gibi...

CmrHun
26-01-2008, 11:57
Sevgili Andaç'dan da ses çıkmadı.
Başka zamana o zaman ne diyelim :)

atinch
26-01-2008, 14:56
Cemrehan, tişörtler henüz elime ulaşmadı ama ulaşır ulaşmaz sana haber veririm. Başka tişört isteyen arkadaşlar da varsa lütfen PM atsınlar bana...

kertenkebelek
26-01-2008, 15:14
ya cmrhun dün msnden yazmışsın ama yoktum evde ondan göremedim kusura bakma.Bu gün herladekimse gelmiyo 2 kişi var.Buluşma olmayınca millet kaynar buluşalım diyince kimse yok :) neyse

CmrHun
26-01-2008, 15:45
Neyse sağlık olsun.
Nezamandır aklımda bir bulşma ayarlamak var zaten,Çok daha önceden bir zaman belirleyip daha çok katılımcıya ulaşırsak ne hoş olur :)
benim aracın gelecek parçalarını bekliyordum açıkcası,ellerinde yokmuş 15 gün sonra bende olur diye düşünüyorum :confused: