PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : store.savagess?



illgnsyyz
28-11-2004, 13:12
http://store.savagess.com/ den alışveriş yapan varmı bu tower olayından sonra savege cileri besleyebilir bu firma tecrübesi olan?

umitp
28-11-2004, 14:14
bu site guzel bir site bi ara baktim buraya guvenlik konusunda bisey soyliyemem ama sanirim bi arkadasim buradan siparis vermsiti bi sorun olmadi ama ben karismiyorum genede

yigit1905
28-11-2004, 15:07
http://store.savagess.com/product_info.php?products_id=810&osCsid=3f6a4da0e70495f985eab13426b621e7

şu motor o kadar ucuz ki anlamadım

illgnsyyz
28-11-2004, 17:40
bi sorun çıkmaz sanırım bende forumda daha önce sipariş verenler okudum ama 1. ağazdan olsa daha iyi olurdu yarın sipariş vericem inşallah

C@NO
11-12-2004, 16:26
biraz geç oldu ama lgs dolayısıyla nete sadece 1 gün girebiliyorum haftada. :( ben siteden 2 defa alış-veriş yaptım bi prob. yaşamadım ayrıca sitede savage 25 için çok güzel modifiye parçaları var

ooo
11-12-2004, 21:06
slm beyler.. bu sitede savage 25 rtr a 395$ yazıyo yaa.. nite bööle ucuz bide bu site faturayı düşük kesiyomu ki..